Sponsorer

Idag kl 11.00 dömdes Johanna Karlsson Holfve för våldtäkt mot barn och övergrepp i rättssak vid Norrköpings tingsrätt till 2 år och 4 månaders fängelse.

Kvinnan umgicks med vänner på ”uppesittarkvällen” 23/12 2021, men avvek senare tillsammans med offret för att gå ner till hennes bostad.

Efter våldtäkten kom offret tillbaka till den andra bostaden och ropade att han hade blivit utsatt. Kvinnan hade då lämnat byggnaden. En av kvinnans vänner åkte iväg med bil för att leta upp henne för att höra sig för om detta stämde. Mannen, som var anhörig till offret, hittade kvinnan och misshandlade henne pga ilska och besvikelse. Mannen erkände i förhör rakt av att han gjort detta och han avböjde försvarare i rätten. Mannen född 1958 dömdes för misshandel och olaga hot till villkorlig dom och 18 500 kr i dagböter.

Bild från FUP efter mannens misshandel efter våldtäkt uppdagats

Kvinnan har enligt vittnen visat ett tidigare gränslöst beteende mot offret och på kvällen den 23:e försökte kvinnan erbjuda offret alkohol.

Kvinnan varken förnekade eller bekräftade i rätten att våldtäkt skett men menade att hon somnat i sin bostad och att offret då förmodligen hade våldfört sig på henne.  Dock dömdes kvinnan för övergrepp i rättssak; dvs att om offret skulle anmäla henne så skulle hon tillföra offret våld.

Länk till dom: https://anonfiles.com/J7E7OeQcxc/Norrk_pings_TR_B_4235-21_Dom_2022-03-25_pdf

 

 

VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

 

5 thoughts on “36-årig kvinna dömd för våldtäkt mot barn

  1. Kan tänka mig att det är bra lättare att komma undan om man är kvinna…

  2. ”Fiskar” ni efter kvinnor också? Ni gör ett otroligt grymt jobb med alla dessa ”män” ni letar rätt på så all heder för det.

  3. Hon gråter så jävla äcklig människa hon är! Tråkigt att så många kvinnliga pedofiler går lösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *