Sitter och lyssnar på AMK-morgon. Med deras 80.000 lyssnare så lär detta vara en av Sveriges större podcasts.

Nytt avsnitt sänds varje morgon.
3.50 minuter in i gårdagens avsnitt börjar Martin Soneby och hans gäster prata om ETC artikeln.

Inledningsvis hävdar de att Patrik Sjöberg ”golar dit” pedofiler. Gästerna raljerar hejfriskt och glider snart in på riktigt äckliga skämt.

”Baksidan av pedofili är att Patrik Sjöberg dyker upp”
”Framsidan med pedofili är att det är så jävla skönt”
”Det är inte bara kul det här med sexuella övergrepp, det är mycket jobb också”

Martin och hans gäster låter som helt vidriga fiskmåsar. Övergreppsskämten korsas med helt hysteriska gapskratt från 03.50 till ca 10 minuter in i avsnittet.

Länk till podcast:

 

Komikern Martin Soneby driver alltså AMK-morgon och bolaget AMK-Studios AB. Hade det stannat där så skulle vi troligtvis stannat vid att konstatera att hans podcast är vidrig.

Men granskar man styrelsen i bolaget AMK-Studios så består styrelsen av Martin Soneby och en Björn Nicklas Curth Hallenberg. Martin har drivit bolaget sedan 2016 och Hallenberg togs in i styrelsen 2018.

För er som inte är bekanta med namnet så ringer det kanske någon klocka när vi istället kallar honom ”Hakuna Matata”

 

 

Hakuna är alltså mannen som vi konfronterade på Stockholms Centralstation. Han är flertalet gånger dömd för sexualbrott mot barn. Han är dessutom en av ytterst få som vi fortfarande har kontakt med efter konfrontation. Han skriver alltså till både barn och pedofilmamman.

 

Länk till vårt första inlägg om Hakuna:

HAKUNA MATATA stora bekymner (napp igen)

Länk till andra inlägget om Hakuna:

Det går bra för Hakuna Matata (dömd igen)

Ena bolagsmannen hävdar alltså i skämtsam ton i sin podcasts att ”Framsidan med pedofili är att det är så jävla skönt” den andre är betydligt tystare men verkar blomma ut för fullt i sin störning trots både upprepad skyddstillsyn och vård.

Nyaste chatkonversationen med Hakuna Matata:

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

14 thoughts on “Komikern Martin Sonebys engagemang med Hakuna Matata

 1. Shit vilket bra gräv ni har gjort! Galet bra jobbat Dumpen! 👏👏👏 Fan va stört att de två är kompanjoner. Kanske vore det lämpligt om polisen gjorde ett tillslag även mot denne herren, för att se vad som döljer sig i hans dator? 🚓 ⚡️⚡️

  1. Bra gräv av er! Stort tack för att ni tar er tiden att lägga ner arbete på allt vad Dumpen innebär. Det betyder mycket för många ute i stugorna och ni gör skillnad!

  1. Snacka om ”bitch” när man får lön av en pedofil och i desperation försöker förminska Dumpen. Oj vad fel detta blev Martin. Vi skrattar inte med er utan åt er.

 2. Det finns ABSOLUT ingen anledning att utgå från att Martin Soneby varit ovetande om Hakuna. Alla verkar utgå från att han klantat till det som om han inte vetat om exakt hur jävla osmakligt skämten är. Jag tycker att man skall utgå från att Martin mycket väl vet att Hakuna är hans arbetskamrat och vad han gjort. Han väljer ändå att skämta som han gör – han kanske själv är pedofil ? Allt talar ju faktiskt för det.

 3. Soneby verkar gå full in för att krossa Dumpen, måtte han misslyckas Dumpen behövs mer än någonsin, det verkar finnas hur mycket gäddor
  som helst som förpestar tillvaron för barn och ungdomar.
  Det får bli en swish idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X