Till alla individer med pedofila intressens stora förtret slog portarna till Dumpen upp för allmänheten den 1/5 2021.

Exakt ett år har alltså gått och spridningen av sidan har nått långt över förväntan. Vi har hunnit samla på oss massor med bra kunskap och vi har verkligen lyckats visa i ord och bild vad Patrik Sjöberg skrev. ”Pedofiler finns i alla samhällsklasser och befinner sig i miljöer där barn vistas”

Vi har fått se att individer som söker barn att utnyttja sexuellt kan se ut precis hur som helst. Det finns alltså inga gemensamma drag som förenar dem mer än just att de finns där barnen finns och de prioriterar att tillfredsställa sina egna lustar framför barnens välbefinnande.

Med stor tacksamhet inför allt stöd och alla fina ord som vi får längs vägen så inleder vi nu ett nytt år med Dumpen – media utan munkavle.

Vi har inför kommande Dumpen-år stora förhoppningar om att kunna lyfta debatten än mer, så att övergrepp mot barn verkligen betraktas och motarbetas på det sätt som anstår problematiken.

Stort tack för ett oförglömligt år!! 🙂

Patrik & Sara, med alla medarbetare (och geten)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

6 thoughts on “Grattis lille Dumpen på ettårsdagen

 1. Grattis, Dumpen till ert fantastiska arbete.
  Något som gör mig både bestört och förvånad är att det verkar finnas så många pedofiler. Inte förrän jag började läsa här förstod jag hur illa det är ställt. Det är verkligen ett stort samhällsproblem. Jag hoppas att ert arbete kommer att påverka allt till det bättre så att barn får den hjälp och upprättelse de behöver och allra helst att de ska slippa bli utsatta för dessa vedervärdiga människor överhuvudtaget.

 2. Ni gör ett fantastiskt arbete, och har förmodligen räddat många barn från en livslång ångest. Stort tack till er, ni är hjältar allihopa. Hoppas ni orkar länge till, och att ni fortsätter att stå ut med vad ni får möta där ute❤️❤️❤️❤️

 3. Grattis!🌹 Ni gör ett otroligt bra arbete. Synd att inte polisen och samhället går all in och håller samma takt som ni gör🤗
  Är hemskt att läsa alla chat konverstioner,mår illa ibland. Kanske låter konstigt resonerat,men jag som gay är glad över att 90% av alla pedofiler är hetro, man blir stämplad som pedofil bara för man är gay-speciellt på NMR sida”NordFront”. Stämmer inte alls tack o lov! Fortsätt kämpa båda två🌹🌹
  För barnens skull❤️

 4. Grattis!🌹 Ni gör ett otroligt bra arbete. Synd att inte polisen och samhället går all in och håller samma takt som ni gör🤗
  Är hemskt att läsa alla chat konverstioner,mår illa ibland. Kanske låter konstigt resonerat,men jag som gay är glad över att 90% av alla pedofiler är hetro, man blir stämplad som pedofil bara för man är gay-speciellt på NMR sida”NordFront”. Stämmer inte alls tack o lov! Fortsätt kämpa båda två🌹🌹
  För barnens skull❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X