Jag är nästan 50 år och det här började när jag var 12 år.

Mina föräldrar var alkoholister och det förekom ofta droger hemma. Det var fest i vårt hus fredag till söndag och mycket folk, några som kom ofta och några någon gång. Det började med att min egen mor sålde mig för en 75 cl flaska Explorer. Hon kom in på mitt rum med sin kompis och sa att hon ägde mig i en timme och jag skulle göra som jag blev tillsagd annars blev det stryk med mattpiskan. Det var så äckligt och jag ville bara glömma. Den vännen köpte mig två lördagar i månaden i flera år. Efter något år så blev jag såld till både män och kvinnor flera gånger varje helg. Jag ville bara försvinna bara dö bara slippa allt äckligt. När jag var 14 år flyttade jag till farmor och farfar och jag började sköta skolan igen.

När jag var 20 år mötte jag min fru och det tog många år innan fysisk kontakt var okej och 10 år innan jag själv ville ha någon form av fysisk kontakt. Kompisar som förstörde mig, äckliga människor. Jag hatar er och länge avskydde jag mig själv. Min mor är avliden och det var en sådan lättnad. När det pågick så kände jag – vem skulle tro mig? Det tog 20 år innan jag delade det här med min fru. Jag har berättat för några nära vänner och några tror att man bara drar en historia först – tills dom ser mig i ögonen och får se min trasiga själ. Den läker aldrig men den är heller inte längre döende.

//Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X