Sponsorer
Ex-militären Jonas Linde dömdes 2019 till fyra års fängelse för synnerligen grovt vapenbrott. Straffet satt han av i häktet samt på Hall.
 
Länk till Expressens artikel om Jonas:
 
I Mars förra året kom Jonas ut i friheten  och passade på att öppna det KIK konto som han använde för att via en incestsgrupp kontakta vår pedofilmamma. Jonas åkte, efter att han tydligt uttryckt vad han vill göra med kvinnans dotter ner från Jönköping till Ängelholm för att träffa mamman, men när han fick syn på oss så la han benen på ryggen och sprang all världens väg.
 

 
Förklaringen som senare kom via meddelande att han fiskade på oss tycks ganska orimlig med tanke på hur bråttom han fick från platsen.
 
Delar av konversationen är maskad med hänsyn till personen som han berättar om i texten.
 
VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 
 
 
 
 

 

KLICKA PÅ SPOILER OM NI VILL SE CHATTLOGGAR:

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

99 thoughts on “Ex-militär muckar från Hall och fastnar på kroken (napp igen)

 1. Fast nu var det ju faktiskt så att jag precis som er vill se till att inte barn far illa. Varför jag sprang var ju för att jag insåg att det var er jag hade fiskat upp. Det blev helt enkelt en krock mellan två fiskare, då vi fiskade upp varandra. Jag och ni har ju samma mål. Så nu vet alla ni som ser detta att jag inte är pedofil utan tvärtom så vill jag göra vad jag kan för att hjälpa barn som far illa. Ha det gött allesammans!! 🙂

  //Jonas Linde

  1. Måste säga att du har ytterst konstiga arbetsmetoder, speciellt med tanke på att du sprang iväg som en blöt tvål i duschen istället för att faktiskt stanna och visa dina fina fiskeresultat. Funkar det bra att fiska med egna bilder på könsorgan och onanivideos tycker du?

   1. Varför springer du iväg som en katt med svansen mellan benen Jonas, du kunde prata och förklarat dig, men du ska veta att du är en pedofil en väldigt feg pedofil som.alla andra pedofiler Jonas, så kom inte här och påstå något annat pedofil Jonas

  2. Jaha så det var därför du låg och runkade . För du vill bistå med hjälp?? Köper inte dina bortförklaringar

  3. Du är inte den första som påstår detta. Tyvärr Jonas, du är inte trovärdig överhuvudtaget. Bara r*nkvideon säger ju allt. 🤮
   Sök hjälp och låt bli barn i fortsättningen.

  4. Du är rökt mannen. Erkänn istället din sjuka sexuella läggning och genomför en frivillig kastrering för samhällets skull.

  5. Haha, ja du… så stort av dig att ogenerat visa upp totempålen i din iver att få ’hjälpa’ barn.
   Men lite ynkligt att ta tog till schappen när Sara & Patrik dök upp. För du ville ju bara väl va?
   Nä, ta nu och borra ner huvudet i skämskudden och fundera ut några fler lögner att förklara ditt perversa beteende med.

   1. Tänk att det går så många farliga individer lösa i vårt samhälle. Det är i sanning skrämmande och förskräckligt.
    Hade jag känt en sådan bisarr dragning så sökte jag den vård som finns och det på stubben!

  6. Haha, tror du på den själv??? Då hade du hälsat och kommit med denna sanning (som tyvärr är en lögn) direkt istället för att rusa som om NMR var på väg att ta dig. Tuffing ♥

  7. Om det är så som du påstår, varför har du då skickat både k*k-bilder och ru*k-video? Väldigt konstig metod kan jag tycka

  8. Då bör det ju finnas åtminstone ett par fler som vet att du är ute och jagar!! Jag är från Jönköping och vet du??? Jag hoppas vi ses för ett snack på Tu man hand!
   Du och jag du vet så kan du ju berätta hur många du ”hjälpt” .
   Ska vi säga så ditt jävla pedofilsvin!!!!
   Hoppas du mister både sambo och jobb för din förklaring är sååå dålig!! Hade du verkligen varit det du säger så hade du stannat kvar och berättat vad du gör och för den delen sett till att någon visste i vilket ärende du är ute i!!!
   Jävla pedofiläckel.
   Jag ska sprida detta över hela stan så du vet… . över hela jävla stan och det hjälper inte om du försöker förklara dig för du är och kommer förbli ett äckel…
   Hoppas din ”sambo” förstår vilket äckel du är… men du!!! Vi ses.

  9. Resonemanget hade kanske varit lite mer trovärdigt utan videon där du ligger och rycker i korven.

  10. Haha så tragiskt att du tror att någon skall gå på det. Du är en pedofil och hela Sverige vet om det nu.

  11. Hej Jonas. Varför valde du specifikt att söka dig till en incestgrupp på nätet i första taget, så fort du muckat från ditt alldeles för korta fängelsestraff? Hur tänkte du där? Det är ju liksom inte som att en normalt funtad människa någonsin skulle bete sig så vidrigt eller att man bara skulle råka glida in på en sådan sida av misstag…

  12. Om du ville bistå med hjälp kanske du hade kunnat skippa grova sexuella detaljer och onani videos, du trodde du var smart nu och kom på en ursäkt för att hoppas du ska rädda ditt eget skinn INGEN tror på det du är en peddofil!

  13. Sen hur du sprang var inte normalt om du var oskyldig om du var oskyldig hade du stannat och pratat med dem inte sprungit som peddot du är

  14. Jonas, ditt äckliga svin. Sluta vara pedofil och sluta försvara ditt pedofilbeteende. Sök hjälp för din inneboende vidrighet.

  15. Haha va? Och runkfilmerna var en del av scammen? Om du är intresserad av att jobba mot samma mål som Sara och Patrik hade du väl stannat och delat information/strategier? Du och alla som ser det här förstår vilket efterhandskonstruerande du nu håller på med.

  16. Snälla!!!! Du kom där utan kamera, utan ngn med dig. Du skickar bilder och filmer. Du kommer inte undan! Du kommer bli hatad av hela landet vart du än kommer!

  17. Då har du nog fattat fel ser du.. DU ska ju fiska upp äckel och sätta dit dom, DU ska ju fan inte fiska barn?!? Hur menar du det hjälper barn att fiska dom?!
   Hur jävla trög kan man vara, med en sån jävla dålig bortförklaring borde du vara vara tyst.
   Sök hjälp fort som fan… vider.

  18. Ge bara fan i barn ditt äckliga svin. Dina bortförklaringar köps inte överhuvudtaget. Jag mår fan illa när jag kollar på din r*nkvideo. Sök hjälp för helvete och ge fan i att ta kontakt med barn eller komma i närheten av barn, fattar du det??

  19. Jaha- så videon ovanför din kommentar -och som du har skickat till ett barn (där du runkar), är för att du ”fiskar”. (Borttaget av Admin) Avart.

 2. Så komiskt att pedofilerna tror att någon skall gå på bortförklaringen. Hoppas han får ett förjävligt liv.

  1. Vi kan nog anta att hans liv är rätt skit om man tittar på honom, läser vad han skrivit och vad han står för, och speciellt hans handlingar.

 3. Det blir bara värre och värre och det är därför ni behövs så mycket. Ni får en Swish.

  1. Undrar om Jonas far utbrast

   ”Jag har närt en kommunist vid min barm”

   Varpå Jonas Linde enkelt svarade

   ”Nej Far , jag är pedofilkommunist”

 4. Personen skriver på Flashback att det är ett missförstånd och han hade som syfte att försöka rädda ett barn

 5. Bra duckning han körde med, hoppas han duckar av lika mycket från samhället framöver när han nu även offentliggjort att han är av den värsta äckligaste sorts pedofil i vårt samhälle.
  Ni är helt fantastiska och gör ett sådant otroligt och behövligt jobb, Anna, Patrik m fl ❤️❤️❤️❤️❤️
  Hittade hit för bara någon vecka sedan. (Med i gruppen på FB sedan förra året men ändå inte hittat hit till sidan förens senare)

  Kände idag tydligt igen en av era ”hall of shames-äckel” sittandes på en bänk inne i köpcentret Entre i Malmö bland Hemköps kassor och mittemot Postnords in/utlämningsservice där äcklet inte kunde släppa blicken alltifrån ”kvinnor” till småbarn. Höll på att spy, men vägrade släppa min blick till att han lade ner och tittade ner och nästa gång är jag o sambo bättre förberedda med kameran.
  Tack för att ni finns för de viktigaste vi behöver. 🙏❤️

 6. Snygg efterhandskonstruktion, haha. Synd att den haltar med tanke på hur snuskgäddan betedde sig i filmen.

 7. Ibland orkar jag inte ens läsa chattloggarna 🤮och kollar bara på konfrontationen

 8. Jag gillar hur chatloggarna ligger under spoilertag 18+ och där under helt öppet kukvideon med myzig screenshot.

  Ni gör ett bra jobb men hur sidan fungerar och dess layout är amatörmässig deluxe. Gäddan och texten som smälter ihop längst upp t.ex, vem tyckte att ”fan, det här blev riktigt bra, det kör vi på”?

 9. Hahahaha vilken äcklig idiot! 🤮🤮 sorry ditt liv är förstört åter igen, ge fan i våra barn!!! Punkt

 10. Ligger där och stönar och drar i sin slemHelge, och tror på fullt allvar att nån blir kåt…. Pinsam stackare.

 11. Såg ut som att han hade lagt ut bilder i er chatt-logg på övergrepp han har begått, på någon släkting, stämmer det?

  Vidrig typ. Enligt tidigare dom är han en notoriskt lögnare, alltid förberedd med lögnaktiga ”svar-på-tal” om han åker fast. Man misstänkte att han förberedde attentat-brott liknade Breivik. Riktig psykopat med noll empati för andra. Hoppas han snart blir inburad igen för allas säkerhet, inte minst för barnens säkerhet…

 12. Ett sant äckel på flera olika sätt. Fint att nordfront.se också skrev om det ♥

 13. Jobbar för samma sak 👽 Detta duperande snack bla bla bla bla. Fy vilken vidrig typ 🤮 Vilken människa som jobbar mot våldtäkter på barn, lägger upp sitt könsorgan ? Han verkar ha mycket skit i bagaget, och hur många barn har han förstört på vägen?💔. Tycker han låter väldigt ’erfaren’ av att ha förgripit sig på barn. Jävla äckliga svin😡,
  såna här ska vi inte ha ute i vårt samhälle.
  Jag äcklas och blir väldigt upprörd, och mycket förbannad🤮💔😡. Bra jobbat dumpen👏🏻❤️👏🏻❤️

 14. Aha, det var detta som var den beryktade fångsten som man pratade om i poddradion.
  Snyggt gjort, men tar de aldrig slut? Som det känns nu är detlikt sexköp. Alla män i olika åldrar till olika sociala grupper med samma intresse fast nu barn.

 15. Ditt jävla äckel. Manipulativa jävla as. Tror du någon går på dina menlösa bortförklaringar? . Ditt as. Du lär få det jobbigt I framtiden 😅

 16. Jaha så vad därför han låg och runkade . För han vill bistå med hjälp. Ne tyvärr ingen köper hans bortförklaringar tyvärr

  1. Kommunisten påstår att han skickar runkvideor på sig själv till totala främlingar på en incestsida för den goda sakens skull, av ren välgörenhet, för att rädda barn från övergrepp. Välgörenhetsrunkande. Med andra ord är han villig att göra en självuppoffrande (in)sats för samhällets bästa!

   Förstår inte hur någon kan ifrågasätta logiken i detta.

   1. Icke relevant om han är kommunist eller inte.

    Fast det kanske inte sådana människor med din iq veta.

  1. 😂🤣🤣🤣 Nu fick jag mig ett gott skratt. Pedofilen är körd vart han än sätter sin fot. En sån hemsk vidrig människa🤮

 17. Dem flesta inser det är lönlöst att ljuga men denna mannen verkar försöka ändå , om du bara hade försökt lura peddofil mamman hade du väl ändå kommit med polisen eller iaf pratat med dumpen när dem kom? Varför springa i panik?? Och dölja ansiktet?

 18. Härligt att du bor väldigt nära mig Jonas. Alla dina grannar på Birkagatan ska få en lapp i sin brevlåda att det bor en pedofil i huset. En lapp på Willys blir det med. Ditt vidriga svin.

 19. Sjukt ändå, att ni tillåter så hatiska kommentarer från en massa fascister från högern. Jag har alltid värnat om barn och att de ska ha det bra. Sen att ni försöker göra någon slags politisk ”kupp” emot mig för att ni själva har högersympatier är beklagligt. Men ni får ha det så gott i alla fall..

  1. Jonas, om det nu är du på riktigt, du verkar minst sagt sakna självinsikt. Riktiga vänster-människor med demokratiska, fredliga och humana värderingar gillar inte heller vad du gjort, vad du gör och vad du är. En extremist utan hämningar. Hoppas du söker hjälp och slutar umgås i vänsterextrema kretsar, så finns det en chans till förlåtelse, bot och bättring. Men var beredd att det kan ta många år av eget arbete och ansvar. Ha de gott.

  2. Dina bortförklaringar är det ingen som tror på. Oavsett var man har sina politiska sympatier och om man är någorlunda vid sina sunda vätskor ,så tycker man att pedofiler är ett är riktigt avskum. På Dumpen fiskas pedofiler och nu råkade det bli en fångst som vill ta till ytterligheter i sin politiska gärning och samtidigt är en som vill förgripa sig på barn, det framgår tydligt av chattloggen.

  3. Dåligt försök att göra politik av dina pedofila incestperversioner.
   Du kan inte manipulera dig ur det här. Alla förstår att du är pedofil. Välkommen till ditt nya liv, Äckel!.

  4. Hur har barn det bra när de blir påsatta utav kräk som du? Eller det är någon form utav guds gåva för barn som får din lilla knopp i sin mun och andra hål? Du kuppade mot dig själv genom dina handlingar.

  5. Sjukt ändå, att en vidrig pedofil som dig försöker gå till motattack mot Dumpen med argumentet ”vissa av de som hatar mig för att jag vill våldta barn är ju fascister”. Menar du då att dina antifascistiska vänstervänner inte hatar pedofiler?

  6. Sjukt ändå, att en vidrig pedofil som dig försöker gå till motattack mot Dumpen med argumentet ”vissa av de som hatar mig för att jag vill våldta barn är ju fascister”. Menar du då att dina antifascistiska vänstervänner inte hatar pedofiler?

  7. Så onanifilmerna var inte på dig? Och om de var det, så skapade du dem för att ”du alltid värnat om barnen?” Så otroligt bjussigt av dig. Förklaringen till varför du sprang istället för att förklara ditt syfte med att möta en pedofilmamma, vad var den? Du förstår ju själv att du är rökt. Partipolitik har inte med frågan att göra öht. Ditt beteende talat för sig själv. Bara pinsamt att du nu försöker utmåla dig själv som ett offer här.

  8. Ha! Att du drog rassekortet märks tydligt på desperation och vem eller vad ser du dig som? En frälsare som bryter mot lagen ett flertal gånger och kommer med samma ursäkter som de andra när de har blivit lurade på att få utnyttja barn.

   Hade du haft kvar uniformen hade du åkt ur den fortare än kvickt och genom ett kompanistryk!

  9. Folk tror väl inte på allvar att det här verkligen är Peddo-Johan som skriver, och inte bara nåt litet troll?

 20. 2 saker.
  Yttrandefriheten är orörbar!
  Pedofili är INTE en höger/vänsterfråga!
  Slutligen:
  Sluta klä dig i ”offerkofta”, sök hjälp, för du gräver dig bara djupare ner i skiten utan att du förstår det.

 21. Jonas – jag är själv långt ut på vänster-kanten, har även vänner inom AFA, bott i flertalet vänsterkollektiv genom åren. Men det handlar om att ha hjärtat på rätta stället och kämpa för mindre bemedlade människors rättigheter – inte att hamstra vapen och planera våldsamma brott/terrordåd som dödar människor. Att du är en äckel – som tänder på barn och tar kontakt med pedofilmammor för att kunna förgripa dig på deras barn – har inget med politik att göra. Det bara avslöjar att du inte har hjärtat på rätt ställe, att du är en farlig sexualförbrytare och inte har några moraliska problem med att ge dig på försvarslösa barn i utsatta livssituationer.

 22. Läste just på Flashback om att det är en del anhöriga som har fått lida en hel del på grund av ert agerande och att de inte får någon respons på detta. Kommentar?

  1. Fråga pedofilen, dennes ansvar att inte utsätta sina barn och partner för sina vidriga handlingar. Barn som blir utsatta för sexuella övergrepp får skador för livet. Dumpen gör ett jätteviktigt jobb där mest fokus och hänsyn tas till de barn som blir utsatta för dessa övergrepp av män som inte tänker längre än k…ken räcker. Varför tänker inte en förälder i första hand på sina barn och på att konskvenserna blir svåra för ens egen familj, ska andra tänka på det!? Har man filmat runkvideos och utryckligen talat om vad man vill göra sexuellt med allt från spädbarn till tonåringar och på de kommer och möter upp offret för att begå övergreppen så har man förverkat all sina möjligheter till medkänsla och förståelse.

   Uti offentligheten med det bara, sen att anhöriga får lida är inget i jämförelse med vad barn som blir utsatta för sexuella övergrepp får utstå genom hela livet. Pedofiler ska inte kunna ta skydd bakom sina anhöriga och på de sättet komma undan sina vedervärdiga handlingar. Nej, låt pedofilerna löpa gatlopp helst i tjära och fjädrar.

  2. Vems agerande. Anhöriga har fått lidit för pedofilens skull, det är tråkigt. Men det är på grund av den sprutande pedofiler dom fått lida, och vilken tur att de fått veta vilket rovdjur dom har i släkten. Peddot gillar ju incest så det är väl en jävla tur att dom fått chansen att skydda sina barn från honom….snacka om att rikta lampan åt fel håll.

  3. Jag vill kommentera dig Sill när du skriver att anhöriga fått lida för övergriparens beteende.
   Du lägger uppenbarligen inte ansvaret på den som frivilligt valt att skita i sin familj, sina nära och kära. En predator som skiter i att han livslångt skadar barn och dess nära och kära.
   Vem tycker du man ska skydda och vem man ska offra?
   Ska man offra barnet som förövaren ger sig på? Ska man offra det barnets familj, nära och kära?
   Tycker du att det är rätt?
   Jag tycker att man ska lägga ansvaret där det hör hemma, på förövaren.
   Don’t kill the Messenger!

 23. Han kommer få fly landet! Kvittar om du är höger eller vänster, alla kommer stampa dig ditt jävla peddo…

 24. Det är ju pedofiläcklet som orsakar lidande för sina anhöriga, inte Dumpen. Om inte Dumpen hade hängt ut dessa vedervärdiga avskum skulle de fortfarande obehindrat glida omkring i samhället och äckla sig mot barn samtidigt som de flyger under radarn. Det finns ju tyvärr inga lagar i Sverige idag som förbjuder avarter att ägna sig åt grooming av vad de tror är minderåriga barn, om personen de försöker grooma i själva verket visa sig vara en vuxen. Det verkar som att dessa monster ägnar all sin fritid och en stor del av sin arbetstid till att jaga efter barn på nätet. Många av dessa syretjuvar som hängts ut här jobbar dessutom med, eller i närheten av barn, som till exempel lärare eller frivillig i någon idrottsklubb med unga flickor/killar. Föräldrar som bor grannar till dessa kräldjur har självklart rätt att veta att en störd individ som utgör ett reellt hot mot deras barn befinner sig i området. Likaså borde ansvariga för skolor och idrottsklubbar känna till alla eventuella rovdjur som rör sig i området så att de kan införa åtgärder att maximera barnens säkerhet.

  Hur menar du att detta skall kunna ske med dagens lagstiftning om de inte hängs ut offentligt?

 25. Jonas lever i skydd av demokratin men vill ändå inte ha den, hur tänkte han där?
  Vi får se hur det går på kåken denna gången…

 26. Herregud, hur korkad får man vara att man håller på och fiskar efter pedofiler på egen hand? För det första är pedofiler oberäkneliga och kan säkerligen gå till attack om de känner sig trängda. Att då stå som ensam fiskare är, om än hedervärt, väldigt dumdristigt. Dumpen har ett stort team och gör säkerligen en noga bedömning av läget innan de söker konfrontation.

  För det andra så riskerar man att själv hamna i problem om man helt utan en organisation i ryggen ger sig på dessa uppdrag. Nu har du själv hamnat i fiskarnas nät och fått ditt ansikte avslöjat för varenda gädda där ute. Hur ska du nu bedriva din verksamhet när gäddorna vet vem du är?

  Så till alla där ute som vill väl, låt personer med kunskap och organisation utföra de här uppdragen. Bästa sättet att hjälpa är att swischa dumpen eller någon organisation som hjälper barn med olika insatser. Kom ihåg att detta inte är någon lek. Personer som fastnar i nätet kan behöva gå till attack för att slippa ur greppet. Är du då ensam kommer detta alternativ vara ett möjligt val. Det du gjort Jonas är beundransvärt, men du behöver tänka dig för betydligt mer innan du söker dig ut på detta sätt.

  1. Men du tror väl inte på allvar att han jagade pedofiler? Käre värld…han är inte den första de fått fatt i som hävdar det. Han sprang som en idiot när han blev ertappad med fingrarna i syltburken och skickade gladeligen könsbilder och runkvideo. Stackarn…så missförstådd han blivit då 😁

 27. Nu är jag så trött på alla gråtande över att det är så synd om förövarens familj att man ska blunda för det förövaren gör med barn och barnets familj med hänsyn till annat än det drabbade barnet. Det är så sjukt att man ska skydda förövaren och att det barn som fått dess kuk nerkörd i halsen ska stå där ensam och förstå att det är så synd om kukägarens familj. Tror ni inte barnet fattar det?
  I många fall är förövaren i barnets omedelbara närhet och socialt är det en katastrof.
  Är det barnet som är roten till det onda eller kan det vara så att vuxnas förvillelse att allt ska vara frid och fröjd är det onda?
  Vuxna har och ska ta ansvar.
  När vuxna inte tar sitt ansvar och någon berättar så kan det aldrig vara någon annans ansvar för omgivningens reaktioner än den som begår handlingen.
  Sluta offra barn som behöver omedelbar reaktion när de blir utsatta för övergrepp, deras räddning ligger i att det inte får förekomma hysch pysch som skyddar en förövare.

  1. Precis, varför ska de mest utsatta offras för att pedofilens anhöriga ska skonas. Ska de kunna begås vidriga övergrepp i skydd av pedofilens anhöriga. Sexullea övergrepp som en del vad det verkar, helst velat leva ovetandes om – och fortsätta leva lyckliga i alla sina dar, medans pedofilen fortsätter med sina övergrepp på oskyldiga barn. Vem vill ha en sån förälder eller partner? Ut med den skitiga byken bara. Heja Dumpen ni gör ett fantastiskt arbete!

 28. Ganska komiskt med den där bortföklaringen han kör med.
  Är väl ingen som faller för den hoppas jag?

  Vänstervriden är han också.
  Två motbjudande ting i en person.
  Men ändå, jag tycker inte att det som publiceras här på Dumpen ska tas som ursäkt för att ta lagen i egna händer och dra igång lynchmobbar.
  Jag hoppas samtliga läsare har förmåga att besinna sig.

 29. Can I just say what a comfort to find somebody who really knows what theyre talking about on the web. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important. More people have to read this and understand this side of your story. I was surprised that you arent more popular because you surely possess the gift.

 30. Pedofil Pedofil Pedofil. Vad tror du att de intagna på Hall hade gjort med dig om de visste att du är Pedofil? Vad jag vet så hatar de pedofiler lika mycket som vi normala gör. Äckliga monster. Hela Sverige vet att du är Pedofil.

 31. Kom till Balkan din lilla fjolla så ska du få se vad vi gör med pedofiler. Jag hoppas för ditt eget bästa att jag inte stöter på dig 🐀

 32. Kommentaren längst upp av ”Johan” är nog till 99,9% säkerhet inte skriven av äcklet i klippet. Inte så att jag vill ge på folk i kommentarsfältet här,men förstår ni inte det?😲

 33. Va fan Jonas är detta vi satt på Hall ihop bodde cellen breve varann oxå, tycket du var en bra kille juste på alla sätt och vis. Och nu detta FAN VA BESVIKEN JAG BLIR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *