Med drömmar om att få penetrera barn med grönsaker och våldta en treåring har grönsaksgäddan chattat så tangentbordet glöder.

Kontakten har varit såväl långvarig som intensiv. Vi nöjde oss med att publicera chatthistorik från två barn och ett stycke från pedofilmamman, ändå blev detta rekord i antal publicerade loggar.

Grönsaksgäddan är nu identifierad.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN LEVANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

 

Här har pedofilmamman varit i farten:

 

21 thoughts on “Grönsaksgäddan (Napp #111)

 1. Ni är så jävla bra Sara & Patrik! 😻👏👏👏 Vilket enormt arbete ni har lagt ner för att fiska in denna peddon och avslöja honom så han inte kommer undan med att köra på den gamla vanliga ”nej jag har aldrig gjort detta förut” och ”det är bara den här tjejen jag har kontaktat”. Honom haffade ni verkligen, rakt in i kaklet. Bra att omgivningen får reda på hans sanna vidriga natur så de kan skydda sina barn mot honom 💗 Stor eloge till er!

 2. Han har kontakt med fem av dumpens konton, detta efter förmodligen år av aktivitet på internet. Antalet riktiga barn han kan ha, eller förmodligen har, kontaktat är skrämmande. Nu har som tur är dumpen hängt ut denne man, och han kommer säkerligen dra sig från att kontakta fler barn i framtiden. Dumpen har bara genom detta inlägg, av över hundra stycken, räddat flera barn. Ändå backar folk som Soneby pedofilerna. Tragisk samtid vi lever i. All kärlek till dumpen

 3. Herregud… 💔 Vad är det för fel på dessa män!?? Hur kan man va så vidrig och fulspelare? Varför MÅSTE de söka kontakt med barn i sexuellt syfte, varför kan de inte lägga band på sig själv, varför MÅSTE man agera ut sin pedofila läggning?? Jävla störda jävlar… Fy fan att ha han som sambo/man 🤮🤮🤮 Tur att karma han ifatt honom så han inte kom undan med detta. Tack Dumpen!

 4. Attraheras av barn.. men även små 3 åringar. Dessa män borde oroa sig mer för att gå runt på stan efter vad de gjort än att oroa sig för att bli tagna för göra saker dem vet är fel, noll empati för detta creep

 5. Nåns chef som vill trycka upp grönsaker i underlivet på ett barn? Han väl ändå inte få vara chef över nån. Verkar ju inte ens kunna vägleda sig själv. Vilken sjuk jävel. Stackars hans barn och sambo när dom inser vilket as dom har levt i närheten av…..

 6. ”Härligt att du vänjer henne tidigt vid an*la lekar”… En tre-åring!?? Fy fan vilket stört psyko! 💔 Han ska -aldrig- vara i närheten av ett barn någonsin igen!

 7. Jag har berömt Patrik och Sara förut för deras initiativ att starta den här jakten och exponeringen av pedofiler förut men det kan inte nog upprepas. Inte bara för att varje peddo som fastnar i nätet , åtminstone i de flesta fall , resulterar i ett odjur mindre som aktivt uppsöker barn att våldsföra sig på , utan även att varje nytt fall ökar medvetenheten bland allmänheten om vilket jätteproblem detta är.

  Jag menar att alla förstås känner till problemet med pedofiler men dessvärre på ett väldigt abstrakt plan , det märks inte minst på folks förvånade reaktioner här i kommentarsfälten när någon i deras omedelbara närhet åkt dit , då kan de uttrycka ett närmast chockartat uppvaknande om att det faktiskt finns pedofiler ”på riktigt”! Och att de kan vara vem som helst! För varje nytt ansikte som exponeras på Dumpen så sprider sig det till bekanta , arbetskamrater , grannar mm som i sin tur kommer att prata vidare och medvetandegöra det här på ett sätt som inte existerat tidigare.

  Jag tror jag talar för alla människor med vettet i behåll och inte minst alla barn när jag säger ; TACK Patrik och Sara och alla ni andra som ser till att Dumpen fungerar.

 8. Detta måste ju bara Aftonbladet & Expressen få reda på. Fyfan vad äckligt vidrigt!
  🤢🤢

 9. Så vidrigt😱
  En galning som saknar total insikt. Han är villig att våldta barn utan att blinka, iskall och beräknande. Första gången svarar äcklet, vem tror han att han kan lura ? Spelar bara allan vid konfrontationen, en iskall typ. Han ska inte vara lös ute i samhället. Tanken på vad han kan ha gjort tidigare med barn i olika åldrar, gör mig galen av ilska. 🤬💔

 10. Vidrigt as. Tänk vad oskyldiga alla peddon är när ni konfronterar dem. De ska ut i ljuset. Barn och föräldrar ska veta vad de ska akta sig för. Tack för det enormt viktiga arbete ni gör.

 11. Så sjukt. Tyckte alltid bra om honom då han verkade ödmjuk och sympatisk och definitivt inte den första jag skulle misstänka ha sådana här sjuka böjelser. Men den man minst anar.. Många inom företaget är väldigt chockade och meddelande ledningen att de fördömer denna enskilda personens handlingar och att arbetsrättsliga åtgärder vidtagits.

 12. Har börjat få mardrömmar bara av att besöka dumpen, klarar inte att läsa chattarna. Tänker då på alla oskyldiga barn som drabbas av dessa personer. Tack Sara och Patrik för att ni drar gäddorna och hänger ut dem!

 13. Jag förstår varför ni gör som ni gör. Jag tycker också att pedofiler ska hängas ut. Men är det inte bättre att ni samarbetar med polisen? För nu kommer han troligtvis inte åka dit på riktigt, folk glömmer bort efter ett tag och han flyttar bara till en ny stad. Jag förstår att han har förlorat väldigt mycket redan. vänner familj och jobb. Men rent rättsligt är han orörd.

  1. Storm – Dumpen brukar samarbeta med polisen, polisen får ju massa tips från Dumpen om vilka som är aktiva pedofiler och som det kan va värt att kolla upp. Annars hade ju dessa män förmodligen helt gått under polisens radar.

   Sen tror jag inte det är så lätt som att dessa män bara kan byta stad, oavsett var de bosätter sig i vårt avlånga land då kommer det att finnas folk som känner igen dem från Dumpen och sånt sprider sig snabbt 😎

   Men vill du aktivt göra någonting för att dessa män ska kunna lagföras så skriv på Dumpens lagförslag:

   https://dumpen.se/2022/06/12/lagandring/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X