Sponsorer

Minns ni mannen som kom för att träffa en femåring och hennes mamma vid en bensinmack i Ålem utanför Kalmar?

Under hösten hade han dömts för barnpornografibrott och grov våldtäkt mot en fytäraårig flicka. Hovrätten valde dock att frikänna honom från våldtäkten i februari, då man ansåg att fyraåringen varit ospecificerad när hon redogjorde för antal gånger hon hade blivit utsatt.

Mannen släpptes och får ut långt över 100.000 kr i skadestånd. Redan en månad senare var han alltså I full jakt efter barn i åldersspannet 4-6 år som han även uppgett är den ålder på barn som han attraheras mest av.

Detta är den första i raden av poddavsnitt där utsatta och deras anhöriga får berätta sin historia. I avsnittet hör vi mamman till fyraåringen berätta hur saken sett ut från deras sida. Avsnittet finns enbart att lyssna på via Dumpen av juridiska skäl. Vissa klipp förekommer med orsak av att missar i att använda fingerade namn men det får ni stå ut med.

Stort tack till StoraA som gjort detta möjligt genom sin medverkan. ❤

 

Länkar till samtliga inlägg om kalmarmannen och flickan längst ner i inlägget.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

Kalmarmannen visar barn vad han gör med sin nalle (VARNING FÖR OBEHAGLIGT INNEHÅLL!)

Frikänd och ute på jakt (napp igen)

Han var iallafall duktig

 

10 thoughts on “Podd – Specialavsnitt med mamman till fyraåringen

 1. Hur många som ska döma dessa har själv dragning till barn ??? En seriös fråga ! Fy faaan

 2. Var länge sen jag bölade så här, det skär så i hjärtat att tänka på den här lilla, och när jag hör ”jag vill träffa pappa, men bara om du är med ” det är fortfarande pappa men han är dum ibland, alltså, jag är en fullvuxen karl men jag börjar böla. Dessa jävla svin, må ni brinna i helvetet.

  1. Jätteviktigt, men troligtvis mer än vad jag orkar med…
   Ska lyssna i hörlurar senare, när jag känner mig stark och kan ha vår älskade dotter på nära håll.

 3. Varför lägger ni inte ut den på Acast? Där är 94 gubbar som är den senaste upplagda.

  1. Hej Danne
   Detta avsnitt handlar om en person som blev frikänd av hovrätten. Visserligen blev han därefter uthängd av dumpen, vilket gjorde att mamman fick vårdnaden om sin dotter, men han är inte dömd för något./@sa

 4. Skär sig så enormt att höra detta, hoppas verkligen hennes dotter kan leva ett så normalt liv som möjligt. Det jävla svinet som kallar sig man och pappa. FY FAN!!!!!

 5. Alltså mitt pappa hjärta går söööönder när jag hör de här! Har själv en son på 7 och en dotter på 4 år. Hur i helvete kan man göra så mot sina barn eller barn överhuvudtaget! Fyfaan

 6. Blir lite orolig över att barnet inte får hjälp nu.
  Jag förstår att mamman behöver landa men barnet får inte cementera att alla andras problem beror på att barnet vittnar om vad som skett.
  Låt barnet få bearbeta med hjälp av professionella och även mamman. Det värsta man kan göra är att söka paus genom att fly.
  All min empati till barnet och mamman ❤️

 7. En stor eloge till denna mamman! Kan verkligen förstå, det finns inga ord för att beskriva vad som händer och vad man gör i den stunden sitt barn berättar. ”Men man finns där för barnet”! Det är verkligen så. Rättssystemet är en skam, men det går att förändra även om det tyvärr går långsamt. Det finns ett prejudikat från HD (2019) där mannen först i tingsrätten dömdes till 11 år, för att sedan i hovrätten dömas för dubbelt så många grova våldtäkter mot barn men med ett straff på 9! (Man kan ju undra vad det är som gör att det ofta är hovrätten som minskar straffet?)
  Högsta domstolen dömde sen mannen till 12år på hovrättens åtalspunkter. En stor eloge till högsta domstolen!
  Helt rätt att ju mer människor pratar om detta och lägger skammen på förövaren så tror jag att vi tillsammans kan öka möjligheterna för andra att våga berätta och sätta tryck på politiker som kan påverka lagtexter. Tack för ert grymma arbete 💪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *