Vaknade tidigt imorse av att telefonen ringde.
– Vi invaderar Dumpen sa rösten i andra änden av telefonen 😳
Invasionen av Dumpen är dock inte av ondo. De som invaderar är nämligen vårt resursteam av terapeuter som fått en alldeles egen liten hörna på sidan.
I terapeuternas hörna kommer de att ta en aktiv del i debatten och skriva om situationen för barn där individer med sexuellt intresse för barn gått för långt och skapat offer.

Med en liten presentation från dem så släpper jag lös våra tungviktare på Dumpen – för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp.

Hej alla!
Vi tänkte att vi skulle presentera oss och vilja kompetenser vi har, vi väljer att inte offentliggöra våra namn för barnens skull, dom ska alltid kunna lita på att deras berättelser aldrig ska kunna tvingas fram av förövare och att barnen ska bli misstänkliggjorda!
Vi är 5 st 45+ och har långa erfarenheter! Vi är samtalscoacher och blir handledda av en legitimerad psykoterapeut som även ingår i teamet! De metoder vi använder är framförallt KBT, DBT, ACT, ACC OCH PE!

Vi vill för barnens skull också vädja till alla att vi ska samverka för barnens skull! Vi vill också påtala vikten av att vi håller samman på enad front, inte angriper varandra och smutskastar varandra!
Alla aktörer på Dumpen ledda av Sara och Patrik är seriösa, yrkesskickliga och djupt engagerade!
Mvh
Terapeutteamet

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

5 svar på ”Nu invaderar terapeuterna Dumpen”
  1. Tycker att “rallydumpen” har tappat tempo. Ni pratade i näst senaste podden om att ni hade fem-sex peddon sparade att lägga ut när rallydumpen gick i luften men ni har lagt ut bara två sedan dess vad jag kan se. Var det bara snack att ni hade så många. Det är ju därför som man besöker sajten, för att se vilka peddon ni lägger ut och som folk ska akta sig för.

  2. Det bör uppmärksammas att behandling och terapi inte fungerar. Svenska rättvisan ser alla som människor. Det utgår från att man ser det som en sjukdom. Det låter som något som går att bota eller ta en piller mot. Det är en dragning, ett kontrollbehov, en sexuell läggning, avsaknad av empati och medkänsla. Lika mycket som det gick att bota homosexualitet går det att bota detta. 9 av 10 återfaller. Under behandlingen har man tillgång till mobiler och datorer. Permissionen används till nya övergrepp och bilder säljs till medpatienter. Sjukpenning betalas ut och det går inte att dra in. Så vill man inte åka tillbaka behöver man inte. Det blir inte heller någon påföljd på straffet.
    Alla som sitter hemma i tryggheten och tror att polisen och allt gör sitt jobb. Groom lagen fungerar för vi har eldsjälar som reser runt och pratar om det, skapa en falsk profil på en populär platform. Efter någon minut börjar det komma förfrågningar. Sen kommer föreslagen. Om lagen fungerar hur vågar och kan man vara så öppen? När sen ett offer väljer att konfrontera en pedofil är det offret som är kriminell. När ni konfronterar en kommer det med största sannolikhet inte att leda till en anmälan. Det är inte förtal om det är sant, så dela gärna chatten och bilder med resten av samhället. Låt samhället få se könsorgan och läsa om att man kan inte bli gravid om man inte har fått sin första mens. Låt samhället få ta del av diskussionen om priset för att ta en oskuld på ett barn. Alla dessa rovdjur har familjer, vänner och säkert ett jobb.

  3. Jag tycker att vårt land har väldigt låga straff för sexuella brott. Jag tycker att Sverige har en övertro på psykiatrisk hjälp, dem här männen ska inte få välja att få psykisk hjälp dem borde sitta med andra kriminella i svenska fängelse för att bli våldtagna så som dem vill förgripa sig på barn. Hur kan det vara så att vi medvetet släpper ut pedofiler i vårt samhälle det är så jävla skrämmande att vi inte skyddar våra barn mer. Dem borde med tvång bli kemiskt kastrerade om dem går runt bland våra barn med dem här tankarna i skallen.
    Man borde protestera mot svenskt rättssystem för så som det känns just nu så är det ett patetiskt jävla skämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.