Sponsorer

I söndags stod vi och väntade på en gädda i Varberg. Plötsligt när vi skulle träffas så slutade han att svara.

Få saker är så irriterande som gäddor som inte kan passa tiden, således åkte vi vidare sura som ättiksgurkor.

Igår började han skriva igen. Han skyllde på att han plötsligt hade drabbats av migrän. Nu ville han att barnet skulle åka ut till en byhåla utanför Ullared för att besöka honom i hans hem.

Vi klämde ihop en snygg historia om att hon skulle få skjuts av en äldre kompis och rullade dit.

Mannen skulle möta upp flickan på busshållplatsen intill hans hus. Hade han sett Patrik Sjöberg i framsätet så skulle han nog sprungit till skogs redan när han såg bilen. Alltså hängde vi en luvtröja över passagerarsätet för bråkdelen av en sekund skulle se ut som att någon liten sitter där.

Att han köpte luvtröje-decoyen var kanske inte så konstigt med tanke på att han såg ut att ha suttit med näbben i en knarkpåse sedan han i augusti förra året muckade från ett 2.6 år långt fängelsestraff för grovt vapenbrott och narkotikabrott.

Han var med andra ord inte riktigt vid sina sinnes fulla bruk, men jag måste säga att det är imponerande att man kan springa så fort i foppatofflor. Vet inte om man ska ta det som en komplimang att fästingarna känns trevligare än vi, men även de lär ha varit imponerade över att han endast iklädd tofflor frivilligt offrade sig för dem.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

32 thoughts on “Hellre fästingar än Dumpen (napp #109 Ullared)

 1. Sicken ”tjackpundare”!!
  Nästan tragiskt att dom kan springa från platsen… 🙄

  1. Hahahaha, en till medlem till löparklubben och som nån skrev tidigare. Benny Hill-sketch på den löpning 😂😂😂😂

 2. Detta var den roligaste gäddan hittills men kanske den mest skrämmande också. Ush..

 3. Så svenska skattebetalare har redan fått lägga en jäkla massa pengar på honom i fängelse, så kommer han ut och försöker aktivt begå övergrepp på barn, övergrepp som skattebetalarna sen ska betala notan för i form av de trasiga barnens vård på bup, psykakuten, missbruksvård… 🤯 Dessa män är samhällsparasiter som borde betala sin egen jävla nota 🤬

 4. Då jag hört att det finns krafter som vill att dumpen.se avpublicerar vissa gäddors uthängningar så vill jag bara säga att det hoppas jag inte sker. Är en sten kastad, så är den kastad! Vissa saker går inte att ”sudda bort” utan måste för alltid få finnas kvar så folk kan se. Gäddor får helt enkelt stå för sina kast (handlingar) hela livet ut! De stackars barnen blir ju traumatiserade för alltid. Tand för tand. Öga för öga. Alla peddos bör få en gratis lyktstolpe och rep. Rör inte barn! Heja dumpen.se !

  1. Jag instämmer. Inga hänsyn ska tas till dessa förövare. Ingen annan än de själva behöver skämmas. Eftersom de flesta gäddor är återfallsbrottslingar behöver deras identitet vara offentlig som varning för alla barn och unga. Finns inget som kan försvara en borttagen uthängningen av en barnskändare.

 5. Dessa är så otroligt dumma, det är förvånande hur många som tror dom har världens attraktionskraft.. typ tycker någon ska åka ut på någon krånglig väg till dem , så otroligt lata o äckliga. Sen är det ju ännu värre att dem tror en 14 åring skulle vara så desperata för dem.

 6. Hörde inspelningen från den där kvinnan som gnällde på Sara, usch vad pinsam den var . Hon borde oroa sig mer över att hennes man vill våldta barn än att han är uthängd på dumpen.. ingen tycker synd om dig eller din man utan alla tycker bara det ör bra han ör uthängd!!

 7. Detta är första gången jag skrattade då jag sett era napp!
  Jag brukar känna rejält i själ och kropp, både bestörtande över hur så mkt hemska män det finns, och en lättnad att ni räddar barn efter barn.
  Mitt i all mental bedrövelse så kunde jag inte låta bli att skratta rakt ut..
  Men så fruktansvärt påtänd!usch.
  Å en sån släpper de ut så nya brott är fritt fram!?!?!?
  Kör ut skiten till Alcatraz!

 8. Den mannen känner jag tyvärr. Det är den äckligaste person jag någonsin träffat . Han är tjackpundare, kommer alltid förbli det. Sorgligt nog har han egna barn, men inte hos sej. Jisses vad förbannad jag är. Hoppas att jag verkligen inte möter honom, då vet jag inte vad jag gör. Usch fy vilket svin.

 9. Fy fan.. Tänk om en riktig 13-14åring hade kommit hem till den där äckliga påtända pundarjäveln. Det kunde ha hänt exakt vad som helst! Bästa dumpen!!

 10. Så jävla sjukt, vuxna män som sitter och chattar med små flickor!! 🤯🤯🤯 Att de inte har någon inre vettig kompass eller spärr mot att söka barn i sexuellt syfte, helt obegripligt!! 💔 Vad ska vi göra med alla dessa män som förgriper sig på barn!?? Detta måste upp på den politiska dagordningen!! Vad tänker politikerna göra åt det här!? Höja straffen? Mer resurser till polisen som jobbar mot sexuella övergrepp på barn? Mer pengar till Wonsa så de kan öppna på fler ställen i landet?

 11. Det här är så otroligt mörkt det kan bli. Så att skratta åt eländet ibland tror jag behövs, framför allt för Sara och Patrik som möter dom här männen om och om igen..

 12. Dumpen har valt att inte gå ut med hans namn. För många är det en tillräcklig tankeställare att hamna på Dumpen med bild.

 13. Vad händer efter sånt här?
  Han borde ju få husrannsakan iaf för då hittar man garanterat riktiga offer i dator/mobil

 14. Finner inga ord för hur vidrig dessa människor som stämmer träffar med barn är. Men måste ändå säga att denna video fick mig att skratta så mycket. Och det för musiken och att han springer.

 15. För fan alltså. Denna snubbe stötte jag på under en tid 202//2021.
  Detta trodde jag definitivt inte om honom. Han verkade vara reko och ha bra värderingar.

 16. Jag tyckte det lät som att han sa: ”Jag är från ett dårhem!” men vetefan..

 17. Får man skratta trots allt elände? Rena Forrest Gump genom skog o äng. Höga knän efter vägen. Tur ingen bil kom då han vinglade betänkligt. Jävla fart i foppa!

 18. Han rörde sig i början som en höjdhoppare. Några luftsteg, höga knän i en liten båge o sen full sula om än lite vingligt. I all bedrövel behövs skratt ibland.

 19. Inte ens fästingarna hinner sätta sig i den farten! Grymt ändå att kunna springa så pass när han inte ens kunde stå still utan att trilla framåt🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *