Sponsorer
Under tre månaders tid har en kvinna på olika sätt försökt förmå oss till avpublicering. Hon har i sina försök använt olika angreppssätt och bland annat hänvisat till sina kontakter inom pressen.

Christoffer Röstlund valde att lyfta kvinnans sak i gårdagens ETC och förfasar sig över att vi valt att inte avpublicera en artikel rörande en man som dök upp i syfte att förgripa sig på ett mycket litet barn, då mannen enligt dem båda tagit tag i sina problem efter konfrontationen.

I den bästa av världar skulle problematiken varit lika lätt att bota som halsfluss. Den krassa verklighet som vi befinner oss i är dock betydligt dystrare än så. Det finns ingen expresslösning för de som dyker upp för att penetrera små barn.

Genom att man uttrycker en tro på att en man som ett par månader tillbaka i tiden ville penetrera ett barn I förskoleålder inte längre utgör någon fara, så visar man på en direkt farlig okunskap om hur stark driften är hos dessa individer. Tre månader är definitivt inte någon evighet i sammanhanget, som man uttrycker det i artikeln.

Källa: ETC

Enligt uppgift i ETC har mannen en annan psykosexuell störning än pedofili. Detta gör honom inte mindre farlig. En vanlig missuppfattning är nämligen att alla som förgriper sig på barn har en pedofil störning, men så är alltså inte fallet.

Kvinnan och mannen som artikeln i ETC handlar om har med de mest bisarra metoder kämpat för en avpublicering. Att Patrik skrattar till i bakgrunden av ett telefonsamtal är enbart att tolka som ett uttryck över ett en kamp och ett samtal som totalt gått över gränsen för vad som bör anses rimligt i sammanhanget, absolut inte ett hån som ETC valt att framställa saken.

Källa ETC

Orsaken till att vi inte avpublicerat den aktuella artikeln är densamma som för alla våra publiceringar, att det finns ett allmänintresse i att skydda barn från individer som söker barn i sexuellt syfte. Även andra människor har rätten att veta att detta inte är en individ som bör spendera ensamtid med något barn.

Vi publicerar artiklar om individer som tydligt visat ett sexuellt intresse för barn. Vilka yrkesroller och kontakter individerna och deras anhöriga har är i sammanhanget ovidkommande, således ger vi inte vika för hot om smutskastning.

Vi har försökt nå Christoffer Röstlund för att få svar på följande frågor:

Christoffer Röstlund avböjde dock att svara med följande hänvisning:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA 

27 thoughts on “Hur var det nu med omeletten ETC ?

 1. Inget slutar att förvåna mig. Bra att ni står rakryggade mot dessa onda krafter! En sten är en sten. Ett träd är ett träd. En pedofil är en pedofil!

  1. Lyssnar i denna stund på ett avsnitt AMK med Röstlund som gäst.
   Dessa människor har stora problem med verklighetsuppfattningen.

 2. Fantastiskt att hon orkar kämpa så för att få händelsen ”utraderad” från internet. Tänk om det vore så lätt för de BARN som dessa män förgriper sig på (!) Barnen får livstidsstraff, allt i förhållande till det är -ingenting-

  Jag struntar fullständigt i de konsekvenser som följer dessa män, klart det är surt för anhöriga och barn och livet förändras MEN det är ju som att de fått möjligheten att ducka en kula. Grattis!

 3. Hur ser Rösthlund på namnpubliceringar i andra medier? Ska hänsyn även tas till Anders Eklunds och Hagamannens anhöriga? Bra att ni står på er.

 4. Minns när en journalist på den ETC utgav sig för att vilja göra om sig till kvinna, mycket seriöst! Nästlade in sig bland transor och höll på med diverse konstigheter. Inte bytte han kön. Tappade totalt förtroendet för både journalisten och tidningen då.
  Har svårt att förstå det här med att familjens tre oskyldiga barn används som anledning till att mannen inte ska få utlagd på Dumpen. Att vara med i icestgrupper och jaga oskyldiga ungar på nätet för att förstör deras liv är på något sätt mer ok? Klart att det inte ska ska tas några som helst risker med en sådan person utan den ska givetvis vara kvar och uthängd. Mannen har försatt sin familj i den här situationen, inte Dumpen.
  Det finns säkert en bostadskö på orten. Varje ansvarstänkande människa står i en sån, i synnerhet om man har familj. Ansvaret är mannens helt och hållet. Det var bra att han åkte fast så att inte oskyldiga barn riskerar att bli utsatt för övergrepp av en vidrig varelse.
  Först är man beredd att begå övergrepp på barn utan betänkligheter, sedan använder man sina egna barn som vapen för att kunna gömma sig bakom, genom att vädja till andra att de är så synd om deras oskyldiga barn. Det är bara att bita i det sura äpplet och flytta in i en hyresrätt utan knot. Det är inte ett särskilt högt pris att betala i jämförelse vad de stackars sexulbrottsuttsatta barnen får utstå och lida i hela sitt liv.

 5. Så sorgligt att just denna så kallade mamma försvarar en pedofil, en normal mamma hade tagit sina barn illa kvickt och dragit, det är en förälders plikt att SKYDDA sina barn.
  Hon verka ju bara tänka på sig själv och ekonomi?!

 6. Swish tiggeri? Hahaha är man ens förvånad att det är kommunister som hatar på dumpen?
  Glömde dem intervjua anhöriga som är tacksamma för att ni har avslöjat deras släkting?

 7. Bra svar på tal! Heja Sara! Det där är en oseriös journalist, och ETC är skitblaska på yttersta vänsterkanten.

 8. Det är ju en tragisk situation för alla inblandade, när en man i smyg och bakom ens rygg jagar barn i sexuellt syfte, jag lider verkligen med de anhöriga.. 💔 Men denna kvinnan verkar tyvärr vilja göra -allt- för att släta över mannens knepiga sexuella preferenser och egoistiska vilja att förgripa sig på barn, genom att han snabbt som tusan ska tas bort från skam-pålen Dumpen. Det låter onekligen som denna kvinnan går på mannens lögner om bättring, som om att tända på barn skulle gå att botas, vilket gör det hela ännu mer tragiskt. Det gör ont när knoppar brister, men ibland är det kanske bättre att se sanningen i vitögat och lämna den man älskar, det finns ett nytt liv efter skilsmässan 💗

 9. Jag förstår hennes desperation, men ni agerar helt rätt som låter artikeln om aset stå kvar. Skulden är hans och ingen annans. Det världen behöver förstå är ju att dessa vider kan finnas var som helst. Ingen normalt fungerande person dömer varken henne eller barnen, tvärtom vill man ju bara att dessa ska få all stöttning och hjälp de någonsin kan tänkas behöva. Detta är dock två skilda saker. Mannen är farlig för andra. Jag är tacksam över att ni publicerar dessa personer. Keep up the good work.

 10. Jag kan förstå mammans förtvivlan då hela hennes tillvaro tycks ha slagits i spillror genom hennes mans begär och aktiva försök att få våldta små barn. Men hon gör tyvärr det klassiska misstaget att försöka skjuta och skuldbelägga budbäraren.

  Jag blir dock orolig över hennes omsorgsförmåga av de egna barnen då ETC skriver att hennes späda kropp var full av betablockerare och att hon planerat ett utvidgat självmord där hon skulle ta med sig barnen.

  De som känner till henne borde absolut göra en orosanmälan till socialtjänsten.
  Sådana hot och tankar ska tas på djupaste allvar.
  En frisk förälder tänker inte ens den tanken, än mindre uttalar den offentligt i media i syfte att sätta press på någon. Det känns verkligen inte som att barnen lever säkert hos henne. Vem vet hur långt hon är beredd att gå för att vinna debatten?

  En annan tanke jag fått är att den uppstådda uppmärksamheten kan upplevas som ett hot för henne om hon själv inte lever på ett sätt som är bra för barn. Kan det bidragit till hennes upprördhet mot budbäraren?

  Det här med försäkringsbedrägeri var ju också ett desperat halmstrå för att rädda sin materiella tillvaro, vilket det verkar gå ut på.

  Jag har läst hela artikeln i ETC och lyssnat på hennes ljudinspelningar.
  Jag tycker att ni gjort rätt hela vägen, ni resonerar klokt.

  Barn har tyvärr föräldrar som super, knarkar, bedrar, stjäl, misshandlar, mördar, våldtar och förgriper sig på barn.

  Vi måste våga prata om det för att få till förändringar. Det hjälper inte att mörka, hymla och sopa det under mattan som denna mamman i sin förtvivlan vill.
  För barnen är det förödande med allt ljugande och skyddande av disfunktionabla vuxna. För utsatta barn är det ännu jävligare.

  Tack för att ni finns ❤️

  1. Ja någon måste göra en socanmälan på henne av flertal anledningar hon verkar försvara och vara så aggressiv trots hennes mans sjuka handlingar och att hon pratar om dessa mörka tankar

 11. ETC alltså, det är skamligt att denna ”tidskrift” erhåller miljoner i presstöd.
  Bra jobbat Dumpen och fortsätt skydda barnen!

 12. Jag förstår hennes desperation och frustation, men allt verkar kretsa kring HONOM.

  Ska hon fokusera på sig och barnen, så kommer troligtvis anhöriga, vänner, grannar, skola, soc och övriga instanser, helhjärtat att hjälpa henne.

  Det kan väl inte finnas någon som inte känner sympati, för en sådan drabbad kvinna och hennes barn…

 13. Det nämns att det finns andra psykosexuella störningar, förutom pedofili, som gör att folk dras till barn. Det var nytt för mig. Förklara gärna…

 14. Läste artikeln på Nyheter24 och såg att även mamman är ett hot mot sina barn eftersom hon hade planer på att ta livet av dom. Jösses. Här är det något som inte stämmer. Kan bara spekulera men behåller det för mig själv. Självklart ska ingen förövare avpubliceras. Familjen har inget att skämmas för och barn måste skyddas.

 15. Vill bara säga att jag tycker att ni gör ett ovärderligt arbete här på Dumpen och kan inte nog uppskatta era uthängningar av dessa avarter till människor. Tackar å mina barns vägnar också.

  Sen undrar jag vad fan det är med kommunister och pedofili ? Måste ta mig en allvarlig funderare på sambandet.

 16. Detta gjorde mig så otroligt arg jag hörde hennes samtal till er och hon lät ju provocerande från första ordet.. om något ville hon provocera fram en reaktion hos er.
  Hennes reaktion är inte normal hon borde oroa sig mer om att hennes man vill våldta förskolebarn än att han är uthängd på dumpen!!

  Dessutom kan man ju undra om familjen behöver kollas upp mer rent generellt när hon agerar så här å försvarar mannen så mycket? För barnens bästa!!

  Om det är gubben jag tror det handlar om så har ju någon kvinna och han själv besatt kommenterat och försökt säga hur fel det är å bli uthängd..

  Ja barn i omgivningen kanske får reda på att hennes barn har en gädda till pappa men det är ingen som kommer mobba barnen för det bara pappan själv.

  journalisten som publicerat detta är ju lika udda han med! Gör ju så man undrar

  Och nej jag är ingen ”trogen dumpenanhängare” började läsa här för några veckor sedan och har aldrig vart insatt på detta innan,- tycker bara det är så sjukt..

 17. Denna man ville våldta ett barn som är i förskoleålder och dök upp på plats, om han fick chansen och göra det så hade han förstört livet föralltid på det barnet nu fick Han ta konsekvenser för sina handlingar och hans fru försvarar honom, hur sjukt är inte det? Därför borde hon nästan granskas med.. man undrar ju! Gör mig illamående e

 18. Att hon känner han som skriver i tidningen gör det hela väldigt oseriöst, och påverkar självklart hans förmåga att vara neutral

 19. Sickna äckliga psykopater ni är på Dumpen. Så bra att det finns ett kommentarsfält här så att alla kritiska röster kan kommentera och inte bli publicerade.

  1. Haha helt klart att det är gubben som det handlar om i artikeln elelr hans fru som skrivit denna kommentaren, gud vad ni gör bort er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *