Här på Dumpen publicerar vi artiklar i syfte att avskräcka och varna för individer som söker och bestämmer träff med barn i sexuellt syfte.

”Kontroversiellt” används ofta för att beskriva vårt arbete.

Rimligt vore om det ansågs mer kontroversiellt att man kan söka efter barn i sexuellt syfte än att man varnar för de individer som gör det.

”Normbrytande” är en annan term som man ofta använder för att beskriva Dumpen.

Rimligt vore om det ansågs mer normalt att störa individer som söker efter barn i sexuellt syfte än att låta dem hållas tills de lyckas i sitt uppsåt.

Allmänintresset har också stötts och blötts till leda.
Rimligt vore att skyddet av våra barn tveköst betraktades som ett ämne med ett oavvisligt allmänintresse.

Om normen är att ingen påpekar för människor som vill våldta barn att det är fel. Det betraktas som kontroversiellt att varna för individer som vill våldta dem och allmänintresset för Patrik Sjöbergs fortkörning anses överskrida det allmänna intresset för att skydda barn från individer som vill våldta dem, så kan man nog säga att vi i egenskap av samhälle har en hel del att arbeta med.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Vad är kontroversiellt?

  1. Jag mår uppriktigt dåligt av att det på riktigt finns människor som motarbetar ert viktiga arbete. Ni räddar barn genom att exponera förövarna. De tror att de ska träffa barn att våldta, hur kan man ens försvara det? Vi är många fler som står på er sida än de som är emot er. Bara det faktum att ni var inbjudna till Grävseminariet visar att även etablissemanget börjat förstå vikten av ert arbete. Tack för att ni kämpar och inte ger upp.

  2. Bra skrivet Sara! Det är verkligen upp – och nervända världen. Att den här frågan väcks är banne mig på tiden. Skulle tro att gemene man tycker att det är förkastligt men att de som har makten, massmedia, myndigheter o s v av någon underlig anledning alltid är på tvärs mot vanligt sunt förnuft mer eller mindre. Det är bara att hoppas på att ni kan åstadkomma en förändring genom ert arbete och väcka opinion.

    Läser man sandlådediskussionerna på flashback så finns det folk som hela tiden drar upp ert bagage precis som det skulle stå i proportion till sexuella övergrepp på barn eller på något sätt kunna ge pedofiler en ursäkt att fortsatt begå övergrepp. Låt er inte tystas!

  3. Så himla rätt!
    Jag tycker (eller så hoppas jag mest) att det ändå känns som att de större medierna, tack vare ert fantastiska hästjobb som pågår dygnet runt, är på väg att vakna upp lite. Det krävs nog dock att nån med makt i medie-Sverige tar till orda. Men jag hade önskat en krönika från Sara i Aftonbladet. Det hade varit grymt om de ville publicera, det är hög tid nu!

  4. Har så svårt att förstå mig på folk som kritiserar er, men i Sverige (enligt min personliga upplevelse) så är väldigt många är måna om förövare och har nåt slags magiskt tänkade att om man bara är ”snäll” nog mot dem så kanske de sluta göra ”dumma” saker. Att sedan offren ofta får svåra men för hela livet och många aldrig kommer att må helt bra igen trots både terapi och medicin ger de blanka tusan i….
    Tack för att ni finns och orkar kämpa<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X