26 mars, 2023

Sitter och lyssnar på AMK-morgon. Med deras 80.000 lyssnare så lär detta vara en av Sveriges större podcasts.

Nytt avsnitt sänds varje morgon.
3.50 minuter in i gårdagens avsnitt börjar Martin Soneby och hans gäster prata om ETC artikeln.

Inledningsvis hävdar de att Patrik Sjöberg “golar dit” pedofiler. Gästerna raljerar hejfriskt och glider snart in på riktigt äckliga skämt.

“Baksidan av pedofili är att Patrik Sjöberg dyker upp”
“Framsidan med pedofili är att det är så jävla skönt”
“Det är inte bara kul det här med sexuella övergrepp, det är mycket jobb också”

Martin och hans gäster låter som helt vidriga fiskmåsar. Övergreppsskämten korsas med helt hysteriska gapskratt från 03.50 till ca 10 minuter in i avsnittet.

Länk till podcast:

 

Komikern Martin Soneby driver alltså AMK-morgon och bolaget AMK-Studios AB. Hade det stannat där så skulle vi troligtvis stannat vid att konstatera att hans podcast är vidrig.

Men granskar man styrelsen i bolaget AMK-Studios så består styrelsen av Martin Soneby och en Björn Nicklas Curth Hallenberg. Martin har drivit bolaget sedan 2016 och Hallenberg togs in i styrelsen 2018.

För er som inte är bekanta med namnet så ringer det kanske någon klocka när vi istället kallar honom “Hakuna Matata”

 

 

Hakuna är alltså mannen som vi konfronterade på Stockholms Centralstation. Han är flertalet gånger dömd för sexualbrott mot barn. Han är dessutom en av ytterst få som vi fortfarande har kontakt med efter konfrontation. Han skriver alltså till både barn och pedofilmamman.

 

Länk till vårt första inlägg om Hakuna:

HAKUNA MATATA stora bekymner (napp igen)

Länk till andra inlägget om Hakuna:

Det går bra för Hakuna Matata (dömd igen)

Ena bolagsmannen hävdar alltså i skämtsam ton i sin podcasts att “Framsidan med pedofili är att det är så jävla skönt” den andre är betydligt tystare men verkar blomma ut för fullt i sin störning trots både upprepad skyddstillsyn och vård.

Nyaste chatkonversationen med Hakuna Matata:

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

71 thoughts on “Komikern Martin Sonebys engagemang med Hakuna Matata

 1. Häpnar av vad som sägs i den där podcasten. Lyssade 5min tills jag inte orkade med dravlet. Känns helt sinnesjukt och verklighetsfrånvänt, ja som ett oföklarligt agerande – Tills man då kollar vem som driver bolaget. Lustigt också att de sitter och snackar en massa skit om Patrik medans deras chef sitter och sexchattar om barn, fortfarande.

  Soneby borde sätta sig ned och ta sig en rejäl tankeställare, alternativt bara hålla tyst framöver

  1. Soneby är en riktigt sjuk jävel.
   Han är ju avpolitterad från den offentliga offentligheten av någon anledning.
   Han hade kunnat gå långt som nydanande komiker.
   Men valde den sjuka vägen och avstod offentlighetens ovationer..
   Ett kräk är han.
   En riktig jubelidiot!!!!

   1. Insåg att det var Martins som startat företaget och inte tvärtom så fort jag posta det men då man inte kan redigera kommentarer får det kvarstå. Poängen finns ju fortfarande där, Martin sitter och skrattar och skrockar om Patrik som gör en samhällstjänst och jagar pedofiler medan folk i hans styrelse sexchattar med barn. Klart att företaget med pedofiler i styrelsen ogillar barnrättsaktivister

   2. Hur illa jag än tycker om både peddos och Soneby så tyckar jag ändå att det som citeras från podden ska få yttras. Yttrandefriheten måste skyddas till varje pris och behöver inte fler inskränkningar. Att kontexten är viktig för vad som sägs tas det heller tyvärr ingen hänsyns till. Inte alltid, men ofta. För övrigt så kan alla peddos och Martin köpa gummisulor och studsa åt helvete.

   1. Nej! Man skämtar inte om saker som förstör liv och är mänskligt avskyvärt! De som skämtar om det är psykopater.

  2. Fan vad höhö-vidriga de här i pod-casten är? Måste gå och kräkas, sorry.
   En undrar ju hur många pedofiler som florerar bland oss när det nu börjar bli “rumsrent”

 2. Shit vilket bra gräv ni har gjort! Galet bra jobbat Dumpen! 👏👏👏 Fan va stört att de två är kompanjoner. Kanske vore det lämpligt om polisen gjorde ett tillslag även mot denne herren, för att se vad som döljer sig i hans dator? 🚓 ⚡️⚡️

  1. Bra gräv av er! Stort tack för att ni tar er tiden att lägga ner arbete på allt vad Dumpen innebär. Det betyder mycket för många ute i stugorna och ni gör skillnad!

  1. Snacka om “bitch” när man får lön av en pedofil och i desperation försöker förminska Dumpen. Oj vad fel detta blev Martin. Vi skrattar inte med er utan åt er.

   1. Men fy fan vilka intelligensbefriade sopor. Hur kan man sitta och ’ skämta’ i etern om pedofili? Och håna Patrik?
    Han som nyss fått barn, borde reagera på detta och sluta att skratta. Vilka patetiska människo töntar. Dom borde få se barn som blivit utsatta, även små bäbisar. Får man inte igen truten på dom då, så är dom nog inte bättre en så.
    Heja heja dumpen, ni gör ett kanonjobb ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 3. Menar ni att han blev tillsatt som suppleant med vetskapen om att han är ett peddo? Han har antagligen blivit avsatt så fort det är möjligt i ett AB.

  1. Om det vore så väl. Parafilierna normaliseras på bred front i Sverige, påeldat med skattemedel. Målet är en total uppluckring av man-kvinna, människa-djur, barn-vuxen, mm. Målet är total gränslöshet för att tillgodose de perversas önskemål.

  2. Soneby har ju tidigare varit en kul och trevlig komiker/människa.
   Vilken sjuk jävel.
   Riktigt sjuk..
   Här/där satte han sin sista potatis i kändisvärlden.
   Så jävla mediokert patetiskt småskolkeaktigt med sina fnittrande vuxna påhejande mobbare i bakgrunden.
   OBS! Vuxna “män” i bakgrunden.
   Sjukt….riktigt sjukt.

   1. Ja, illamåendet kommer som ett brev på posten. Fruktansvärt att lyssna på vuxna män bete sig så här jävla sinnessjukt. Den nyblivna pappan inkluderad.
    Vik hädan satan och sprid dessa samhällets bottenskrap.

 4. Hör att Gärdenfors är med. Googla på: “Simon Gärdenfors Mr Cool”. Så finns det hemsk läsning! Sådana jävla samvetslösa äckel! SMUTS!

 5. Alltså! Jag kommenterar sällan något, men det här var f*n den mest osmakliga podden jag någonsin hört. Jag tycker man kan skämta om det mesta, men här gick man 💯% över gränsen. Blir äcklad över vad som sägs! 🤢 sök hjälp för fan

 6. Helt otroligt att den där psykopaten Sonneby inte blivit avmyggad ännu. Hans beteende emot folk på twitter är långt ifrån friskt. Men det här tog förstås priset. Usch! Så klart kommer MSM inte ha några invändningar som vanligt.

 7. Å detta ska vara vuxna män!??!
  De må vara vuxna på pappret men intilligenskvoten är katastrofalt låg!!
  Undrar vad dessa fäder skulle säga om det uppdagades att deras egna barn blivit utsatta för övergrepp!??! Man kan ju hoppas att de inte låter Björn vara i enrum med deras barn!!!!
  Skämmas borde de göra eftersom de sitter och skrattar åt vad deras chef håller på med men med deras låga intilligensnivå får de nog inte ihop det!!! Hoppas att mödrarna får kännedom över deras drabbel och att de ser till att deras barn är säkra!
  En ursäkt behöver de lägga ut och de t omedelbart,för att sitta och göra sig “roliga” över att barn blir drabbade utav sexualbrott,ja det är så lågt man kan komma!!
  Sen vore det ju inte dumt med en förklaring om hur och varför man släpper in en dömd pedofil i styrelsen i ett bolag!
  Tvivale för dessa så kallade “män”!!

  1. Många av dessa personer med denna läggningen bryr sig inte ens om det händer deras egna barn inland bjuder dem in andra till deras barn eller gör något med incest , tyvärr säger dem saker på ett skämtsamt sätt men dem är bara pddos.

  2. Rgyersom han aldrig slutar borde han börja känna sig orolig om sitt eget skinn , folk uppskattar inte en peddofil som röjer fritt

 8. Men allvarligt, det är skämt och visst, det är grova skämt och man behöver inte uppskatta dem men vissa tar sig an det mest avskyvärda man kan göra mot barn på det sättet för att kunna hantera det. Att börja spy galla på allt och alla för att de inte hanterar det på ditt sätt är onödigt, fokusera på de riktiga svinen.

  1. Och för att “kunna hantera det” har man också tagit in en pedofil i styrelsen alltså ? Vem försöker du lura ?

 9. Tycker faktiskt inte det var så hemskt, utan mer dåligt gjort. En bra sak med komik är att det finns något som är roligt som tas upp. Det blir inte roligt bara för att de som pladdrar i programmet tycker det är kul. Visst är det grovt, men jag anser att de enda riktigt roliga skämten är de som man inte kan dra på en arbetsplats. En sak har de ju rätt i, kan man säga. Baksidan av pedofili är Patrik Sjöberg. Det är också Dumpens uttalade mål att det ska vara jobbigt att söka barn i sexuellt syfte. Man behöver inte ta allt så bokstavligt. Liknande reaktioner brukar komma när någon skämtar om feminister😅

 10. Men har alltid anat att nåt inte står rätt till hos den där icke-roliga komikern. Han tog väl sig fram via sin vänskap med Zoran I…

 11. Det finns ABSOLUT ingen anledning att utgå från att Martin Soneby varit ovetande om Hakuna. Alla verkar utgå från att han klantat till det som om han inte vetat om exakt hur jävla osmakligt skämten är. Jag tycker att man skall utgå från att Martin mycket väl vet att Hakuna är hans arbetskamrat och vad han gjort. Han väljer ändå att skämta som han gör – han kanske själv är pedofil ? Allt talar ju faktiskt för det.

 12. Soneby är en riktigt sjuk jävel som hånskrattande skyddar sin egen lille pedofil.
  Tyckte en gång i tiden att Soneby var en riktigt kul person.
  Men nu en riktigt sjuk mobbande sjuk jävel som utnyttjar sina kvarvarande spillror som “kändis”.
  Soneby hade kunnat blivit någonting om han hade hållit sitt sjuka sinne i schack.

 13. Folk här i kommentarsfältet borde förstå att Hakuna inte är chef för bolaget, endast suppleant.

  Men han blir nog väck väldigt snabbt om de vill försöka rädda sitt ansikte lite. Annars är de rätt körda

 14. Bedrövligt att lyssna på pod eländet, att dom kan med. Twitter flödet går varmt ang detta med att Soneby sitter o rågarvar åt äckliga pedofilskämt. Äckligt är milt uttryckt.

 15. Helt uppenbart att Martin Soneby inte har några problem med att folk är pedofiler, empatilös eller pedofil själv? 💔😢

 16. Ni vet att inget olagligt har skett i AMKs studio? Suppleanten misste sitt uppdrag samtidigt som detta blev känt.

  Det är skämt det handlar om. Tycker man det är osmakligt kan man strunta i att ta till sig det. Men många här väljer att lägga fokus på att man skämtar om pedofili istället för att lägga fokus på riktiga pedofiler som utövar sina fantasier.

  Tror det var ett stort misstag att ge sig på the AMK-Crew

  1. Du har rätt , det låter inte lika coolt med AMK-personalen…
   För övrigt tror jag att det var ett stort misstag av the AMK-crew att ge sig på The DUMPEN Crew.

 17. Vilken normal människa skämtar om pedofili på det sättet, att pedofili är så jävla skönt!? Fy fan alltså. Det är som att skämta om de som dog i Auschwitz. Hur fan kan man skämta om människors fruktansvärda trauman!? Ska vi börja skämta om gruppvåldtäkter med?? NEJ tack! Visa respekt för människor och framförallt BARN som utsätts för sexuella trauman! 💗 ps Ens val av umgänge säger en hel del om vem man är, väljer man att umgås med en dömd pedofil så har man nog smutsig buk själv…

 18. Alltså jag tycker inte att podcasten var så allvarlig. I ett civiliserat samhälle så får man skämta om det man känner för. Däremot så tycker jag kopplingen till Hakuna Matata är anmärkningsvärd.

  1. Detta måste vara det mest korkade korkade jag läst på länge. Skämta om övergrepp var är det roliga i detta.

  2. Eller kopplingen till flera personer som öppet och ofta skojar om barnporr, våldtäkter, pedofili, osv

   1. Vad vill du med det här inlägget?

    Thanos Fotas har väl INGET med det att göra? Att ni är förbannade pga klantigt klumpigt höhöande av Soneby osv är väl en sak. Men var inte så jävla korkad att du försöker sätta en som inte är inblandad.

   2. Tack. Bra att veta. Tänk om någon av deras barn blev våldtagna. Hur skulle dom barnen må om man spelade upp det vidriga klippet deras föräldrar gjort om hur skönt det är med pedofili? Och hur tror dom att det känns för alla offer och överlevare att höra detta? Jaja internet glömmer aldrig så vi får hoppas iaf att deras barn klarar sig när så många andra inte gör det.

 19. Soneby verkar gå full in för att krossa Dumpen, måtte han misslyckas Dumpen behövs mer än någonsin, det verkar finnas hur mycket gäddor
  som helst som förpestar tillvaron för barn och ungdomar.
  Det får bli en swish idag.

 20. HELT sjukt att han har så nära relation till en dömd pedofil!! 🤯🤯🤯 Hur har de träffats?? Vad har de gemensamt?? Varför i helvete är Martin i samröre med honom?? Oroväckande! 💔

 21. Komikerns revisorsgädda saknar folkbokföringsadress enligt Ratsit och Birthday.se. Har han fått skyddad adress?

 22. Jag vet inte om man får skriva det här men jag gör det ändå. Har hört att den där Martin Soneby har raggat på minderåriga flickor 13 -14 år och skrytit om att han är kändis. Han skulle tydligen ha erbjudit dom alkohol också. Nu vet jag inte om detta är sant, men det var vad jag fick höra. Hoppas innerligt inte att detta stämmer. Såg också att han hade tagit bort sin adress från ratsit. Kan det ha att göra med att han blev hotad efter att han försvarade pedofiler när han hånade Sara & Patrik för deras grymma arbete. Hade han skrattat om en äcklig gubbe hade kn*llat hans minderåriga barn? Oavsett om dessa rykten stämmer eller inte, så kommer jag aldrig att ha respekt för den mannen. Detta pga hur han uttryckte sig i sin podd om Patrik & Sara. Om han är smart så ber dem om ursäkt offentligt.

 23. Martin har tagit bort adressen från ratsit och birthday. Det var visst inte så populärt att skämta om pedofiler, dessutom på Patricks bekostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *