Sponsorer
Sara och Patrik m fl jobbar hårt för att kunna varna människor för gäddor så att de vet från vilka de ska skydda sina barn!
I ett Sverige där offren har större rätt än förövaren skulle deras arbete inte behövas.
Men tyvärr ser verkligheten inte ut så!!
Att planera ett rån är olagligt och straffbart, men att planera att våldföra sig på ett barn är inte ett brott i Sverige!
Inte ens att kontakta någon man tror är ett barn, skicka bilder och filmer på sig själv som inget barn ska behöva ta del av.
Stämma träff  med vad man tror är ett barn och dyka upp på mötesplatsen för att träffa vad man tror är ett barn är ett brott!!
Det blir inte ett brott förrän ett riktigt barn utsätts!
Ni har alla som läser här fått se Sara och Patriks konfrontationer och chattloggar och hur vidrigt det är i verkligheten.
Är det verkligen rimligt då att det inte är ett brott när man faktiskt tror att det är ett barn man kommer träffa bara för att man vid mötet upptäcker att man kommunicerat med en vuxen!!
Ska vi behöva ärra barn för livet för att sådana människor ska straffas?
Sara har nu startat en namninsamling för att kunna påverka politiker att göra uppsåtet olagligt!
Vilket för mig är en självklarhet att det ska vara!!
Så ni som förfasas över det ni ser här på dumpen: klicka på länken och skriv under!
För det är hos politikerna som förändring kan ske och inte genom att bara skrika ut sin ilska på Facebook!!
Nu kör vi för varje barns rätt att växa upp utan sexuella övergrepp!!
Med vänlig hälsning,
Mikaela

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 0760075779

24 thoughts on “Lagändring

 1. ”Stämma träff  med vad man tror är ett barn och dyka upp på mötesplatsen för att träffa vad man tror är ett barn är ett brott!!”
  Är der brott eller inte? Lite förvirrad text..

  1. Det är inget brott om den som man försöker träffa inte är minderårig på riktigt. Offer I form av riktiga barn måste skapas för att det ska vara straffbart.

   1. Ja , de förvirrade politikerna har verkligen sett till att rulla ut den röda mattan för pedofilerna. ”Ta för er bara , vi kommer att titta bort”.

   2. Rad 4 och 5 anger ni vad svenska lagen står för. Men på rad 6 så anger något som i dagsläget tyvärr inte svensk lag. Sen är rad 7 enligt svensk lag igen.

    Det är lätt att missuppfatta och tro att även rad 6 är svenska lagen i dagsläget, när raderna innan och följer det mönstret.

    Tack för ett grymt bra jobb och kan man supporta eller hjälpa er på något sätt att driva igenom denna lagändring?

   3. Tyvärr så är det ju så. För annars vore det ju skumt. Fast än det borde kunna finnas lagar som gör det olagligt att skriva med barn på ett sexuellt sätt och försöka få ett möte med dem! Verkligen!
    Kommer att ringa till er senare under dagen!

    Vill gärna vara med o utreda dessa som ni tydligen kallar gäddor!!

  2. Meningen i sig är glasklar, men inte i kombination med meningarna både före och efter. Felskrivning? ett glömt ”inte”, kanske?
   Jag har för mig att det för minst ett decennium sedan blev olagligt att kontakta barn i sexuellt syfte! Men har världens pedofiler blivit tillmötesgångna nu? Uppgifter finns på att vissa inom världens ”elit” sysslar med pedofili och människohandel, har de genomdrivit förändringar?
   Det är ju olagligt att ha tecknade (cgi) bilder på barn (som alltså inte finns) i sexuella sammanhang, hur kan det då vara lagligt att kontakta någon som man tror/vet är mindreårig och skicka egna riktiga sexuella bilder och texter och filmer samt att bestämma träff? Det går inte ihop logiskt!

 2. Martina Montelius senaste artikel om er…. Vilket skämt!! Det står att hon är teaterchef och hon spelade verkligen teater i texten för hon skrev idioti efter idioti. Hjärndöd är hon absolut!! Nä jag hejar på er alla dagar i veckan!!! Barnen är viktigast. Självklart är pedofilernas oskyldiga barn också viktiga MEN dem blir inte lika trasiga som de utsatta barnen och vem ska tänka på dem?! Nä jag är stolt över er. Fortsätt erat bra arbete!!!!!

 3. TACK, TACK, TACK!🙏🏼😭❤️❤️❤️
  Ni är mina största idoler, och det bästa som skett Sverige under mitt 34-åriga liv.
  Tror inte (men hoppas) att ni förstår vilken insats ni gör. Främst för våra barn, men också för alla oss som blivit svikna och missbrukade som barn.
  Det är enormt ”triggande” att ta del av all obegriplig och oförlåtlig kritik, hån och förminskade av alla er på Dumpen.
  Det kan jag knappast vara ensam om att känna.
  Ni är motkraften. Ni ger kraft och hopp som gör att iallafall jag vågar tro på att det går att leva vidare i denna värld. Det finns genuin omtanke och människor som står över sitt ego, vilket är skrämmande lätt att glömma.
  Igen – Tusen tack.
  ❤️

 4. Mycket bra om lagen ändras. Gärna får andra lagar också ändras, så att sanningen får sägas.

 5. Om man planerar ett rån men inte utför rånet, då är det inte straffbart. Men om man kan leda i bevis att rånet hade utförts om polisen inte hade stoppat rånarna innan rånet skedde, då är det straffbart. Det är ett försöksbrott, försök till rån. Vi har försöksbrott även inom sexualbrott, försök till våldtäkt, grooming, och även sexuellt ofredande så fort du skriver något av sexuell innebörd till någon som inte har sexuell självbestämmanderätt, dvs är under 15 år.

 6. Människor skapar lagar. Menar du att människor då inte kan förändra lagstiftning till skydd för vår barn? Menar du att en förändring av brottsbalken är för stor åtgärd?
  Märkligt resonemang.

 7. Lagstiftningen måste ändras omgående. Varje barn som blir utsatt, är ett för mycket.
  Sverige ska vara bästa och tryggaste landet för våra barn.

 8. Ja det borde absolut vara olagligt och straffbart att med uppsåt planera att förgripa sig på barn. En mycket bra jämförelse ni gör när det gäller att planera ett rån, vilket är både olagligt och straffbart. Vad säger det om samhällets vilja att respektera och skydda det dyrbaraste vi har, barnen?

 9. Det är visst olagligt. Sjukt vad många nötter det finns på denna sidan som har noll koll på lagen. Det är inte brottsligt att stämma sexuell träff med en vuxen individ vilket är vad dessa personerna som chattar med dumpenmedarbetare faktiskt gör. Om jag har alzheimers och gör inbrott i mitt eget hus så är det inget brott även om jag tror huset är någon annans. Hur gammal är du Gunvor, 65 år gammal och ingen koll på Sveriges lag ? Vill bara säga att jag inte är på pedofilernas sida men ni får komma på något annat sätt att lura dem så det de gör blir brottsligt. Kan man inte använda riktiga 13-14 åringar som tål att vara delaktiga i själva chatten? När jag var 12 skickade jag nakenbilder och fick nakenbilder med en tjej i samma ålder så alla barn skulle nog inte bli förstörda av att chatta med en vuxen. Fast det kanske är brottsligt att låta ett barn göra det. Är ingen juridisk expert även om jag har mer koll än Gunvor.

 10. Problemet är att ni på dumpen tänker fel. Att planera att våldföra sig på ett barn är ett brott skulle jag vilja hävda. Det är inget brott att chatta sexuellt med någon vuxen om den vuxna personen är med på det så att säga och när ni kontaktar pedofiler och mer eller mindre inbjuder dem att skicka nakenbilder så är ni med på det. Jag har inte sett hur chattarna ser ut men om de skickar bilderna utan att ni visat att ni är med på det så är det brottsligt även om ni är vuxna. Om ni dock visat att ni är med på det kan man säga att ni har lagligt internetsex med pedofiler som yrke vilket kanske är ganska sjukt när man tänker på det men det är upp.till er. Jag förmodar att ni alltså vill att det ska bli brottsligt att sexchatta med någon man tror är ett barn men som är en vuxen. Det är möjligt det skulle gå att få till en sån paragraf men man får tänka på vilka konsekvenser det skulle få för andra sorters brott om det är brottsligt när man tror det man gör är brottsligt men det är egentligen inte det.

  1. Johan, om personen utger sig för att vara yngre än 18, lägg ner, gå och gör något annat, ta en kalldusch.

   Varför är det här ens en diskussion?

 11. Heja Dumpen ni gör ett obetalbart arbete. Lagändring är på sin plats.

 12. Lagen bör ändras så ni kan få stöd utav polisen direkt.
  Det ska inte spela någon roll vem som sitter bakom skärmen, vuxen som utger sig för att vara barn, eller ett verkligt barn. Syftet är det samma för den som möter upp barnet.
  Bara tanken på att möta ett barn i sexuellt syfte bör vara brottsligt.
  Är Sveriges lagar verkligen så svaga att barnen på riktigt måste fara illa innan någon kan gripas och dömas?
  Skriver man sexuellt med någon man tror är ett barn, så är personen lika mycket pedofil även om det visar sig vara en vuxen person bakom skärmen.
  Tack för att ni skyddar våra barn och hänger ut dessa ******.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *