Med en chatlogg som går långt utöver det vanliga kan man undra hur mannen från Mora överhuvudtaget haft tid att göra någonting annat än sexchatta och skicka bilder på sin snopp till barn. Han bestämde träff med vår fiskare som utgav sig för att vara tretton för en träff i mannens lastbil.

Vi har lagt upp ett urval av chattloggarna och sedan överskiktsbilder av resten med tanke på materialets omfattning.

KONTAKTA INTE UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER FAMILJ !

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

33 thoughts on “Barnens Casanova (napp igen)

 1. Fullskärmsknappen fungerar inte så man ser knappt något på den lilla lilla filmrutan.

  1. Nej och vem vill se! Det är väl inte därför man är på denna sidan.
   Det är väl för att läsa van HAN skriver till ett barn, inte för att se klipp från andra🤬🤬🤬🤬

   1. Fast ansiktet och kroppspråk är faktiskt intressant liksom röstenläge säger mycket.

  2. Det kommer upp en blå fullskärmsknapp under bilden när du försöker förstora. Tryck på den så får du helskärm. Fungerade för mig iallafall. 😊

 2. Återigen, stackars hans familj, eller så skönt att aset visat sitt rätta jag. Vad vet jag, men har svårt att tro att han skulle vara en fantastisk make och far. Sjuka äckliga svin jävel. Allt det som du tyckte var bra i livet är nu borta. Gött e det!

  1. måste föra vidare traditionen. hur tror du det finns så många av dessa pervon? lol

 3. Vad skönt att jag fick se mindre bilder. Hade inte pallat med att se hans wurstsprut ens som 45 åring. Blää. Och han tänker sig att en 13 åring ska klara av och dessutom bli tänd, typ??????????
  Fram för kemisk kastrering!

 4. Har följt ert arbete under en tid nu och måste säga att jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb som ingen annan vågar eller orkar ta tag i – sexuella övergrepp mot barn. Stor eloge till er för ert civilkurage!! 💗 Det är så mycket som är hemskt med detta, jag tänker på alla deras offer som finns inom missbruksvården, bup, SIS-institutionerna, bland hemlösa… pedofilerna skapar så mycket psykiska och sociala problem i vårt samhälle, pedofilerna kostar skattebetalarna en förmögenhet varje år!! Och stackars deras fruar/sambos/familjer, att bli så grundlurad och förd bakom ljuset av sin livskamrat, tack för att ni låter dessa få veta vilken natur deras män är under ytan, i det dolda, så de nu har möjlighet att sörja och sen gå vidare och träffa äkta kärlek, det är de värda 💗 heja er!

 5. Att de aldrig tar slut . Så många som är pedofiler . Usch . Att tända på barn . Fyfan säger jag. Jag spyr . Hårdare straff från regeringen. Sluta dalta med pedofiler. Ta detta på allvar. Patrik och sara gör ett bra jobb som vanligt.

 6. Ytterligare en i åkeribranschen som fångas. En vidrig äckelgubbe som först skickar massor av porr och kukbilder till ett barn och även stämmer träff med vad han tror är ett barn!

  Fy fan!

  Den här gubben känner jag igen! Han sitter enligt en kompis i styrelsen för ett av Dalarnas största åkeriföretag!!!

  Hur många gäddor som kör lastbil har ni fångat? Branschen bör säga stopp för att inte svärta ner andra seriösa förare!

  Jag mår illa. Bra jobbat Dumpen!!!

  1. Sakta i backarna…

   Enligt SCB (2021), så finns det 53.600 manliga lastbilsförare i Sverige.

   Samtidigt finns det ca 68.400 män som jobbar på lager och terminal, 65.800 mjukvaru- och systemutvecklare, 64.400 företagsförsäljare etc.

   Så av dumpens hittills fångade gäddor, torde det utan efterforskning, vara mycket svårt att avgöra vilket yrke som gäddan har.

   Det enda yrket vi ser på filmerna, är ju de som är just lastbilschaufförer vilket givetvis kan ge en förvrängd bild, som man definitivt inte kan eller bör dra några växlar av, eller applicera på någon specifik bransch.

 7. Alla dessa män som skickar snoppbilder. Inser de inte hur äckligt det är. Plus att det är till barn! Barn som de vill träffa och ha sex med. Sen när de blir konfronterade av Dumpen så ser de nästan alltid så skyldiga ut. Och så ska de såklart ursäkta sig!

  Man blir mörkrädd! Men Dumpen gör ett bra arbete!

 8. Som vanligt en eloge till er att ni tagit en idiot till. Tänk er nu för Morabor att hans företag inte har någonting med hans delägare och anställda att göra.
  Det är lätt att det blir en massa smutskastning på företaget eftersom det är en sådan liten ort och otroligt många får veta.
  Var nämligen med om en liknande sak med min kompanjon och på en ännu mindre ort än Mora.
  Det blev jobbigt med ständiga frågor om det plus smutskastning på företaget och tappade kunder fastän man själv inte hade någonting med det att göra.
  Men självklart är det hårdast slag för familjen så stötta dom ni som har möjlighet.

  1. Fast denna person sitter ju med i Styrelsen i företaget-vem vill vara med och stötta dessa?
   Inte vi ialllafall.

   1. Kajsa
    Sannolikheten att han stannar kvar på sin post inom familjeföretagen hans familj har är nog ganska små. För, precis som du säger, vem vill göra affärer med pedofilåkeriet?

  2. Rätt.

   Familjemedlemmarna är lika mycket offer för hans perverterade lust till minderåriga som de barn som han förgripit sig på.

   Lämna familjen ifred, de har det jobbigt nog som det är, utan någons ”hjälp”.

   Är du vän till familjen? – Ge dem allt stöd, all omtanke du kan i deras svåra stund! Var deras goda vän.

  3. Och vad i helvette är det för djävla ursäkt?
   ”Han har ingenting med sin firma att göra”

   Varför skulle inte något som en pedofil ärvt och förvaltat av sina förfäder få gå i krash för att det är uppdagat att denne just är en pedofil??? Personligen, tycker jag det är bättre att gamla företag med pedofilistiska aktieägare får gå helt i graven och att nya förmågor, utan böjelsen att ragga upp småtjejer på internet tar över rodret.

   Efterfrågan på disponenta tjänster står garanterat kvar, och det står övriga aktieägare fritt att bjuda på aktierna som pedofilen innehar. Det är det fina med att leva i en fri marknadsekonomi och inte i en fri marknadspedofili!

   Att det är jobbigt ”med ständiga frågor om det” och att man tappar kunder. Känns mer som ett friskhetstecken på den svenska befolkningen, och känns som ett rimligt pris att betala för vetskapen om att en människa som uppenbart är pedofil, tagen på bar gärning, utan möjligheter till mörkläggande, skall komma fram till daga.

   1. Nu kan det ju vara så att åkeriet inte ägs av endast 1 person utan att det är flera i familjen som driver företaget. Ska hela åkeriet ”gå i graven” pga av honom? Känns det rättvist mot resterande familjemedlemmar och anställda som drivit företaget i många år? Tycker du att dom ska straffas och drabbas av 1 mans gärningar? Dom kommer att få det riktigt kämpigt redan. Tänk dig för vad du skriver.

 9. Återigen en sjuk jävel, ni på dumpen gör ett sånt jävla bra jobb 👍
  Vad är det för fel i huvudet på dessa jävla karlar.

 10. Ytterligare ett svin från Dalarna. Bra att hans rätta jag kommer fram. Han har säkert hållet på i så många år med barn utan att få några konsekvenser. Bra att svinen konfronteras. Dock blir man orolig att det verkar vara så många. Ni gör ett grymt jobb!

 11. Finner inga ord, fy fan vilka vider det finns! Jag är mamma åt en dotter som blivit utsatt för groming ! Tack för ett bra jobb Dumpen ! Häng ut idioterna !!!

 12. Chockad – hur kunde det slå så slint i huvudet på någon jag trodde jag faktiskt kände – en man med egna barn och tankarna far, hur vet man nu vem man kan lita på efter det här? Jag har själv fått ansiktsbilderna skickade till mig och bara det får det att vända sig i magen… fy fadern – hur kan någon bli så gränslös, höll han på redan då och skickade till unga flickor? Sitter han häktad?

  Vad är det för ynkedom som driver någon till dessa vidriga och äckliga handlingar mot barn?
  – Jag förstår att jag aldrig kommer inse varför och än mindre acceptera vad han gjort men hur ska man kämpa med den förlorade tilliten till ”män”-skligheten?

  Hur ska man någonsin kunna låta sina barn sova borta någonstans igen när något sånt här kröp in så nära inpå skinnet och ledde till ett bryskt uppvaknande?

  – Livrädd, efter det här kan precis vem som helst vara en förövare! Jag känner mig så innerligt äcklad! Stackars alla som korsats av hans vidriga handlingar… stackars familjen…

  Företaget kan man lika gärna sälja av, det som som en gång byggdes upp av tidigare generationer och har gnatats fram genom åren kommer aldrig mer igen… tänker på det äckliga skjulet, båten och lastbilshytten – fy för åkarna och familjen att använda det vidare!

  Sjukt – så innerligt sjukt! Inget kan råda bot på en sådan förlorad själ, patetiskt, sinnesjukt och ynkligt att söka bekräftelse hos små barn. Du kommer aldrig att vara glömd, förlåten eller välkomnad!

  Tack Dumpen för ert extremt viktiga arbete – just sådant här där en hel stad får ett uppvaknande gör skillnad på riktigt!

  Alla från Mora och åkeribranschen vet vem han är – ALLA!

  1. Boppers:
   Nämen vänta här nu, hur tänker du nu?
   Ska hela företaget drabbas pga av honom?
   Känns det rättvist mot resterande familjemedlemmar och anställda som drivit företaget i många år?
   Så om statsministern skulle bli anklagad för detta så ska hela regeringen slopas…. Nä håller inte alls med delägare plus familj har det nog jobbigt som det är.
   Självklart är ju detta om han kliver ur som delägare och inte har något mer med företaget att göra, håller endast med om han på något vis skulle stanna kvar i bolaget. Men som sagt man kan inte dra alla över en kam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X