Sponsorer

Ler när jag läser journalisten Jens Ganmans artikel om mitt och Patrik Sjöbergs arbete på Dumpen. Efter att han följt oss under en arbetsdag ute på tur så har han lyckats redogöra för hur vi arbetar på ett rakt och ärligt sätt.

Journalister som beskriver verkligheten för vad den faktiskt är utan avsikt att torka av sina egna åsikter på läsarens är lika sällsynt som snö på sommaren, men Jens är helt klart en av dessa sällan skådade varelser.

Länk till artikel:

https://jensganman.substack.com/p/pa-pedofiljakt-med-dumpense

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

17 thoughts on “Jens Ganmans artikel om Dumpen

 1. Jag önskar att så många som möjligt läser den här artikeln. Den tar på ett sakligt och nästan outhärdligt ärligt sätt upp både Dumpens nödvändiga arbete, som det fruktansvärda i att få reda på att ens sambo/make/morfar, farfar är pedofil: Det och att Dumpens team synliggörs. Hur de reagerar och djupt mänskligt förhåller sig till det de gör. All Heder till teamet och skribenten!

 2. Mycket bra artikel och bra att fler uppmärksammar barnens situation och stoppar dessa äckliga människor som ger sig på barn.

  Anser också att samhället behöver ta barnens parti och med krafttag mot de perverterade och efterblivna äckelmänniskorna som kallas pedofiler, att allmänheten skapar medborgargarden som med rep, lyktstolpar, skjutvapen och brandbomber – kämpar mot dessa perversa och ondskefulla människor som ger sig på barn.

 3. Oerhört bra och saklig artikel. Detta mörka måste upp i dagsljus hos våra lagstiftare, barnvåldtäckare måste sättas dit ordentligt för att skydda alla våra små barn, som är hela samhällets framtid!

 4. Ni gör ett brymt jobb P. och S. Vissa pedofiler ifrågasätter ert jobb.

  1. Bedriver Dumpen laglig verksamhet? Gränsen till förtal är hårfin enligt somliga.
  2. Kan Dumpen uppvigla till andra typer utav brott genom uthängningarna?
  3. Familjer/sambos/osv blir också drabbade utav uthängningarna.
  4. Kritik till att Dumpen väljer vilka kommentarer som publiceras.
  5. Ifrågasättande om somliga personer med mentalt handikapp ens ska hängas ut (LSS-snubben b.la).
  6. Efterkonstruktion
  7. Frågan finns om det i somliga fall får motsatt effekt, dvs risken ökar att stackars barn kommer bli utsatta av en pedofil som förlorat allt.

  Det är Flashbacks ägare som frågar det här på ett av sina trollkonton. Men verkligheten är att det har pågått i över 20 år på Flashback.

  Jan Axelsson ifrågasätter på sitt forum Flashback om förtal förekommer, tänk att han frågar det när det kryllar av förtal på Flashback.

  Kan dumpen uppvigla till andra brott genom uthägningar? Det är precis vad Flashback sysslar med, hänga ut personer.

  Tredje punkten är sant, familjer och anhöriga drabbas men så länge det inte påverkar Jan Axelsson skiter han i det fullständigt.

  Kritik vilka inlägg ni publiceras, ungefär som Jan Axelsson har samma sätt, kalla det för trams eller off topic.

  Jan Axelsson störs mycket av den här sidan dumpen. Förr eller senare kommer han själv åka dit för att fiska upp småbarn.

  1. Svarar på Flashbacks frågor här med tanke på att jag är avstängd på sidan

   1. Japp, det finns separat inlägg om legalisering. Vi har precis som Aftonbladet ett utgivningsbevis. De anser att allmänintresse handlar om vem som tjänar mest i ett visst område, vi anser att det ligger i allmänhetens intresse att veta vilka som söker efter barn I sexuellt syfte.

   2. Givetvis skulle det kunna få konsekvenser, men vi jobbar inte med ”om” Vi jobbar med ”att” och det är så att barnen får konsekvenser av förövarnas framfart.

   3. Vi försöker att stötta anhöriga, och startade idag en anhöriggrupp för de som drabbas av vad deras anhöriga gör. Skulden ligger inte hos oss.

   4. Vi väljer givetvis vilka kommentarer som ska publiceras på vår sida och vi väljer bort rent trams, mordhot, våld, och inlägg som inte passar på vår sida. Kommentarer som denna publiceras i mån av tid att besvara dem.

   5. Vissa individer hänger vi inte ut med tanke på att de knappt sett skillnad på mig och en trettonåring, men ser man skillnad på en vuxen och ett barn så hänger vi ut. Barn mår inte bättre av att bli våldtagna av någon som omfattas av LSS.

   6. Nej, vi ar arbetar faktabaserat annars skulle det vara lätt att sänka oss.

   7. Hur tänkte de nu? Om individen redan söker efter barn I sexuellt syfte och är beredd att åka ut och träffa barnen så kan det knappast förvärras.

   Jag är inte förvånad om så är fallet med tanke på att mitt konto ”Infolina” på Flashback ofta är avstängt. Flashback har nolltolerans när det kommer till mina kommentarer.

 5. ”Hittills är de flesta vita män, alla utom två, och de förefaller ha en IQ över genomsnittet.”

  Ganmans IQ-påstående skulle jag starkt vilja ifrågasätta. Även om man inte har hjärnceller till att koppla att det kan handla om uthängning så borde det nog ringa en klocka om att det KAN handla om rån-, misshandel- eller utpressningsförsök.

  (Pengar i utbyte mot att inte skicka video/bilder/loggar till arbetsgivare och/eller anhöriga är nog en lukrativ branch.)

  Sannolikheten att en yrkesarbetande kvinna (utan ersättning eller missgrundsbakgrund) bjuder ut sin dotter till en helt okänd man 100 mil borta är nog REJÄLT mycket mindre än de två/tre andra alternativen.

  ”Framgångsrika” pedofiler är nog i allmänhet smartare än så här. Tyvärr.

  1. Nåja, även normal- och högintelligenta kan ibland tänka med k*ken istället för med hjärnan. Riskbedömningar flyger all världens väg, pannloberna stänger av. Men visst är det vanligare med lågintelligenta sexuella avvikare än med högintelligenta dito, och de flesta som förekommer på Dumpen tycker jag i motsats till Ganman framstår som mer eller mindre svagbegåvade.

   Jag undrar mest vilken kroppsdel man tänker med när man filmar vertikalt? Dumpen, håll mobiltelefonen horisontellt när ni filmar, för i h-e! Eller skaffa en riktig kamera, sådana tycks vem som helst begripa vilken ledd den skall hållas på.

   1. Nu har du försökt få igenom 85 kommentarer där du gnäller om att vi filmar vertikalt. För att få ett bättre grepp om telefonen, och för att få med personens kroppsspråk så filmar vi vertikalt. Varför tittar man på vertikala videos när man uppenbarligen lider av dem?

 6. Oerhört välskrivet om ett väldigt ledsamt ämne. Fortsätt ert fantastiska jobb. Tror och hoppas att hela Sverige står bakom er!

 7. Välskriven artikel men varför blanda in politik i det hela?
  ”Att bli anklagad för att ha pedofila böjelser är det värsta stigma du kan råka ut för. Det är nästan värre än att bli kallad Sverigedemokrat. Det finns ingen comeback”
  Nu är jag politisk obunden men är det inte bättre att engagera alla i frågan ?

  1. Han blandar inte in politik.

   Det är en (ganska uppenbar) ironisk/skämtsam kommentar om debattklimatet i Sverige. Den är riktad mot MEDIA inte mot SD eller någon annan specifik politisk riktning.

   1. Som journalist själv så ingår han i ”media”men visst jag kanske inte finner det skämtsamma .
    ”En journalist är en person som – oftast yrkesmässigt – arbetar med journalistik, det vill säga samlar in och framställer material för offentliggörande i medier.”

    1. Ja, och det är väl utmärkt med självironi inom media? Sen är är inte enbart journalist, han är även samhällsdebattör, författare, frilansskribent mm.

     Att kommentaren var en gliring mot etablissemanget är nog helt uppenbart för de 99 % som inte läser text bokstavligt/lösryckt.

 8. Bra artikel 🙂
  Bra att journalister följer med ut och ser hur det verkligen är så kanske lagar kan förändras, just nu så känns det som man daltar och tycker synd om pedofilerna medans offrens kanske får en slant(skadestånd) från staten och sen är de bra.
  Håller med Patrik att har man gjort sig skyldig till sånna övergrepp så ska man ha hårdare fängelse straff och aldrig vara helt fri, blir dom utsläppta så borde dom ha bojja resten av livet så att allt dom för eller vart dom än är så ska det registreras.

  Vore bra om en partiledare följde med också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *