I ”sexyabs male” hittade vi en långfärdsgädda. Han hade simmat hela vägen från Australien för att hamna på Dumpen. Vi borde kanske kalla honom för ”pike” för att vara lite internationella.  Vi blev nämligen tvungna att köra konfrontationen på engelska för att han skulle förstå att han hade trampat i helt fel potta.

Kan tänkas att det är vanligare att bli ifrågasatt för att man är sugen på att våldta barn på andra sidan jordklotet. Vår ”pike” verkade betydligt mindre förvånad över att bli konfronterad med att han raggat på barn än sina svenska gelikar.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

18 thoughts on “Från Australien till Varberg (Napp #105)

 1. Nog bäst att han åker tillbaka till australien nu om han inte vill bli igenkänd . Det kan inte finnas så många därifrån i borås.
  Äcklig kille

 2. Han såg ångestladdad ut. Hoppas den ångesten sitter i så han slutar med sina sjuka försök att träffa ett barn( eller två)

 3. Varför får ni inte allt ekonomiskt stöd från staten ni har säkert sparat människor lidande som inte går att mätas i pengar… politiker vakna för fasiken

 4. Skönt att Dumpen finns som en brandvägg mot pedofiler som kontaktar barn i sexuellt syfte i Sverige 🤗

 5. Stackars liten! Ville våldta en fjortis och sitter nu och tycker synd om sig själv. Han vet ju vad som kommer att hända eftersom han är både fotograf och videographer, han vet vilken spridning detta kan få. Hans vistelse i Sverige lär få ett snabbt slut. Tillbaka till Australien.

  Adios, ditt eländiga kräk!

 6. Det klart att alla ska sätta på sig den jävla offerkoftan, när dom blir tagen på bar gärning. Men inte fan har pedofiler den offerkoftan på sig när dom våldtar barn.

 7. Känns väldigt obehagligt i och med att han är ifrån samma stad och inte så långt därifrån så brukar jag och min pappa fiska på andra sidan av bryggan som han hade velat träffa denna 14 åringen, aj säger jag bara

   1. Ja jag vet de var borås men jag menade mer i att de har skett i så närgång med tanke på att jag kanske var på andra sidan när detta hände, fyfan asså väldigt äckligt säger jag bara

 8. Var på en dejt med honom för 2 år sen blev INGENTING mellan oss tack och lov för det. ( jag var då 18 år och han 20-21) har suttit i samma bil som den människan och jag SPYR. Hur äckligt beteende av honom att vilja ligga med en 14 åring, usch. Så jävla vidrigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X