Sara och Patrik m fl jobbar hårt för att kunna varna människor för gäddor så att de vet från vilka de ska skydda sina barn!
I ett Sverige där offren har större rätt än förövaren skulle deras arbete inte behövas.
Men tyvärr ser verkligheten inte ut så!!
Att planera ett rån är olagligt och straffbart, men att planera att våldföra sig på ett barn är inte ett brott i Sverige!
Inte ens att kontakta någon man tror är ett barn, skicka bilder och filmer på sig själv som inget barn ska behöva ta del av.
Stämma träff  med vad man tror är ett barn och dyka upp på mötesplatsen för att träffa vad man tror är ett barn är ett brott!!
Det blir inte ett brott förrän ett riktigt barn utsätts!
Ni har alla som läser här fått se Sara och Patriks konfrontationer och chattloggar och hur vidrigt det är i verkligheten.
Är det verkligen rimligt då att det inte är ett brott när man faktiskt tror att det är ett barn man kommer träffa bara för att man vid mötet upptäcker att man kommunicerat med en vuxen!!
Ska vi behöva ärra barn för livet för att sådana människor ska straffas?
Sara har nu startat en namninsamling för att kunna påverka politiker att göra uppsåtet olagligt!
Vilket för mig är en självklarhet att det ska vara!!
Så ni som förfasas över det ni ser här på dumpen: klicka på länken och skriv under!
För det är hos politikerna som förändring kan ske och inte genom att bara skrika ut sin ilska på Facebook!!
Nu kör vi för varje barns rätt att växa upp utan sexuella övergrepp!!
Med vänlig hälsning,
Mikaela
5 svar på ”Lagändring”
  1. “Stämma träff  med vad man tror är ett barn och dyka upp på mötesplatsen för att träffa vad man tror är ett barn är ett brott!!”
    Är der brott eller inte? Lite förvirrad text..

    1. Det är inget brott om den som man försöker träffa inte är minderårig på riktigt. Offer I form av riktiga barn måste skapas för att det ska vara straffbart.

      1. Ja , de förvirrade politikerna har verkligen sett till att rulla ut den röda mattan för pedofilerna. “Ta för er bara , vi kommer att titta bort”.

  2. Martina Montelius senaste artikel om er…. Vilket skämt!! Det står att hon är teaterchef och hon spelade verkligen teater i texten för hon skrev idioti efter idioti. Hjärndöd är hon absolut!! Nä jag hejar på er alla dagar i veckan!!! Barnen är viktigast. Självklart är pedofilernas oskyldiga barn också viktiga MEN dem blir inte lika trasiga som de utsatta barnen och vem ska tänka på dem?! Nä jag är stolt över er. Fortsätt erat bra arbete!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.