15 november, 2022

Med drömmar om att få penetrera barn med grönsaker och våldta en treåring har grönsaksgäddan chattat så tangentbordet glöder.

Kontakten har varit såväl långvarig som intensiv. Vi nöjde oss med att publicera chatthistorik från två barn och ett stycke från pedofilmamman, ändå blev detta rekord i antal publicerade loggar.

Grönsaksgäddan är nu identifierad.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN LEVANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

 

Här har pedofilmamman varit i farten:

 

63 thoughts on “Grönsaksgäddan (Napp #111)

 1. Ni är så jävla bra Sara & Patrik! 😻👏👏👏 Vilket enormt arbete ni har lagt ner för att fiska in denna peddon och avslöja honom så han inte kommer undan med att köra på den gamla vanliga ”nej jag har aldrig gjort detta förut” och ”det är bara den här tjejen jag har kontaktat”. Honom haffade ni verkligen, rakt in i kaklet. Bra att omgivningen får reda på hans sanna vidriga natur så de kan skydda sina barn mot honom 💗 Stor eloge till er!

  1. All eloge till er, man blir chockad och upprörd över hur vanligt det är. Som pappa till 3 och morfar till 3 så förfäras jag över dessa män. De har nåt allvarligt fel i huvudet.
   Och än mer förfärad blir jag och rent ut sagt förbannad över rättsamhället som inte tar till hårdhandskarna mot dessa förövare.

  1. Har spenderat allt för många timmar med den här mannen tyvärr då vi jobbat ihop. Från första sekund hatade jag honom, förstår varför nu.

 2. Bra jobbat att fiska upp denna vidriga gädda. Hoppas allt går åt helvete för äcklet. SMUTS!

 3. Han har kontakt med fem av dumpens konton, detta efter förmodligen år av aktivitet på internet. Antalet riktiga barn han kan ha, eller förmodligen har, kontaktat är skrämmande. Nu har som tur är dumpen hängt ut denne man, och han kommer säkerligen dra sig från att kontakta fler barn i framtiden. Dumpen har bara genom detta inlägg, av över hundra stycken, räddat flera barn. Ändå backar folk som Soneby pedofilerna. Tragisk samtid vi lever i. All kärlek till dumpen

  1. Fruktansvärt Ros! Detta måste vara en fullkomlig chock för er.

   En fråga till dig; har han jobbat som croupier i sina unga år?

   1. Det är jag osäker på. Men han är VÄLDIGT snäll, det är en chock för oss alla. Hade aldrig anat det. Obekvämt att gå till jobbet. Stel stämning verkligen

  2. Men fy farao, Ros, hur ska du kunna möta honom på jobbet? Ett riktigt praktsvin är vad han är, och hoppas nu sambon får veta så han inte hinner ge sig på sina egna barn.

   1. Skärp dig, bara för att han söker barn utanför så betyder det inte att han sätter på sina egna, stor skillnad.

    Inte så att jag skulle sätta på min morsa för att jag söker andra morsor

    1. Tycker du verkligen att det är samma sak? Om en man som är pappa visar intresse för barn i alla åldrar så måste ju hans barn skyddas från honom.
     Det finns ju en risk eftersom han just visar intresse för barn och den sexuella driften är stor( i hans fall är ju det ganska uppenbart)

    2. Är en person beredd att begå allvarliga sexuella övergrepp på små barn så är nog inte steget så långt att även begå övergrepp på sina egna barn… Denna mannen bör inte vara själv med något barn, oavsett om det är andras barn eller hans egna barn. Han tänder ju uppenbarligen på grova övergrepp mot barn.

  3. Nä fy ! Det måste vara så sjukt jobbigt och chockande för er att få veta detta ! Men ni förtjänar en bättre chef jag kan inte sluta tänka på denna meningen “vad tycker lillan bäst om att göra ” en 3åring TYCKER INTE OM ATT BLI VÅLDTAGEN 🥺🥺

  1. Utåt sett ses säkert många ha ett starkt rättspatos. Detta för att kompensera sin egna brister. Kapten klänning är ett bra exempel då han var väldigt drivande i jämställdhetsfrågor inom kåren, samtidigt som han var vidrig svin mot tjejer privat.

  1. Vidriga äckliga jävla svin! Jag kunde inte ens se hela klippet…så jävla äckligt! Och han är själv pappa?! Måtte han aldrig någonsin få komma i närheten av sina egna barn!!! Såna där ska man låsa in i madrasserade rum utan fönster och sen slänga iväg nyckeln…jag hoppas verkligen att hans sambo tog barn och pick&pack och drog fortare än en avlöning usch😡. Sjuka äckliga peddokräk!

 4. Herregud… 💔 Vad är det för fel på dessa män!?? Hur kan man va så vidrig och fulspelare? Varför MÅSTE de söka kontakt med barn i sexuellt syfte, varför kan de inte lägga band på sig själv, varför MÅSTE man agera ut sin pedofila läggning?? Jävla störda jävlar… Fy fan att ha han som sambo/man 🤮🤮🤮 Tur att karma han ifatt honom så han inte kom undan med detta. Tack Dumpen!

  1. Tragiskt att se en människa va så låg att han måste ge sig på barn.. så jävla sjukt… jävla smuts

 5. Detta är en mycket störd individ. Hoppas sambo och arbetsplats tar avstånd från ett sådant monster. “Det är spänningen”… Så säger väl seriemördare också. Bra att vi avslöjade hans lögner med “det är första gången”, “det är bara hon” och “jag skulle aldrig gjort något”. 🙄

 6. Det där är vår driftchef.. hela företaget samt andra stora bolag och aktörer har sett inlägget och är chockade samt äcklade. Han borde absolut inte jobba kvar inom branschen efter detta. Mycket bra jobbat Dumpen!!!

 7. Attraheras av barn.. men även små 3 åringar. Dessa män borde oroa sig mer för att gå runt på stan efter vad de gjort än att oroa sig för att bli tagna för göra saker dem vet är fel, noll empati för detta creep

 8. Nåns chef som vill trycka upp grönsaker i underlivet på ett barn? Han väl ändå inte få vara chef över nån. Verkar ju inte ens kunna vägleda sig själv. Vilken sjuk jävel. Stackars hans barn och sambo när dom inser vilket as dom har levt i närheten av…..

 9. Vad är det med dessa karlar som för det första är äckliga svin, men även jävliga korkade och naiva att man skickar ansiktsbilder på sig själv? Snacka om obegåvat. För det andra. Dessa kukbilder. Vem är ens intresserad av att få en kukbild skickad till sig! Oavsett ålder. Se dessa åderpålar på okända män får spyan att sätta sig i halsen på mig. Dessa svin som utnyttjar barn ska låsas in och aldrig någonsin släppas ut.

 10. Trodde inte detta om personen! Säkerhetsbranschen är chockade över detta. En sån som honom ska man absolut inte ha kvar och om företaget har sett detta så har dem tagit hastiga åtgärder!

 11. ”Härligt att du vänjer henne tidigt vid an*la lekar”… En tre-åring!?? Fy fan vilket stört psyko! 💔 Han ska -aldrig- vara i närheten av ett barn någonsin igen!

 12. Jag har berömt Patrik och Sara förut för deras initiativ att starta den här jakten och exponeringen av pedofiler förut men det kan inte nog upprepas. Inte bara för att varje peddo som fastnar i nätet , åtminstone i de flesta fall , resulterar i ett odjur mindre som aktivt uppsöker barn att våldsföra sig på , utan även att varje nytt fall ökar medvetenheten bland allmänheten om vilket jätteproblem detta är.

  Jag menar att alla förstås känner till problemet med pedofiler men dessvärre på ett väldigt abstrakt plan , det märks inte minst på folks förvånade reaktioner här i kommentarsfälten när någon i deras omedelbara närhet åkt dit , då kan de uttrycka ett närmast chockartat uppvaknande om att det faktiskt finns pedofiler “på riktigt”! Och att de kan vara vem som helst! För varje nytt ansikte som exponeras på Dumpen så sprider sig det till bekanta , arbetskamrater , grannar mm som i sin tur kommer att prata vidare och medvetandegöra det här på ett sätt som inte existerat tidigare.

  Jag tror jag talar för alla människor med vettet i behåll och inte minst alla barn när jag säger ; TACK Patrik och Sara och alla ni andra som ser till att Dumpen fungerar.

 13. Detta måste ju bara Aftonbladet & Expressen få reda på. Fyfan vad äckligt vidrigt!
  🤢🤢

 14. Så vidrigt😱
  En galning som saknar total insikt. Han är villig att våldta barn utan att blinka, iskall och beräknande. Första gången svarar äcklet, vem tror han att han kan lura ? Spelar bara allan vid konfrontationen, en iskall typ. Han ska inte vara lös ute i samhället. Tanken på vad han kan ha gjort tidigare med barn i olika åldrar, gör mig galen av ilska. 🤬💔

  1. Kan efter att ha jobbat med honom i flera är säga att jag (trots att jag blev förvånad) inte blev förvånad över att se honom här.
   I överläge kunde han vara rent vidrig, men när det möttes riktigt motstånd var han mer återhållsam och inte alls lika hungrig.

 15. Vidrigt as. Tänk vad oskyldiga alla peddon är när ni konfronterar dem. De ska ut i ljuset. Barn och föräldrar ska veta vad de ska akta sig för. Tack för det enormt viktiga arbete ni gör.

 16. Fan vad läbbigt att man känner igen honom och träffat han men kan ej komma på vart jag har gjort de

 17. Så sjukt. Tyckte alltid bra om honom då han verkade ödmjuk och sympatisk och definitivt inte den första jag skulle misstänka ha sådana här sjuka böjelser. Men den man minst anar.. Många inom företaget är väldigt chockade och meddelande ledningen att de fördömer denna enskilda personens handlingar och att arbetsrättsliga åtgärder vidtagits.

  1. Men har ledningen fördömt händelsen, eller är det bara anställda som har gjort det?
   Är ju inte första gången företaget hamnar i blåsväder för att en anställd beter sig vidrigt sexuellt.
   Var ju inte länge sedan en arbetsledare fick gå för han hade skickat dickpics till kvinnliga anställda.

   1. Han vad borta snabbare än en hann blinka. Och det med all rätt. Samma med den arbetsledaren som skickade dickpics. Tyvärr känns det som att bevakningsbranchen över lag verkar dra till sig en hel del “män” med tveksamma beteenden rent sexuellt.

 18. Har börjat få mardrömmar bara av att besöka dumpen, klarar inte att läsa chattarna. Tänker då på alla oskyldiga barn som drabbas av dessa personer. Tack Sara och Patrik för att ni drar gäddorna och hänger ut dem!

 19. Horizon, hur tänkte du när du skrev sådär?
  Det är lika med att en alkoholist bara dricker ute och inte hemma…
  Otroligt konstigt sagt

 20. Min tidigare chef som tryckte ner mig rejält psykiskt. Äntligen segrar rättvisan. Personen kan spela empati emot kvinnor men är totalt empatilös innerst inne…

 21. Otroligt vidrig person.
  Jobbat en del med honom i samma grupp som han.Var dryg och otrevlig redan då.
  Hoppas att han får ta konsekvenserna.

 22. Jag förstår varför ni gör som ni gör. Jag tycker också att pedofiler ska hängas ut. Men är det inte bättre att ni samarbetar med polisen? För nu kommer han troligtvis inte åka dit på riktigt, folk glömmer bort efter ett tag och han flyttar bara till en ny stad. Jag förstår att han har förlorat väldigt mycket redan. vänner familj och jobb. Men rent rättsligt är han orörd.

  1. Storm – Dumpen brukar samarbeta med polisen, polisen får ju massa tips från Dumpen om vilka som är aktiva pedofiler och som det kan va värt att kolla upp. Annars hade ju dessa män förmodligen helt gått under polisens radar.

   Sen tror jag inte det är så lätt som att dessa män bara kan byta stad, oavsett var de bosätter sig i vårt avlånga land då kommer det att finnas folk som känner igen dem från Dumpen och sånt sprider sig snabbt 😎

   Men vill du aktivt göra någonting för att dessa män ska kunna lagföras så skriv på Dumpens lagförslag:

   https://dumpen.se/2022/06/12/lagandring/

  2. Hade han blivit dömd rättsligt så hade han inte behövt flytta. Han hade heller inte förlorat jobbet, vänner och sambo. Att hamna på dumpen är 100 ggr värre än om han hade blivit dömd i tingsrätten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.