Från att MarkBigBone fick veta att kvinnan han stötte på är pedofil så blev det snabba ryck från att inte vilja ha sex inför en fyraåring till att i målande ordalag beskriva vad han är beredd att göra med ett fyraåring barn. Han börjar tjata om bilder på barnet, och blir i slutändan irriterad över att hon först vill träffa honom ensam utan barnet.

 

Varning för obehaglig konversation!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

213 svar på ”MarkBigBone ville ha båda (napp igen)”
 1. Makalöst hur många blåögda kommentarer från vissa personer. Han säger att han inte vill ligga med barn i början av chatten och sen följer en kilometer med chat-loggar som bara bevisar motsatsen. Ni tycker alltså att det är helt okej att skriva vad fan som helst bara man börjar med att försöka låta normal. Och ni är så naiva att ni tror det beror på att han är så desperat på att få dejta mamman… ha ha ha… en kvinna han aldrig träffat och som han just fått reda på är pedofil…hon verkar ju inte vara drömkvinnan direkt om man är normalt funtad i huvudet. Nej, hela konversationen visar ju bara på hans desperation efter att få våldta en fyraåring.

 2. Jag tycker det finns andra ”uthängningar” som känns mer tveksamma än denna. Gällivaremannen tillexempel.
  Här tycker jag det är ganska uppenbart att han startar försiktigt eftersom det, tack och lov, inte är varje dag han möter en kvinna som vill bjuda ut sitt barn. Han hade säkert nappat på denna ändå, om kvinnan varit sund och inte bjudit ut sitt barn. Han ville ha sex. Men när han märker att han dessutom kan få med barnet verkar ju inte intresset minska precis. Vilken sund man som helst hade allra minst stängt ner chatten, helst kopplat in polisen också. Det han skriver är vidrigt, men det som verkligen sätter spiken i kistan tycker jag är hans tjat om bilder på barnet. Varför är det viktigt om han inte skulle varit intresserad av just barnet?
  Eller kan det vara så att ansett uthängningen av tex gällivaremannen och ville se bild just för att han var rädd att gå i en fälla?

   1. Bongas. 😃 Jaja alla måste få finnas… Vi andra kämpar på för en bättre värld. Jag tror den här tråden, oavsett några trångtänkta huvuden, kommer innebära proffsigare konfrontationer. Ni gör ett bra jobb!

     1. Men snälla Linda… så många liv som förstörs? OCH om en jävla pedofil tar sitt eget liv när han har blivit uthängd?! Barnet eller barnen han ev skulle utsätta då? Deras liv är betydligt mycket mer värda än det av någon pedofil. Att anhöriga skulle bli påhoppade är helt fel, men vad andra människor väljer att göra där kan inte Dumpen ansvara för. De har även rätt att få veta vad för människa som finns i deras liv och människor som känner fanskapen ska få en mäjlighet att eliminera dem ur sina om man så vill. Är man beredd att begå våldtäkt mot barn då ska det fan brännas in i pannan på dem. Att du lägger mer tid och energi på att kritisera tillvägagångssättet, för att “det inte är svart eller vitt”, än vad du lägger tid på att fundera över vad denna mannen hade kunnat utsätta en FYRAÅRING för är i min värld väldigt anmärkningsvärt. Vad tror du hade hänt om mamman hade dykt upp med sin unge? Hade han varit så desperat att han stoppat snoppen i henne bara för att mamman ville det så gärna?
      Du tycker du är vettig, men ändå sitter du och tycker synd om en man som, enligt dig, blev provocerad till att skriva som han gjorde?
      Alla pedofiler våldtar inte barn, många söker hjälp för att de inte vill skada ett barn, men så finns det också de som VET hur jävla sjukt (och olagligt) det är men ändå väljer att utföra övergreppen. Det är ju inte en enda av dessa män som sagt att de inte visste att det var fel, de vet om det men väljer ändå att agera på sina lustar.

     2. A, hur värderar du människors liv egentligen? Någon med hemska tankar = 0 människovärde? Vem värderar tankar? Finns det någon skala så man kan se vilket värde ens egna tankar ligger på?

     3. @Joar- Men fatta att det inte bara har med TANKAR att göra när de aktivt följer upp för att TRÄFFA peddo-mamman med barnet. @Dumpen- Ni borde följa upp och granska de som uttalar stöd för dessa avarter.

 3. Vissa kommentarer här gör mig mörkrädd! Klart att han var helt på med att våldta barnet. Hade det varit en normalt funtad människa så hade han inte fortsatt att prata med mamman och han hade definitivt gjort en polisanmälan.

  Ni gör ett fantastiskt jobb!

 4. Varför finns det plötsligt så många pedofilkramare i kommentarsfältet? Äcklet sätter sin personliga njutning framför en fyraårigt BARN.
  Han kunde gjort allt i sin makt för att rädda barnet från pedofilmamman istället för att elda upp sig själv över fantasin att ha en trekant med dom. Han anmälde inte, dök inte upp med polis och försökte inte stoppa mamman. Han är ett kräk.

 5. Självklart skriver man inte på detta sätt om det inte finns en störning med i bilden.

  En normalt funtad hade ju på en hundradel tappat all form av kåthet om genast känt skam för att ens ha varit i en chat tillsammans med en pedofilmamma.

  Och kanske är det här ett signifikativt exempel på hur de farligaste pedofilerna groomar och säkerhetsställer om de vågar gå ett steg längre, i och med att mannen till en börjar endast fokuserar på mamman. Lika signifikativt är det att så många verkar reagera negativt på denna uthängning, signifikativt för samhällets naiva syn på hur en pedofil uppför sig.

  Tycker därför det är mycket bra att det läggs ut. Bra jobbat igen Sara och Patrik, nästa podd blir väl ett dubbelavsnitt efter allt detta?

 6. Adde hur tänker du nu, har du läst hela hans chat som är upplagd? han är helt klart pedofil. Han fortsatte av egen fri vilja och skriver att han vill ha bilder på barnet och hur han vill ha sex med barnet. en normal person hade lämnat chaten o anmält mamman. Men lämna du dumpen.

 7. Uppenbarligen är han ute efter mamman. MEN, kan man tänka sig gå vidare med ett barn för att inte mista mamman, då är något verkligen fel på denna man.
  Ställ frågan till dig själv? Skulle du skrivit som han?
  Svar: Ja du är lika sjuk🤮 och farlig för barn
  Svar: Nej, du är normal och rädd om barn.

 8. Uppenbarligen är han ute efter mamman. MEN, kan man tänka sig gå vidare med ett barn för att inte mista mamman, då är något verkligen fel på denna man.
  Ställ frågan till dig själv? Skulle du skrivit som han?

  Svar: Ja du är lika sjuk🤮 och farlig för barn
  Svar: Nej, du är normal och rädd om barn.

 9. Uppenbarligen är han ute efter mamman. MEN, kan man tänka sig gå vidare med ett barn för att inte mista mamman, då är något verkligen fel på denna man.
  Ställ frågan till dig själv? Skulle du skrivit som han? Skulle du fortsatt vilja träffa denna kvinna😱😱😱

  Svar: Ja du är lika sjuk🤮 och farlig för barn
  Svar: Nej, du är normal och rädd om barn.

 10. Flera här verkar klaga på att det provocerades fram?

  Fiskaren slängde ut betet och han bet direkt!
  “Jag gillar när alla är delaktiga” var allt som räckte…

  Här skulle en normal människa antingen bryta kontakten helt eller kontakta polisen och se om dom skulle kunna spåra “mamman”.

  Men nej, äckelgubben frågar om en 4-åring är sexig och om hon smakat kuk? erfaren?

  Hallå? Sexig och erfaren 4-åring? “Var en duktig mamma och skicka bilder på barnet”.

  Han är på och skriver flera dagar i rad utan att få svar men ger sig inte. Han verkar ju ha varit besatt av att ha till det… Det är ju han som är drivande i att ha till träffen…

  Helt klart ett peddo… 🤮🤮🤮

 11. Håller helt klart med dig VS! 👍 En normal man skulle backa direkt! Och en man som bryr sig om barn hade kontaktat polisen direkt så polisen kunde ta fast henne och rädda barnet!

  Hur kan man leva med sig själv när man inte gör nåt för att rädda barnet från den pedofil-mamman!?

  Helt uppenbart att denna mannen inte bryr sig om att ett litet barn far mycket illa hos den mamman! Han tänker bara på att få knulla (kvinnan OCH barnet), det jävla egot.

 12. Skrev under gårdagen en kommentar om att de var fiskaren som triggade fram dessa tankar hos mannen, erkänner att jag då bara läst alldeles i början av chatten (klarar sällan av att läsa hela då det blir alldeles för sjukt ju längre in i chatten man kommer). Läste nu hela chatten och vände totalt🤬 detta är helt klart en sjuk människa som inte hade haft några som helst problem att ge dig på en 4 åring!!

  1. Man måste alltid ta del av hela materialet, annars blir det som att recensera en film fast man stängde av efter 10 minuter.

 13. A, jag tycker att vissa uthängningar inte känns helt självklara, många av de män som de konfronterat är med största sannolikhet inte ens pedofiler utan har annan problematik. Det gemensamma för alla är iallafall att de har stora problem. Jag har inte försvarat vad de har skrivit och vad denna mannen har skrivit är vedervärdigt.

  Ja det är många människoliv som förstörs av detta, och kan man inte förstå det själv så är man så inne i sin bubbla av hat så att man behöver komma ut från den. Anhöriga far illa, barn riskerar att bli mobbade och så vidare. Listan kan göras lång. Detta kommer inte sluta väl, är känslan jag har iallafall. Att hänga ut på detta sätt är kontraproduktivt, även om de tycker att de gör en god gärning. Det finns andra sätt att arbeta på om man vill motverka sexuella övergrepp på barn.

  Är jag pantad? Ja, kanske.

  1. Jag förstår faktiskt inte alls grejen med uthängningarna, vad man vill åstadkomma med det. Folk är nyfikna, vissa skadeglada, och går in här och kollar med kanske lite popcorn. Men hjälper detta det alla utsatta barn? Tveksamt.

   Män som söker efter barn i sexuellt syfte är ett enormt samhällsproblem och vill man få samhället att vakna och ta tag i problemet, så borde det väl finnas andra sätt att kämpa för det.

   1. Du tror inte att lusten att jaga efter barn att våldta minskar lite när individen nås av insikten att det finns ögon i natten och risker med fritidssysslan?
    Det händer att en liten liten våg av medlidande når mig när någon uppenbart ångrar sig. I de lägena scrollar jag ner och läser lite ur chatloggen. Det hjälper.

   2. Du kanske ska läsa kommentaren om Gällivaremannen där en pappa talar om att hans dotter har blivit utsatt av den mannen.Det är underligt att de finns människor som vill rättfärdiga dessa män som är i färd att begå övergrepp, förmodligen redan gjort förut samt skriver de mest vidriga chattar.

    De utsatta barnen som får ett livslångt lidande har äntligen fått första prioritet av Dumpen och många andra, före pedofilen och dess anhöriga, helt rätt. Dumpen är beundransvärd och gör ett fantastiskt jobb.

  2. Snälla LInda- förklara gärna då för oss vilken typ av “annan” problematik de lider av (trodde att viljan av att vilja ha sex med barn är pedofili)…? Snälla upplys oss.

 14. Nöden är uppfinningarnas moder. Eftersom inget annat funkar… dumpen.
  Se behovet, fyll behovet…
  Så länge girighet och rädsla styr våra politiker…
  Fortsätt med erat arbete dumpen! Det behövs!

 15. Jag har förstått det så här vad gäller Dumpens arbete:
  Syftet är att få bort pedofilerna från tangentbordet och gatorna, och att “få till ett möte” där det faktiska syftet är att se till att pedofiler ger fan i att ta kontakt med barn i sexuellt syfte.
  Patrick Sjöberg och Sara Nilsson har “ruttnat” på den tandlösa och det ganska obefintliga lagskydd som borde finnas för barn som blir utsatta på nätet och i verkligheten.
  Såklart är det och blir en tragedi för den “uthängde”(gris).
  Men än större tragedi för den “uthängdes” familj och släkt.
  Eftersom lagar och skydd vad gäller utsatta unga är i stort sett obefintliga i detta land så blir kontentan agerande i form av Patrick och Saras arbete ganska självklart.
  Inte bara självklart,även beundransvärt då de riskerar mer i sitt arbete än vad pedofilerna gör.
  Polisutredningar vad gäller övergrepp mot barn läggs ned i parti och minut.
  “Nedlagt i brist på bevis” är en poppis fras.
  Det är därför Patrick och Sara fortsätter sitt arbete och sitt sätt att jobba inom lagens ramar.
  Hårt??
  Njaee ..
  Beror på vem du frågar:
  Medborgaren svarar ganska unisont: Helt rätt!!
  Rättsväsendet: “Det är ju inte så enkelt och skall vara ställt utom allt rimliga tvivel” .

  1. Bra skrivet
   Man får inte glömma att det hela tiden är en jakt på dessa ynkliga förövare, lyckas man störa deras kanaler så måste dom hitta nya sätt ( vilket dom tyvärr gör) och det är under den tiden som dom inte kan vara lika aktiva. Jag kan inte förstå dom som på något sätt ifrågasätter jakten/uthängningarna på dessa avskyvärda förövare. Det är klart att det är en enorm tragedi för nära och kära till förövaren men dom kan ju knappast lastas för det avskyvärda som skett. Sen tycks många helt förbise att förövaren kommer ju till platsen som bestämts för träff och därmed planerat handlingen väl, så det är inte ”bara” ett rollspel/fantasi som kräken ofta skyller på. Nej det finns verkligen inget annat sätt än att fortsätta jakten på det sätt som ni gör. Är glad och tacksam att finns eldsjälar som ni som orkar göra det ni gör för barnen, finns inget barn som ska behöva uppleva ett sådan helvete det innebär att bli sexuellt utsatt. Och åter igen så finns det tokstollar som ifrågasätter behandlingen av dessa förövare, hoppas ni skäms ordentligt när ni vaknar ur er verklighetsfrånvarande koma.

 16. Den här fiskaren alltså. Varför inkluderade den inte barnet i träffen? Hade den mycket väl kunnat göra och då hade hela situationen blivit tydligare huruvida det rör sig om pedofili eller inte. Nu har vi bara en man som skrivit om fruktansvärda saker angående ett barn (och inte till ett barn utan till en vuxen) men som blir uthängd efter att stämt träff och kommit för att möta upp en vuxen. That’s fucked up. Hade träffen inkluderat ett barn hade jag inte motsatt mig det minsta men nu blev det inte bra. Han har ju problem oavsett helt klart men här faila dumpen lite. Alla andra fall ni lagt upp har varit tvivel fria och mycket uppskattade men inte denna. Keep up the good work. Gör om gör rätt

  1. ???
   Du har ju uppenbarligen lyckats starta en dator, ta dig till dumpen, läsa igenom och sen skriva ett inlägg, och då tar det stopp

 17. Mark 08.43
  – Det är en annan person som på nått sätt, vill det här också,
  men jag vill absolut inte att det skulle gå så här långt.

  – Patrik, den andra personen är du?

  Den person MarkBigBone han pratar om är hans andra jag, som tycker om att knulla små barn.
  Läser man HELA chatten och vad han skrivit, så får faller alla bitarna på platts. Din diagnos är numera faställd.

  En normal person utan pedofila drag, hade lämnat chatten direkt och/elr anmält omedelbart.

  MarkBigBone, jag vet att Du läser detta:
  Du är en väldigt sjuk person. Du är obotligt sjuk. Din diagnos går ej att bota. Lindra för tillfället går, men du kan aldrig bli frisk. Du måste inse att du tillhör skrapet längst ner i sammhällets skikt. Mardrömmar, har du mardrömmar? Barnet på 4år kommer hemsöka dig i dina drömmar. Siffran 4 ska livet ut påminna dig om att Du vill knulla en 4 åring. Siffran 4 kommer förfölja dig livet ut. “4-Marked-Bones”

 18. Han började försiktigt ja, men en frisk människa säger dra åt helvete, när barnet kommer med i bilden!! Finns inga som helst ursäkter för sådana här varelser, jävla Pedofiler

 19. Det är ju faktiskt möjligt att han är så pass desperat att han spelar med i mammans fantasi, eftersom detta är ett krav från hennes sida om de ska träffas. Det är inte normalt, det är sjukt, men kanske inte tillräckligt sjukt för att få sitt liv förstört. Han kanske är pedofil, då förtjänar han allt detta, men denna typ av fiske riskerar att fånga personer som inte riktigt hör hemma i nätet. Ni borde satsa mer på att utgöra er för att vara minderåriga, eftersom det då inte finns några tvivel.

  1. Tyvärr så finns det folk som även tror att jorden är platt fortfarande…

   Men du menar alltså på fullt allvar att det som står svart på vitt inte ska räknas här, utan han hänger bara med för att det är ett ragg, hur fan tänker du nu?

   1. Det är som att du inte ens läst min kommentar. Jag gör det enkelt.

    min poäng: det finns risker med denna typ av fiske, som kanske fångar fel personer och straffar dem hårdare än de förtjänar. Önskar bara försiktighet, men det var ju tydligen helt sjukt.

 20. Som en numera medelåldersman men som inte alls för längesedan var själv ett barn och dessutom blivit utsatt för övergrepp av Män i nära relation men också en “klassisk” Godisman/pedofil, detta var innan internet hade hunnit bli stort ska tilläggas och det pratades inte om pedofiler mer än detFör det första tycker jag det Patrik och Sara gör är bland det bästa jag sett på otroligt länge.
  klassiska.

  Tänkte länge att jag skulle ha börjat fiska efter pedofiler på nätet och hänga ut dom precis som dumpen efter att jag blivit inspirerad av Catching a predator från USA. Dels för att jag är så pass insatt i dagens teknik och är dessutom en flitig “Gamer” som också vet att det florerar otroligt mycket pedofiler på spelsajter och även spel där mindre barn är vilket jag från mitt innersta djup verkligen avskyr . Inte att glömma Darknet och alla subreddits där man inte ens vill börja leta om man inte är beredd på otroligt hemska saker.
  I min värld ska barn vara barn och inte behöva vara orolig att man träffar nån “jämngammal” på nätet eller i spelets värld som utger sig för att vara jämnårig och där man sedan succesivt utvecklar sitt sätt att närma sig BARN i syfte att utnyttja dom sexuellt .

  Finns inga ursäkter för det dessa Män gör eller har för avsikt att göra. Absolut att det är tråkigt att familjerna tar skada men tänk endå på BARNEN!!.
  Inte en dag försent att Patrik och Sara med Teamet gör detta, Pedofilerna har fått röra sig relativt ostört allt för länge, Det tragiska är ju också hur dåligt rättsväsendet och den polisiärainstansen funkar i detta avseende då det är OFTAST väldigt svårt att faktiskt straffa någon som Groomar barn på nätet och dom få som åker dit risker väldigt låga straff om man ens får något mer än Villkorligt och skadestånd som inte är i proportion till det man som gärningsman utsätter barnen för

  Sverige eller Dumpen borde göra som man har i USA att man använder sig av ett Sexförbrytarregister så man kan se om det finns pedofiler eller sexförbrytare i närheten av där man bor.
  Rent praktiskt borde det funka att man gör en karta över dom man har kontakt med även dom man inte träffar och kan bekräfta deras identitet IRL och placera ut “nålar” där man iaf kan få en aning om det kan finnas rovdjur i närheten.

  Lägg till exempel ut bara deras Alias, tillvägagångsätt ,Vilken typ av forum dom rör sig kring osv.
  Lite Tips då för er föräldrar som kanske läser detta.
  * Ha lite koll på Snapchat, där är det även lätt att lägga till barn eller minderåriga och det går med lätthet att välja så konversationer tas bort.
  * Ha koll på Swishhistorik och andra “enkla” överföringsmedel.
  * Ha koll på era barns spelvanor och vad för typ av spel dom spelar. inte alls ovanligt att det smyger runt pedofiler på “Barnspelssajter och vanliga spel. Detta är också ett av dom mer “longgame” varianterna pedofilerna använder sig av när man verkligen vill snärja nån eller som det heter Grooming.

  *Det är väldigt vanligt att man som 12-16 råkar ut för Pedofiler som vill köpa bilder av från barn, det börjar oftast men simpla bilder , dvs bilder på fötter,lättklädda bilder men inte naket,helkroppsbilder osv men som senare utvecklas till att man erbjuds mer betalt för avklädda bilder som man sedan använder emot barnet och har som hållhake för att få mer bilder eller till och med träffas för att utnyttjas sexuellt, allt detta under hot att man sprider bilderna vidare om man inte gör som man blir tillsagd. Detta ska man vara extra vaksam på anser jag om man har ett barn som har historik av tidigare trauman eller olika former av beroenden.

  Förlåt för lång post men kände att jag behövde delge lite kunskap.

  OBS
  Om någon känner att jamen vafan den här snubben har ju lite koll. Tveka inte att svara på min post och ställ frågor om det är något nån undrar över.
  Allt jag skriver är egna tankar och åsikter och inget är Kalla Fakta så att säga utan mer en samlad kunskap som jag har anskaffat mig och är hängiven till att se till att inga barn ska behöva råka illa ut.

  Allt Makt åt Tengil och ta fast pedofilerna

 21. Dessa vidriga smutsen ska hängas ut och alla som har barn MÅSTE få veta om dom bor nära en pedofil. Det är en självklarhet.

  Förstår inte hur dessa blir skyddade av staten? Sinnessjukt förfan.

  1. “Barnet” heter samma som min dotter, “Lily”. Det satt som en spark i mellangärdet när jag läste vad äcklet ville göra med henne. Vissa chatter är mer vidriga än andra och denna är en utav dem. Fy vad fel det blivit i synapserna hos vissa. Stackars alla anhöriga till detta vider och behöva förknippas med honom. Må hans k*k-ring strypa av resten av blodet i kroppen på honom. Förundras över att det finns så mycket män som har så vidriga böjelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.