Hej Alla
❤❤❤

Aftonbladet och Expressen som suttit tysta som möss har till slut valt att rycka plåstret för att skriva om Dumpen, och det lär inte bli i trevliga ordalag som de målar upp oss. Vi har väntat på ögonblicket de hittar en infallsvinkel som gör att de kan lyfta bladet från munnen, och nu kom den som ett litet brev på posten.

Gårdagens samtal från kvällsblaskornas journalister inleddes med:
– Hej, jag är journalist och ringer angående ett pressmeddelande på er hemsida om självmord.
Misstänkte att ingen ville prata om Mario eller Simone, eller om någon annan av våra maskrosänglar för den delen, men jag spelade lite dum när jag svarade.
– Vill du prata om Mario eller Simone eller någon av de andra som avslutat sitt liv, som vi skrivit om i pressmeddelandet?

Varken Aftonbladet eller Expressen var intresserade av att skriva om våra maskrosänglar. Båda journalister svarade lite beskt att det inte var därför de hade ringt. Istället ville de prata om mannen som jag konfronterade i början av januari och som nyligen valt att avsluta sitt liv.

Stormen i SVT Västernorrland har precis lagt sig, efter elva artiklar om ”ångemannen” Tack vare det, att vi var väldigt många elefanter som klampade in och uttryckte våra åsikter på deras sida så verkar kanalen med tanke på att ansvarig utgivare bemödat sig ut i kommentarsfälten ha fått sig en ordentlig tankeställare över att tryggheten för våra barn är någonting som engagerar.

Nu börjar nästa storm, så håll i hatten och var beredda på att både Aftonbladet och Expressen har för avsikt att bajsa i fläkten samtidigt.
Personligen har jag rustat mig I sydväst och regnrock för att klara stormen.

Vi kör så det ryker, för barnens rätt att växa upp utan sexuella övergrepp. ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “May the shit hit the fan

 1. Ja vad ska man skriva, en journalistkår som bryr sig mer om pedofiler än de utsatta barnen, det är ju för sorgligt. Man kan fråga sig vilken värld de lever i …tomtebolyckan på Södermalm. En människa som vill förgripa sig på barn och sen tar livet, har ju gjort ett val som har medfört konsekvenser för denne och de anhöriga, det är ju ingen annan som har visat vidriga kukbilder för trettonåringar, det är ju ett övergrepp i sig…och det hade med all säkerhet övergått till våldtäkt ifall det hade kommit en liten trettonåring där på parkeringen. Han kunde väl inte leva med skammen efter att ha groomat en trettonåring, hans val.

 2. Journalister har möjlighet att påverka opinion för ändrad lagstiftning, till exempel en ändring som flyttar fokus från gärningsmän och predatorer till brottsoffer, men journalisterna väljer att dalta med brottsoffren. Detta klemande runt predatorer har sin grund i reformeringen av svensk straffrätt som pågick runt 60-talet, resultatet blev korta straff och tanke om vård. En reform som visat sig totalt verkningslös + att brottsoffren inte bara far illa, reformen har skapat fler brottsoffer. Våra journalister bör upplysas om att reformeringen skedde utifrån total avsaknad från vetenskap och var fullt ut ideologiskt styrd. En synnerligen märklig ideologi där gärningsmännens rättigheter och välmående trumfar brottsoffren.

  Mannen tog livet av sig efter att det uppmärksammats att han i grova ordalag sexchattat med vad han hoppades på var ett barn, samma barn bokade mannen senare dejt med, till hans stora besvikelse var det inte ett barn utan vuxna människor.

  Är det någon som på fullaste allvar tror att detta var första gången mannen försökte grooma ett barn?
  Tänk vad bra om vi hade haft en lagstiftning som gjorde att mannens chattlogg var tillräckligt för polisen att utreda de uthängda dumpenmännen för grooming och barnpornografi.

  1. Hej

   Kan/vill du utveckla resonemanget kring straffrättsliga påföljder kring 60-talet?

   ..eller om du kan ge tips på böcker/tidningar och ev annan media som behandlar ämnet.

   För det här måste upp till ytan! Jämfört med pedofiler så är Putin bara en vanlig skit under förutsättning att han såklart inte själv är pedofil.
   Mvh

 3. Om Aftonbladet och Expressen inte hade haft en sådan skamlös dubbelmoral, hade de inte haft någon moral alls. ; )

  https://www.friatider.se/tog-sitt-liv-efter-expressens-hetsjakt

  ”I januari lämnade SD:s ordförande i Båstad, Mattias Philipson, alla politiska uppdrag efter att ha blivit uthängd som rasist i Expressen. Efter att ha fått sin näringsverksamhet ödelagd som en konsekvens av tidningens publiceringar valde den 45-årige politikern i veckan att ta sitt liv.
  – Ingenting fungerade efter att han exponerats i media, berättar journalisten Gunnar Sandelin.”

  https://www.friatider.se/benny-fredriksson-begick-sj-lvmord-efter-aftonbladets-metoo-uth-ngning

  ”Kulturhuset Stadsteaterns förre vd Benny Fredriksson hittades död efter att Aftonbladet hängt ut honom som en sextrakasserande manlig ”tyrann” som tillät andra män att ”begå övergrepp”. Nu bekräftar teatern att det rörde sig om ett självmord.
  – Hos honom skapade det ett sår som icke gick att läka, säger efterträdaren Sture Carlsson om drevet.”

  ”Det är okey om vi, regimens lojala lakejer, driver laglydiga näringsidkare till självmord utan att ens låta dem försvara sig, enbart på grund av deras politiska sympatier, men här skall fanimej inga medborgarjournalister komma och hänga ut stackars barnvåldtäktsmän, som erkänner sig skyldiga till grooming av minderåriga när de blir filmade.”

 4. Inte förvånad. Journalister har ju en viss äcklig ovana att försvara kriminella skitstövlar.

 5. Mkt bra jobbat från er sida, ni är ryggraden i hoppet om att vi ska få bort så många pedofiler som möjligt från våra barn.

 6. Läs boken ”Lönsam Kommunal Människohandel” så kommer ni förstå vad allt handlar om.

 7. Jesus tog upp Barnens röst, eftersom de inte hade någon alls rättighet bland vuxna på den tiden. Men stort tack att ni gör ett bra arbete, och många barn kanske just gått bort i det osynliga, och aldrig mer har en röst i den här världen, eller skadade för livet. men hoppas ni kommer få stöd, och en kanal som er. kanske borde fått mycket uppbackning, när man pratar om Pedofil verksamhet. Men det verkar ju, som de skiter i er och anklagar ???.
  När barn skadas , så blir en helfamilj djupt skadat också, vänner allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X