”Då var jag 12 och nu är jag 13 så nu vill jag lära mig mer” skrev barnet.

Det tog tre röda sekunder för mannen som mottog meddelandet att ta på sig uppdraget att lära ut allt han kan om hur man våldtar barn.

Dagsformen på omdömet kan inte varit det bästa med tanke på vad mannen skrev i sitt erbjudande. Även den håriga röda ”reklambild” som mannen bifogade till sitt erbjudande bekräftar tydligt bristerna i omdömet.

När flickan uteblev och vi istället dök upp för att diskutera saken, så sprack mannens försvarstal som en överkokt korv.  Han gav sig först på ett ”jamen jag trodde hon var fjorton” sedan höll han med oss om att hans tilltag inte var speciellt bra. 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

43 thoughts on “Jamen jag trodde hon var 14 (Napp #106 Märsta)

 1. Ett tips är att låta dem prata och förklara sig och inte avbryta hela tiden (Patrik). Låt dem prata så vi lär oss vad som driver sådana här människor. Han ville ju uppenbarligen berätta men fick inte en syl i vädret. Tagga ner lite Patrik. Men annars grymt jobbat!

   1. Håller med, tycker att dom pratat färdigt och nu ska dom bara hålla käften och ta emot det Patrik och Sara säger

  1. Jag håller helt med. Ni gör ett kanonjobb, men ni låter förövarna aldrig prata klart och svara på era frågor. Eftersom ni frågar många frågor och ni säger ofta att dom inte har något bra svar. Inte så konstigt då ni inte låter dom prata och förklara.

  2. Sitter du och läxar upp Patrik och deras sätt att jobba? Tror du att gäddan hade haft några Aristoteles-says som vi haft nytta av? ”Lära oss vad som driver sådana här människor”??? Vad skulle den här människan kunna lära oss?? Kom igen!

   1. Det är väl ingen som påstår det, men om man ställer en fråga så bör det väl vara för att man är intresserad av svaret?

   2. Han menar ju självklart att man kan ta sig in i deras sjuka huvuden om inte S och P avbryter ständigt.

  3. Håller med, vore mycket intressant att höra lite mer vad de har att säga på nåt sätt. Men förstår att man går igång och vill skälla ut idioterna också

 2. Först säger han att han ALDRIG gjort detta tidigare, en halv minut senare; ”nä, jag tänker sluta med det här,… jag ska sluta!”

 3. Den djävla aktiviteten som pedofiler verkar ha i ”nedre” huvudet saknas helt i deras vanliga huvuden.
  ”Tack för att ni finns” ?? Ska Dumpen se till att äcklen håller sig från att begå övergrepp på barn? Idiot!!
  Ibland undrar man hur många fel evolutionen får lov att begå i en demokrati…

 4. Alltså dessa män, att suget efter barn är så jäkla stort att de offrar i princip ALLT för att få doppa… Makalöst. 🤯Måste va så fruktansvärt ångestladdat och skämmigt att bli påkommen med att jaga barn i sexuellt syfte, och otäck känsla att få en hel hat-våg mot sig från det egna närsamhället som nu vet allt om ens innersta mörkaste hemlighet. Ändå tar de risken. Jag hoppas att pedofiler som smyg-läser det här genast kontaktar Preventell för i vart fall sin egen skull (att de inte kommer att kontakta Preventell för barnens skull förstår vi ju, de verkar ju skita fullständigt i barnen och konsekvenserna deras grooming och sexuella utnyttjande har på barnen).

  1. Håller helt med. Det verkar som allt blod i huvudet försvinner ner i byxan när den reser sig hos vissa, hela skallen stängs av, inget förnuft och ingen empati kvar alls skallen. För sjukt för att nånsin kunna förstås. Neandertalhjärnan tycks finnas kvar hos vissa individer, helt underutvecklade. Skrämmande….

 5. Han hade alltså tänkt stoppa den där håriga grejen i munnen på ett stackars barn… På selfie nr 2 såg han ju helt galen ut. Hade jag som är vuxen varit på väg för att träffa en man fått en bild med den blicken skickad till mig hade jag vänt och åkt hem direkt!
  Om han stämplar som arbetslös borde a-kassan och arbetsförmedlingen få reda på att han inte känner för att jobba när det är sommar…

   1. Precis, det är vad ni gör och jag undrade helt enkelt om ni vet vem detta är och har informerat anhöriga och ev. arbetsgivare?

     1. Jag har jobbat med denna vidriga människa och han har träffat mina barn. Skulle inte vilja möta han idag..

  1. Han lämnade ut sitt (mycket ovanliga) förnamn, födelseår och bostadsort i chatten. Inte svårt att googla upp honom. Gift sen två år. Frun har en bild på dom båda som profilbild på Facebook. Undrar hur länge till?

 6. Först säger han ”Jag har sett era tv-program och sånt”, sen ”Är det här nån organisation, eller?”
  Bestäm dig!

 7. Ja, för att du är dum i hela huvudet. Det är det många som är, men våldtar inte barn i alla fall… Fram med en bättre ursäkt ditt håriga äckel🤮

 8. Först säger han att han vet vilka ni är och att det var första gången han jagade barn. Sedan frågar han vilka ni är och säger att han ska sluta jaga barn. Wtf??🤦🏾‍♂️ Jag såg även att han satte på funktionen som gör att meddelandena automatiskt raderas efter 24h. Jag har använt Snapchat sen jag var 12 år gammal och idag är jag 23, jag fick lära mig för bara något år sedan att den funktionen finns och då är jag ändå ett teknikproffs i jämförelse med mina föräldrar (som iofs inte använder snap i groomingsyften😂)

 9. Här är den andra personen som säger att han ’visste’ att Dumpen skulle dyka upp. Ytterst jävla märkligt att man inte drar sig undan då.

 10. Märkligaste konversation jag sett på era videos. Det känns också märkligt att han ”vet” att det är ni och ändå står han där och väntar på era kameror. Va fasiken. Konsekvenstänk som en full 14 åring.

 11. Är det bara jag som tänker att dom måste vara rejält upphetsade precis innan dom blir konfronterade?

 12. Så mycket i hans ursäkter som inte går ihop. Han säger direkt att han ”visste” att han skulle ”åka fast”. Sen påstår han att han är chockad.

  1. Ni verkar ha fullt upp om dagarna. Vore toppen om ni kunde få in två till som är ute på fältet. Desto fler som åker fast desto bättre. Roddy hade ju varit fantastiskt då han brinner för samma.

 13. Lite Farbror Barbro över den här killen. Nästan förväntade mig att han skulle börja skriva om stereoanläggningar mitt i alltihop.

 14. Fortsätt med det ni gör men ställ en fråga i taget och ge lite tid för dom att svara. Såklart är deras förklaringar helt knäppa, fel och allt vad det nu är med tanke på att det inte finns någon bra förklaring till varför dom gör som dom gör men tycker ni ska lite tid bara.
  Bra jobbat ändå att ta fast dom!

 15. Är det bara jag som reagerar på ”Nä jag tänker sluta, tänker inte göra nånting, tänker inte följa efter nån eller ingenting asså”(vid typ 2.02 in i filmen)
  Det är rysligt oroväckande att säga att ”man inte tänker följa efter nån” nåt mer. Vem har han följt efter? Hur många? Vad har han ev gjort mer?

  1. Reagerade också på förfölja delen. Han avslöjade sig själv där mer än han redan blivit avslöjad så att säga…

 16. Håller med dig Camilla! Har han förföljt flickor/kvinnor tidigare? I sexuellt syfte/våldtäkts syfte?? Kan kanske va bra att ni på Dumpen tipsar polisen om detta, om de har nåt fall där offer menat på att hon blivit förföljd av en för henne okänd kille. Bara en tanke!

 17. Vilket otroligt sammanträffande alla som åker fast har gemensamt att det är första gången de har kontakt med barn i sexuellt syfte! Samma i USA, där Chris Hansen gjort detta i snart 20 år, också får höra exakt samma från alla vuxna män han träffar. Tänk att alla åker fast första gången de ska träffa ett barn. Vad är oddsen?

 18. Det där är min granne. Tack för varningen Dumpen.se. Ni gör ett kanonjobb👍

 19. Han sket verkligen i att han åkte fat,och ville bara där i från.
  Och beteende sig som att han bara råkat gå in i någon av misstag.”å ursäkta,förlåt,jaja jätte bra att ni finns,sett erat tv program”

  Förbannade jävla svin,hoppas att han vart plockad och fick sitt straff 😡🤬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X