Sponsorer

När man känner att det ser mörkt ut med 4% fällande domar av alla anmälda våldtäkter mot barn, så räcker det att titta lite snett i backspegeln för att förstå att vi är mitt uppe i en process framåt.

Förändringen kommer inte att ta oss dit vi vill utan arbete. Vi har inte heller kommit dit där vi är idag utan en omfattande arbetsinsats från de veteraner som kämpat under hela sina yrkesverksamma liv för att förändra tillvaron för barnen.

Läser en artikel från 1993 där mannen frikändes då en åttaårig flicka inte gjort tillräckligt motstånd. Utan veteranerna hade vi fortfarande varit kvar där.

Fortsätter vi köra så det ryker för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp så kommer vår tid att stå med i historieböckerna som en mörk tid för barnen. Framtiden ligger dock i våra händer och vi ska se till att den blir ljus. ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

4 thoughts on “En blick i backspegeln

  1. Ok, uppenbarligen är det ett absolut krav att vara förståndshandikappad för att få arbeta hos Hovrätten.
    En normal människa hade INTE tyckt att en 8-åring borde göra mer motstånd under en våldtäkt.
    En normal människa hade förstått att en 8-åring är totalt vettskrämd och säkert inte vågat röra lillfingret.

  2. Kommer ni göra någon uppdatering om hur det har gått för den senaste tidens torskar? Detta skulle i sådana fall vara mycket intressant. Jag följer ert arbete med stort intresse.

  3. Jag tror nästan att dom flesta domare är pedofiler eller våldtäktsmän. För så många som slipper undan är ju inte klokt..

  4. Bör tilläggas att just detta fall gick till HD och där fälldes mannen för våldtäkt. Så i detta fall skipades rättvisa och mannen fick sitt straff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *