Kalle bokade upp sig på dejt med en fjortonårig pojke. För att helgardera sig, så bokade han även upp en trekant med två fjortonåriga tjejer senare samma dag.

Kalle kom rullande i sin lille röde Golf för att plocka upp pojken i sin bil, men snurrade runt och var inte alls sugen på att stanna med tanke på att han inte kunde se pojken. Efter att han fick syn på oss med kamerorna i högsta hugg så tittade han argt, backade istället och hoppade även över eftermiddagsmötet som han bokat upp med flickorna.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

29 svar på ”Mannen som hade bråttom till nästa dejt (napp igen)”
 1. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till de här uthängningarna med tanke på att det kan gå åt helvete med frugan och allt efteråt.

  1. Det är ju peddots eget ansvar och inte Dumpens. Handlingar får konsekvenser och som vuxen är man väl medveten om det.

  2. Jag tycker det är jätte bra dom stoppar en pedofil ju och hänga ut han tycker jag är kanon med tanke på att ett barn blir utsatt och mår skit dåligt resten av livet ,kanske tar livet av sig för den har blivit utsatt ,Och att frugan får reda på det tror jag att hon blir tacksam över tänk på att vara gift med en pedofil dom kanske också har barn som blir utsatta !Jag tycker att dom gör rätt som hänger ut filmerna här ,Dom gör ett mycket bra jobb !

  3. Jaha, med tanke på att han var i färd med att våldta barn så behöver man väl knappast bry sig om ifall det går åt helvete med frugan. Det skulle han tagit sig en rejäl funderare på innan han groomade barn för att begå sexuella övergrepp. Man upphör inte att förvånas över hur någon överhuvudtaget tycker att de ska tas större hänsyn till förövaren och dess anhöriga än till de barn som blir traumatiserade för livet och får psykiska problem, självskadebeteende och till slut kanske tar livet av sig.

   Den vedervärdiga mannen utan empati med vare sig barn eller anhöriga, kan skylla sig själv och skulle ha tänkt före istället för efter. Skulden är helt och hållet hans, ingen annans. Bra att han blev uthängd så att omgivningen vet vad för slags människa de har att göra med. Hoppas hans liv slås i spillror istället för de barn han vill våldta. Vem vet, det var säker inte första gången, så det är bra att han blir brännmärkt på det här viset så att han förhoppningsvis aldrig kommer undan sitt vidriga själv och det han har gjort.

  4. Ja, det är fruktansvärt tragiskt att frugan/sambo och deras familjer blir lidande men!!… ännu värre för de barn som hamnar i klorna på dessa grisar och í värsta fall blir våldtagna och får ärr för livet!
   Men det skulle ju de här “männen” tänkt på innan de stämmer träffa med barn och skickar äckliga videos och dickpics….
   Det är ju männens fel att frugan och familjen blir drabbade!

  5. Haha, ironi när den är som bäst. Tror jag ska brodera en väggbonad med den där frasen 😉

  6. En annan här på dumpen blev ju uthängd och drog upp att det skulle gå åt helvete med frugan om det kom fram. Antingen så driver han angående den gubben, eller så vet jag inte hur han tänkte 🤔 jag hoppas på det förstnämnda 🙏🏻👍

  7. Vem fan vill vara gift med en pedofil?? Har man inte kommit underfund med vem maken egentligen är, så är det tacksamt att någon annan kan kasta ljus på skiten.

   Har du ens en tanke på barnen som blir utsatta??? Barnen som mår dåligt efter sexuella övergrepp och våldtäkter??? Barnens familjer som undrar varför barnet mår dåligt?? Varför barnet utvecklar självskadebeteende?? Som får PTSD?? Som blir självmordsbenäget?? Som inte längre är glad och trygg??

   Att du ens vill skydda pedofiler får en bara att undra om du själv är en.

  8. Ja det borde dom tänkt på INNAN dom tar kontakt med barn i sexuellt syfte! Varenda en ska hängas ut. Omänskligt att ha dessa tankar om barn, fy fan man spyr

  9. Haha, klockrent!
   Tyvärr kräver det ju ett minimum av IQ för att fatta, så det verkar som att du måste utveckla för läsarna här …

  10. Det är rätt åt dem. Dem väljer själva att sätta sig i denna situationen.
   No rest for the wicked.

 2. Vilken idiot! Totalt bort gjord
  Kan du klä dig som en tjej??
  En riktig smygbög som vill ha sex med barn!!!!!!!
  Jävla äckel.

  1. Fast homosexuell eller bisexuell har man ju all rätt i världen att vara. Problemet i detta fall är att han vill ligga med barn, inte vilken sexuell läggning han har. Dumt att använda ordet bög som något negativt och särskilt i samband med pedofili

 3. Om jag får lägga förövaren åt sidan lite. Filmklippet i sig gav känslan att vara någon parodi från SVT med 70 tals influenser med tanke på filter och musiken samt klippningen. Nu är jag ingen expert, utan ville bara berätta hur iallafall min upplevelse blev.
  Då är det mer effekt att göra som ni gjort i andra klipp där ni haft lite samma stuk som Robert Aschbergs 200 sekunder med lite tunga musikinslag som väcker andra känslor.

  Kalle här är ju måhända patetisk, men ingen parodi. Han är ju farlig.

 4. Jag bröt nästan ihop av skratt!
  Så roligt klippt med ljudet haha
  Fortsätt med det ni gör!
  Ni är barnens hjältar 🙏💗

 5. Samtidigt som jag tycker att människor som förstör livet för oskyldiga ska hängas ut och dömmas hårt så finns det kanske en oskyldig familj bakom dessa svin som får leva med den skammen också. Barn som inte förstår vad ”pappa” eller ”mamma” har gjort mot andra barn förrän dom är vuxna men tills dess får utstå utanförskap och mobbing pga föräldrars val/sjukdom.

  Men jag hoppas att vi föräldrar ser till att våra barn inte beskyller hela familjen för vad en vuxen man/kvinna har gjort, det är inte övriga familjemedlemmars fel. Människor ska lagföras för sina brott och det ni gör på DUMPEN.SE är jävligt bra och viktigt 🙏🏼❤️.

 6. Dessa pedofiler är vuxna och får ta ansvar för deras handlingar.
  Hur ställer du dig mot barnen som blir utsatta av dessa vidriga människor?
  Hur tror du barnens liv blir efter att dom blivit våldtagna/sexuellt utnyttjade?
  Barnens liv och framtid blir bra mycket mer förstörda än dessa
  Peddon.

 7. Det är så professionellt gjort, att det skulle ha varit ett TV-program(dessa konfrontationer alltså)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.