Hej Alla
❤❤❤

För att förändra framtiden för de som är barn idag så måste vi lära oss av det förgångna. Dagens barn ska inte behöva gå igenom det helvete som så många i sin utsatthet tvingats gå igenom i tystnad. Era historier får aldrig förgäves falla i glömska. Därför har vi nu valt att öppna dörrarna till Dumpen för allmänheten.

Tack vare två medarbetare med ett gigantiskt engagemang som kommer att sitta med granskning och publicering, så har alla utsatta som vill nu möjlighet att få sin historia publicerad även på Dumpen.

Maila [email protected] för att få er berättelse publicerad. Vill ni bolla lite med de som har hand om ”minhistoria” så går det också bra.

Även ni som tidigare publicerat på Facebook är välkomna att maila. Vad ni varit med om ska varken försvinna ur ett flöde eller ur någons minne.

Vi kör så det ryker för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

5 thoughts on “Vi ska aldrig glömma..

  1. Ett suveränt intiativ att låta deras berättelser lyftas fram!
    De ska aldrig glömmas bort!

  2. Jag vill tacka för det fina arbete ni gör för att skapa en bättre plats för världens barn, jag blir lycklig av att se att det finns människor som genuint bryr sig och med kraft skapar förändring. Jag vill lämna lite feedback men absolut inte kritisera vill va tydlig med det. Sara jag förstår att du brinner i dessa frågor och att det är svårt hålla känslor i balans under en inspelning med adrenalinpåslag och allt som händer i kroppen. Min personliga åsikt är att filmerna där du inte höjer tonläget är mycket bättre du når fram till förövaren och dom svarar på dina frågor på ett bättre sätt. När du höjer rösten så känns det som dom lite slinker undan från att svara på frågor, jag tror att om du tänker på det så kommer du kunna få ut lite mer svar och nå längre i det viktiga arbete du/ni utför. Hatten av till fortsätt med det fina jobb ni gör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X