Samtalsterapeut/ Coach Stella Rosenqvist samarbetar med Dumpen, vilket vi är otroligt glada för. När hon planerar kurs för volontärer för Dumpen så blir det extra allt av det mesta. Processtrappan kommer vi aldrig att glömma, inte heller trädet eller kognitiva triangeln. Med hjälp av Joharis fönster har vi fått en bättre insikt i hur vi syns för omvärlden.

Denna gången samlades vi i Göteborg på Hotell Villan som ligger centralt, bara en båttur med Älvsnabben från Göteborgs centrum. Den proffsiga personalen skötte om alla behov konferensen hade så vi trivdes och mådde bra. I pauserna kunde vi slappna av med den vackra vyn över hamnen. Allt vi behövde fanns på hotellet och omgivningarna. Ni kan bo lika centralt som vi gjorde om ni bokar hos Hotell Villan/Dialog Hotels

Vi vill särskilt tacka Gaia Pienitzka för coachboken som vi använde på kursen.

 

Sara och Patrik hämtade supergoda asiatiska poké bowls hos Chichi’s corner (Hotel Örgryte) till hela gänget. Chichi’s corner bjöd oss på härliga smaker i asian fusion med bubblande vatten till. Testa den om du vill äta gott hos Chichis Corner

Vi tackar Chokladbutiken Almida i Örebro ännu en gång för de fantastiska handgjorda pralinerna som hjälpte oss att hålla hoppet uppe när Stella körde igång med kursen. Så vackra och exklusiva praliner kan man även beställa online snart hos Almida Exklusiv Choklad

Konstnären Torun skänkte färgsprakande verk. Torun är en fri konstnärssjäl som skapar bilder och målningar. Färg och form är livet för henne och om hon kan glädja andra med sina uttryck är det lycka. Fyra lyckliga volontärer fick lämna konferensen för att hänga upp hennes vackra färgprakt i akryl eller olja i sina hem.

På kvällen tog vi oss till Löfqvist å Vi som hade dukat på bästa bordet och där kunde vi njuta av en härlig måltid med vacker dessert som Bill och hans kollegor tillagat. De som vill få i sig en lika fin fisk eller köttbit kan boka bord hos Restaurang Löfqvist

En kort resa till det mest centrala hotellet av alla, Clarion Hotel Post, resulterade i att vi fick träffa den grymme ordningsvakten Joachim Norberg som håller gästerna trygga och får dem att känna sig på gott humör hela kvällen. Han och hans duktiga kollegor i baren bjöd kursdeltagarna på gott bubbel. Vi fick dessutom sitta på första parkett med utsikt över Drottningtorget.

 

Eftersom vädret var strålande vackert hade ägaren till Kajen Servicebutik gjort fina och härliga lunch-påsar så vi kunde avnjuta lunchen nära vattnet. Kajen Servicebutik ligger på Maskingatan 9 i Eriksberg, nära kurslokalen, så gjorde vi alla våra inköp där under dagarna.

Efter denna dunderfina kurs i personlig utveckling kunde alla kursdeltagare ta sig hemåt, trots att ingen ville att det skulle ta slut. Nya vänskapsband har skapats trots olika roller inom Dumpen. Tack Netshirt för de fina armbanden som synliggör syster/brödraskapet. Ni kan beställa de fina armbanden här Pärlarmband Netshirt.se

Kunskapsnivån är fylld till bredden och vi förstår bättre vilka vi är och vart vi är på väg. Vi har en grundad gemenskap för vårt arbete för Dumpen. Nu tar vi sikte full fart framåt mot lagförslag som skyddar barnen.

/ Åsa

3 thoughts on “Tredje Dumpenkursen är avslutad

  1. Härligt att se , mitt i allt elände kunnat njuta och ta del av Stella terapeut. Blir riktigt avis …. Åh vad jag hade velat vara med.❤️🎀

  2. Wow vilka grymma företag som förstår vikten i att hjälpa er hålla en konferens så ni i er tur kan skydda våra barn. Detta lät fantastiskt, ska absolut besöka dessa olika ställen 🙂

  3. När man läser denna text så känns det i hela kroppen: Där hade jag velat vara med! ❤️
    ⁸ĵjĵ0h
    Servicen runt omkring en kurs är viktig och den verkar ju ha funkat mer än väl vid detta tillfälle! Att lägga ner hela sin själ i att lära om Dumpen går sååå mycket bättre i trevligt sällskap och med god mat i magen!

    Stort lycka till med att rädda våra och andras barn från de farliga gäddorna som simmar omkring i våra vatten! 🦎🐟🦈🐠

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X