Sponsorer

Betydligt snabbare och på egen server i långtbortistan glider Dumpen fram som smör i en bakad potatis. Nu ska vi bara testa om konfigurationen håller för en hel elefantflock och vilket sätt kan vara bättre än att publicera en av senaste veckans sju rökta gäddor.

 

Vi hade journalisten Joakim Lamotte med oss som följde vårt arbete när vi träffade på en man som visat sexuellt intresse för såväl stora som små barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

33 thoughts on “Mannen som skrev att han är pedofil (Napp igen)

 1. Ah, varför har ni med den där bluffjournalisten Lamotte? Han är mest intresserad av att skriva om sig själv (vilket han också gör till största del – vid sidan av att hetsa mot invandrare och tigga om pengar). Lamotte skriver på sin FB sida: ”…efter att jag varit med Dumpen.se och avslöjat en pedofil.” Föga förvånade försöker han ta åt sig en del av äran och rida på ert arbete. Om han hade varit sanningsenlig hade han skrivit ”…efter att jag hade varit med när Dumpen.se avslöjade en pedofil”. Men förstnämnda låter förstås bättre när man ber om donationer.

  1. Tycker lamotte mest filmar och pratar högst ovinklat i sina videos. Om verkligheten som visas upp inte stämmer in på din verklighetsuppfattning så är det ditt problem. Det är inte regisserat material. Fundera istället på varför vi ska jobba för ett otryggare samhälle och gömma oss bakom värdegrund och PK mentalitet istället för att se det för vad det är.

   1. Pressen följer pressen. Vi låter de journalister som vill följa vårt arbete göra det. I fredags var det Lamotte och i helgen en public service kanal. Vi vet vad vi arbetarcför och sprids vårt arbete så är det bra

   2. ALLA som vill visa hur verkligen ser ut är väl av godo & för att bevisa allt sjukt som sker i vårt samhälle eller???
    All publicitet för att bevisa verkligheten är bättre än att blunda eller??
    Folk vaknar & inser verkligheten helt enkelt!!
    Stör du dig verkligen på det??
    Jag ger all cred till er alla som kämpar för våra barns väl & att det vidriga / overkliga sprids till de som ff blundar!! Jag stödjer helhjärtat
    2 4 2 & vad de kämpar för. Det är Min åsikt.

  2. Fast det skriver han ju inte alls. Han berättar i sitt inlägg att han följt med Sara och Patrik och satt dit en pedofil.

   Samt på Instagram hyllar han Sara och Patrik flr deras fantastiska insatser.

   Skulle vara kul att veta var du läst något annat :)?

 2. De säger att det finns grader i helvetet och det verkar tydligen så när man läser chatloggarna. Om barnet: ”spelar ingen roll vad hon vill”, ”vi hjälps väl åt att hålla fast henne”. 😢 Det finns inte ett barn, eller vuxen heller för den delen, som vill bli våldtagen eller utsatt för övergrepp. Och jo, det spelar roll vad hon vill. Det spelar j-ligt mycket roll!

 3. Obehaglig typ. Är han den andre personen som skyller chatten på rollspel?

 4. Samma bortförklaringar hela tiden. Jag vet inte .nehe men fanskapet är väldigt tydlig i chatten med vad han vill . Fyfan säger jag . Vadå jag vet inte . Jag spyr . Sluta dra på dig någon offerkofta. Det är inte du som är ett offer. Ge fan i barnen .

 5. Så ont i hjärtat att läsa vad han vill göra med det stackars barnet 😪😪😪 Du känns som dumpens top 3 farligaste!! Du är beredd att med det vidrigaste _våld_ genomföra detta övergrepp!? och du skriver det rakt ut! 🤮🤮🤮

  1. ha ha ha… från någon som har känt honom så kan jag bara säga…”spot on”

 6. Polisen borde agera direkt i samband med uthängningarna men vi saknar alltså lagstiftning som ger polisen rätt till husrannsakan och genomgång av it-utrustning i jakt på barnpornografi – eftersom de inte agerar? Det är fullständigt horribelt.

  1. Svensk polis har som organisation betraktad varken hjärna eller muskler. Alla är normalkorkade, tycker om att gymma (lagom mycket) och plocka poäng på osedlighetsparaden. Jag är ledsen men ska något hända får medborgare göra något. Precis som Patrik och Sara visat. Hjältar i mina ögon!

   1. Kom ihåg att poliserna jobbar efter lagar som INTE polisen har stiftat.
    Så är det någon som saknar hjärna mm så ska du titta i Rosenbads korridorer…

 7. En sån människa måste ju låsas in och aldrig någonsin släppas ut igen! Kan inte vara möjligt att planera en grov våldtäkt på en liten flicka och inte åka dit för det… blir så jävla äcklad att såna avarter går lösa bland vanligt folk. Den här var bland de värre jag har läst, total avsaknad av empati. En riktig psykopat, måtte han aldrig komma i närheten av ett barn…

 8. ”mysigare om hon särar villigt men annars får vi hjälpas åt att hålla fast henne.. vilket skulle du föredra?” Asså jag kräks!! Detta äcklet är nog de vidrigaste 🤮

 9. Jag skiter ärligt I vad lagen säger om att hänga ut personer. I dessa fall är det nödvändigt.

  Detta är lagligt, men i mångas ögon moraliskt tveksamt.

  Tack!

 10. Känner igen retoriken från de pedofiler (många) som utsatte mig under min uppväxt. Fanns aldrig ngt ’mjukt’ hos dem. De gjorde vad de ville och drog sig inte för att använda våld. Barnets vilja var en ickefråga. Är en stor tröst att de nu blir exponerade en efter en. Ser fram emot den dag då samhället i stort förstår vilken skada pedofiler orsakar och de får straff som står i paritet till brottet och de trauma som de orsakar.

 11. Ni måste börja lägga upp chatloggar i kronologisk ordning. Förvirrande och inte till er fördel som det läggs upp just nu.

 12. Helt jävla sanslöst hur mycket äckel det finns! normalt bör man väll liksom backa ur och anmäla mamman i fråga om hon vill utsätta sin dotter för nått sådant där. Måste ju vara stora fel i skallen på dom.

  Bra jobbat att ni hänger ut dom! Han ni tog här för några veckor sen lär alldrig mer kunna visa sig här. Även om han inte är dömd pedofil så är han ju rökt. Bra jobbat!

 13. Det är såna monster som får våra barn ta livet av sig!
  Min son tog livet av sig pga ett Monster som förstörde honom totalt !!
  Monstret tog ifrån mig min älskade son som jag aldrig mer kommer få krama om 💔

 14. Man såg det exakta ögonblicket när han insåg att det var livet som fuckades, och inte ett barn som han hoppats på.
  Tack för att ni finns, och gör sverige lite säkrare för våra barn!

 15. Det mest obehagliga var att han ville att mamman skulle hålla fast sjuåringen medans han våldtog henne. Fullkomligt sinnessjuk människa.

 16. Ni utför VÄRLDENS bästa jobb genom att fånga och hänga ut dessa vidriga odjuren.

  Tack för att ni räddar många av våra små liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *