Sveriges nyhetsredaktioner talar i mustiga ordalag om Dumpens existens. Man hör ”förtalsklockor ringa” och beskriver arbetssättet som ”kontroversiellt”.

Personligen tycker jag att det är betydligt mer kontroversiellt att en hel flotta av massmedia verkar bedriva ett regelrätt krig mot en enskild nyhetssajt som beskriver verkligheten bakom sexuella övergrepp av barn.

Än mer kontroversiellt kan det tyckas att vi har en stor grupp individer som på laglig väg kan söka efter våra barn med avsikt att förgripa sig på dem.

Varför pratar man inte om barn?

Varför pratar men inte om offer?

Varför lägger man blint fokus på budbäraren istället för att fokusera på den grundproblematik som gör att Dumpen ens existerar?

PS. Tv4 trovärdigheten sjunker som en liten rysk ubåt när man går ut med rena lögner.

– Vi kallar inte de som vi konfronterar för pedofiler, vi konstaterar bara att de sökt efter barn I sexuellt syfte.

– Leif GW sa inte att Patrik Sjöberg riskerar att bli fälld för materialet på Dumpen.

– Inte heller riskerar Patrik Sjöberg att bli fälld för Dumpens publiceringar med tanke på att han inte är ansvarig utgivare.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

33 thoughts on “Massmedia

 1. Tv 4 är en trött kanal, kör på i samma gamla hjulspår av så kallad politisk korrekthet som genomsyrar hela deras upplägg, ibland är det löjligt skrattretande. Tv 4 känns unket och inte nyskapande, är de några som ens tar tills sig vad de säger och tror på det. Hela kanalen är en ständig repris och upprepning.
  Dumpen fortsätt som ni gör och rör om i den äckliga grytan och låt dem äta upp den, dessa vidriga pedofiler.

  1. Håller verkligen med. De kör och kör i samma trötta upplogade hjulspår. Samma program, samma upplägg, samma programledare, som ofta är extremt exhibitionistiska och vill ha allt ljus på sig själva ist för gäster osv. Nästan helt slutat kolla på den kanalen.

 2. Som vanligt är det så synd om terrorister, pedofiler, våldtäktsmän och mördare. Stackars människor. Ingen bryr sig ett skit om hur offren mår. Journalisterna i Sverige är inte journalister utan propaganda megafoner.

 3. Men??? Alla barn som får livslånga trauman då? Alla som har blivit vuxna och tar självmord pga äckliga pedofiler? Så fort ”människor” tänker på barn på ett sexuellt sätt, eller våldtar dem, etc, så klassas de inte som människor längre. Det är INTE mänskligt någonstans att ha sexuella tankar om barn. Det är ALDRIG synd om pedofiler. Herregud, att de inte ens adresseras något om hur många barn ni räddar och räddat. Nej usch för det där

 4. Det är verkligen märkligt med journalister i detta land. Vad är det för problem med att visa upp vad folk skriver till vad de tror är barn? Vad är det för fel att visa upp vilka de är som agerar på sina sjuka böjelser? I de stora dragen är det Dumpen gör helt rätt. Det enda som kan vara ett problem är att vi som kommenterar kan sätta vissa ord på dem som fiskats som vi inte har täckning för. Exempelvis att någon är pedofil. Det är hög risk för det men ingen av oss kan ställa den diagnosen. Dumpens problem blir här att kommentarerna rimligen är del av publikationen.

  Men avvägningen av saker som talar för att exponera dessa pervon och saker som talar emot att exponera dem borde ändå vara enkel.

  Tänker här hur gammelmedier hängde ut en person felaktigt som Anna Lindhs mördare. Man intervjuade till och med en barndomsvän till stackarn. Har vi hört något om det? Jag har inte hört någon be om ursäkt eller göra avbön.

  Dumpen, ni får väl se medias motstånd som ett kvitto på bra arbete. De känner sig nog utmanade och hotade. De är ju hårt pressade av nya så kallade alternativmedier.

  1. Klok som en bok! Vi försöker vara tydliga med det faktum att vi inte använder benämningen ”pedofiler” om dem som aktivt letat samt velat möta upp barn i sexuellt syfte.

   1. Det gör ni rätt i eftersom pedofiler inte tänder på 13 och uppåt, om man ser till diagnosen.

  2. ”Tänker här hur gammelmedier hängde ut en person felaktigt som Anna Lindhs mördare. Man intervjuade till och med en barndomsvän till stackarn. Har vi hört något om det? Jag har inte hört någon be om ursäkt eller göra avbön.”

   Avbön vet jag inte, men hört om det har man väl. Det var ända uppe i högsta domstolen och det har det väl skrivits spaltmeter om det.

   Sen fanns det ju även en (felaktig) häktning i botten så det var inte en uthängning rent tagen ur luften precis.

  3. Tv4är som dom flesta kanaler regeringsköpta!! = regeringen bestämmer vad som ska sändas m.m

 5. Vuxna personer har ett ansvar till att vara förebild för barn. Vi ska visa vägen och uppmuntra barnen till vad som är rätt och fel. Låta dom växa, få bra självkänsla och känna sig trygga.

  Att ge sig på barn och förstöra deras liv är vidrigt och tyder på att något är riktigt fel i huvudet på dom. När vårt rättssystem inte fungerar och polisen inte får jobba i förebyggande syfte tycker jag mycket väl dessa äckel kan hängas ut innan faktiska övergrepp äger rum.

  Varför ska dom dömas först efter dom förstört ett barns liv när tydligt uppsåt finns? Vissa av loggarna är så jävla vidriga att man vill kräkas.

  Ni gör ett jättebra jobb!

 6. ”låt rättsapparaten utvecklas” ursäkta…… Utveckla den först sen kan dumpen lägga ner då den inte längre behövs. Men fan i mig inte innan!

 7. Att få arbetssättet beskrivet som ”kontroversiellt” är väl ingen förolämpning? Utan tvärtom exakt vad ni strävar efter dvs: väcka debatt och åstadkomma förändring!

  Det hade ju varit väldigt mycket konstigare om de beskrivit det som ”traditionellt” eller ”oomtvistat”.

  ”Kontroversiellt” i sig behöver inte vara nåt negativt.

 8. För några år sedan körde STV ett reklaminslag strax innan 18.00, just före barnprogrammet, för ett kommande program där ett gäng nakna fullvuxna män skulle basta och vinterbada, med snopparna fullt synliga för barnen som väntade på Bolibompa eller vad sjutton det heter. Grooming på bästa sändningstid. I ett normalt samhälle skulle de ansvariga bli åtalade för detta .

  Sådana saker sker inte på måfå eller av en slump, det är planerat och utstuderat.

 9. Tycker ändå att GW till 75% stod på Dumpens sida.
  Sedan måste han ju se båda sidor, utifrån hans proffesion.

 10. Jag tycker att GW var pro-Dumpen, däremot drev ju TV4-folket i studion på.

  Summa summarum så kommer inget att hända tack vare utgivningsbeviset.

 11. Men det går bra med program som trolljägarna, då är det inga problem att hänga ut folk. men när Dumpen hänger ut äckliga gäddor som vill/har förgripit sig på barn då blir det ett jäkla problem för media.
  Är det en oro hos media och kanske deras egna sjuka tankar som börjar komma upp till ytan.

  Hur som helst så kommer jag alltid stötta er på Dumpen, Sara Patrik och alla okända Dumpenmedarbetare som gör ett oerhört viktigt arbete.

  Tack att ni finns för barnens skull, gäddorna ska fastna i gäddsaxar.

 12. GW verkade ju vara mera för dumpen än emot. Även att förtalsanmälningar högst troligen inte kommer leda till fällande mot dumpen. Kritiken var var mera allmänt från tv4, men de är ju en del av deras yrke att vara kritiska.

 13. Bra jobbat alla på Dumpen, som jag förstår drivkrafterna bakom Dumpen så ville ni väcka de här frågorna och det har ni gjort.

 14. Kan tycka att http://www.dumpen.se bör och skall synas ännu mer i media tv, tidningar m.m Det ger en bra reklam för sidan oavsett vad de skriver, och de som går in och kikar vad ni fiskar fram förstår att NI gör ett Jäkla bra jobb och försöker rensa i träsket med att lyfta fram problematiken kring rättssystemet och att det är vanligare än vad många tror kring vuxna personer som tänder på barn (:

 15. Dom lägger focus fel eftersom dom inte kan hantera hur verkligheten ser ut. Tragiskt.

 16. Ser att ni förtalas i olika sammanhang. Människor tycker synd om männen som stämt träff med barn de tänker våldta. Hur tänker dom som tycker mer synd om förövarna än barnen?? Dom här männen är ute på jakt efter barn och en del tycker inte man ska exponera dom. Jo! Det ska man göra! Vi har slutat vara tysta! Vi är fler som är på er sida än dom som är emot. Tack för ert arbete!

  1. Visst är det konstigt Jenny att man ser mellan fingrarna, när det gäller pedofiler och knappast andas något om de stora skador som drabbar offren. Stämmer man möte med ett barn som man är på väg att förgripa sig sexuellt på, så har man förverkat sin rätt till respekt och medkänsla. En vuxen människa väljer själv att begå övergrepp och göra barn illa, det är dennes val och dennes skuld, ingen annans. Häng ut!

   1. Vi är nog det mest förövarvänliga landet i världen. Men det ä nog nu. Tack vare Sara, Patrik och alla fantastiska människor i kulisserna som går i bräschen för barnen, offren och överlevarna. Som bekant är tystnaden förövarnas bästa skydd. Vi är många som inte tänker låta sig tystas längre.

 17. Det märkliga med allt detta är media blir obekväm när det verkligen gäller . Tv 4 har verkligen tappat sin form . Sanningen ska fram dessa människor som sitter och jagar och raggar på barnen . Hela mediakåren är fega och politiskt styrt i Sverige och alla kanaler . Ett barn ska kunna känna tillit till oss vuxna! Vi ska aldrig svika deras förtroende, media Sverige borde skämmas ögon ur sig . Det är små oskyldiga barn , vi pratar om , som blir in lurade i ett manipulativt starkt maktberoende. En jakt på att få barnen att känna tillit så att förövaren ska kunna utöva sin hemliga skam . Ja äcklas av att föräldrar går in och säljer sina barn och utnyttjar små oskyldiga barn . Dessa barnen får trauma och skador för livet . Pinsamt att tv 4 smutsar ner sig i pedofilhärvan på helt fel grunder

  Heja er på dumpen.

 18. Barn är det dyrbaraste vi har och ALLA borde skydda våra barn, inte begå avskyvärda brott mot dom.
  Låt pedofilkramarna ha sitt skitsnack och leva i sin bubbla.
  Kör på!

 19. En tog sitt liv??? Hur många har inte tagit sitt liv efter övergrepp från pedofilerna??

 20. Om nu Tidningar får presstöd från staten för att överleva, så börjar man undra om Tidningar får skriva vad som helst o vara neutrala ?

  Känns som vi har tagit över Sovjets statligt kontrollerade press sen innan kommunismen föll. Skriv vad vi vill eller få sparken.

  Och isåfall, vad är det för människor som bestämmer över pressfriheten och vad är deras agenda när dom försöker lägga fällben för dom som kämpar för det som är etiskt o moraliskt rätt ?

  Ni gör ett fantastiskt bra jobb Dumpen. Vi är många som står bakom er.

 21. Jag tycker förtalsklockorna ringer mot TV4 som hänger ut Patrik Sjöberg på det här viset.

 22. Skittidningar / skitmedia har det lätt. Får massor av stålar från de ”Usla styrande”, de behöver aldrig göra rätt för sig.
  Ni är sååå bra i Dumpen gänget! Bara ös på!

 23. Finns det något och säga egentligen. Avlyssnings trafiken av brottslingar, och allt har blitt större, vilket i sig är otäckt med Kontroll, men pedofili härvorna verkar klara sig bra, även i domar och allt.? trots den nya polis lag av avlyssning .Erat jobb borde ju uppmuntras helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X