Sponsorer

Redan som liten tog Simones förövare av hennes blöja och använde knubbiga kropp för att få utlopp för en vedervärdig libido. Åren gick och Simones kropp kom regelbundet att användas av fadern och faderns vänner. Lagom till Simones fjortonde födelsedag tog hon sin jungfrufix, som hon betalade med sin kropp. Återstoden av Simones liv fortsatte hon att betala omkostnaderna för sitt missbruk med kroppen. Simone hann inte under sin tid på jorden uppleva lycka och tog nyligen sitt sista andetag.

Mario avslutade sitt liv, hängande i en snara från dörren. Han vågade aldrig berätta om övergreppen som han i barndomen blev utsatt för. Först efter hans död kröp sanningen fram. Hans mor är evigt krossad och längtar så mycket efter sin son att hon stundtals funderar på att gå samma väg.

En liten flicka som inte ens uppnått åldern för byxmyndighetsålder valde i härom veckan att avsluta sitt liv efter svåra övergrepp under uppväxten. Hennes hjärta slutade slå när man stängde av respiratorn.

Jimmy kan på grund av skador efter övergrepp i barndomen inte gå längre än 50 meter utan avföringsläckage. Hans kropp och psyke lider än idag alla helvetes kval.

Bianca lever med sönderskurna armar och trasig själ efter att vuxna använde hennes späda barnakropp som ett nöjesfält för vidriga lustar. Hon kämpar än idag för att hålla sig kvar I livet. Efter hundratals självmordsförsök och tusentals terapitimmar så lever hon ett liv med en livskvalitet som man inte skulle önska sin värsta fiende.

Bianca, Jimmy, LillaK, LillaV, Isa och resten av våra utsatta kämpar med näbbar och klor för att hålla sig kvar i livet och många utsattas hjärtan har slutat slå efter en livstid i tragedi. Detta är tveklöst den dunkla verkligheten bakom vad övergrepp av barn skapar.

Självmord kan för den som inte är insatt tyckas fjärran och overkligt, men för oss som engagerar oss i människor som lever med trauma så finns detta oerhörda i vår närhet varje dag. Vi kämpar alltså dagligen för att människor som I barndomen blivit utsatta ska stanna kvar I livet.

Självmord är tolv gånger så vanligt bland människor som i barndomen blivit utsatta för övergrepp och självmordsförsök är 26 gånger så vanligt bland våra maskrosor alltså är självmord någonting som vi ofta stöter på och orsaken till varför vi arbetar så hårt för att motarbeta.

En av de som vi konfronterat har valt gå samma väg som många av våra maskrosor. Vi kan inget annat än beklaga att personen inte valt att ta det råd som vi gett om att söka hjälp. Videon är med hänsyn till anhöriga borttagen. Vi kan dock inte ta ansvar för vad enskilda individer väljer att göra när de blir ertappade i sina försök att skapa offer av barn. Vi arbetar enbart för att barn inte ska växa upp som Simone, Mario och alla andra som inte haft valet men blivit utsatta för individer med en psykosexuell störning.

Vill vi inte ha ett samhälle där människor avslutar sina liv på grund av övergrepp och psykosexuella störningar så gäller det att vi börjar ta pedofili och sexuella övergrepp på allvar. För att skydda barn och vuxna från att gå det mörkaste av öden till mötes krävs att forskare, politiker, poliser, läkare, ja alla som kan påverka situationen samlas och gör allt för att lösa problematiken med de sexuella störningar som krossar våra barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

3 thoughts on “Pressmeddelande 17/2

 1. 💗💖💖💖💖💖💖 till alla överlevare där ute. Fortsätt kämpa och hålla er kvar.Jag vet att det är tufft…verkligen😢😢😥

 2. Fortsätt med det ni gör dom ska rensas allihopa! Och låt dom skrämmas dom som tänker tanken!!

 3. Hela samhället borde bli mer säkrare för barn och ungdomar ,
  ingen av barnen och ungdomarna i vårat samhälle ska riskera att bli utsatta för sexbrott genom
  att inavlade pedofiler försöker att med hjälp av både våld och hot och
  utpressningsliknande tvång tvinga barn och ungdomar till att delta i olagliga sexuella aktiviteter.
  Herr blå och rättsvårdande myndigheter bör se allvarligt på sexbrott som riktar sig mot
  ban och ungdomar oavsett om det är flickor eller pojkar som blir utsatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *