Sponsorer

Många gånger är arbetet med Dumpen tungt, ja på gränsen till olidligt. För att klara allvaret bakom, så är det viktigt att ta vara på det lilla roliga som man får se. Har samlat ihop lite av månadens godbitar, så att vi på Dumpen kan dela med oss lite av vad som händer bakom spakarna.

Rumpbågen

Rumpbågen, eller den så kallade fittbågen är någonting som vi ibland skickar när vi blir pressade på intimbilder. Här ser man hur den används, och hur en ny fiskare lär sig att producera rumpbågsbilder. Man böjer alltså armvecket, fotograferar vecket, klipper bort armbåge och vips har man producerat en liten rumpa som gäddorna köper med hull och hår.

 

Helbild av rumpbåge

 

Konversation med gädda

 

Fiskarutbildning

 

Nervositet bland gäddorna 

Fiskarna kör på i samma oförtrutna takt som vanligt, men det märks att det börjar bli nervöst bland gäddorna. Informationen om sajten som stör sökandet efter barn har alltså nått fram även till en del av de som oftast har fokus i sina egna skrev. Vi får alltså allt oftare frågan om vi är Dumplings och administratörer i vissa grupper har blivit mer benägna att stänga ute minderåriga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oj vad arg man kan vara

MegaDumpen

Misstänker att de flesta lagt märke till att Dumpen ändrat utseende. Den gamla sidan som såg ut som en åttondeklassare spikat ihop den och som gick som en liten snigel är ett minne blott. Nu fluffar alltså Megadumpen fram, och hon ligger inte bara på en liten fjuttig server. Dumpen har alltså fått små hydra-bebisar som ligger på olika servers i långtbortistan.

Redaktionen

Ni såg själva resultatet av min bristande förmåga att skapa snygga och snabba webbsidor med gamla Dumpen, således har förändringen inte kommit till på egen hand. Sidan har alltså fått en fläskig redaktion som sköter IT, videoredigering, kommentarsfält, publiceringar och en massa annat. Är så tacksam för att redaktionen kom till och väggen flyttades vad som känns som åtta mil bort.

Dumpen-Geten

Vad som kan tyckas värdelöst vetande är att medarbetarna på redaktionen har för avsikt att skaffa en gemensam maskot i form av en dvärgget. Geten kommer att heta Dumpen, jag har lovat att passa den fyra veckor på sommaren och ska försöka övertala Patrik Sjöberg att ta hand om den i två veckor, men misstänker att getter kanske inte trivs mitt i Göteborg.

 

Vi fortsätter att köra på så det ryker, för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

10 thoughts on “Skvaller från Dumpen-redaktionen

 1. Ni är bäst! Blir lite orolig bara att gäddorna blir smartare när ni ”avslöjar” era arbetsmetoder. Kan man hoppas att det har avskräckande effekt?

 2. Jag kan passa Dumpen (geten!) i sommar om ni har problem med det. Bor på en gård.
  Mvh Cecilia

 3. Åhhhh vilken söt Get. Ska vi dumpenföljare samla ihop till den genom swish? Skriver man ”get” om bidraget ska gå till söta lilla dvärgen?

  1. Haha! Vi är endast i planerings-samt drömstadiet än så länge 🙂

 4. Ni – hela gänget – är fantastiska. Det finns ett före och efter Dumpen. Innan kunde de härja bland barn ostört. Nu finns ni!! Ni skrämmer skiten ur pedofilerna och det är så underbart att se.

 5. Bilden där någon skriver att Dumpen ”förstör folks liv”!
  Nej, pedofilerna förstör liv!
  Pedofilerna är omoraliska (som får för sig att chatta med barn)!

  1. Jag håller med fullständigt.
   Hur fan kan man vara så uppe i sitt eget ego att man inte kan se hur man förstör barns liv ???

 6. Älskar getter.
  Patrick borde definitivt skaffa en get. Men det kommer bli kaos fan. Getter är totala anarkister!
  Hade en getabock för 20 år sedan när jag bodde i mitt gamla torp (borta nu tyvärr) men det var en härlig tid. Mer getter i världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *