Blir intentionen att skapa offer av barn finare för att man skriver om sina avsikter till “familjelekar” och “tabu som jag gärna hade velat uppleva” ?

Mannen som körde 74 mil från Gällivare för att träffa en mamma och hennes sjuåriga dotter såg till en början ganska nöjd ut över att ha anlänt till det hotellrum som han själv beskrev som mysigt.  Mysighetsfaktorn sjönk dock avsevärt när en skäggig sjuåring med skägg och två meter i strumplästen kom ut från toaletten i sällskap av journalisten/aktivisten Jens Ganman som för dagen följde vårt arbete.

Film 1:

Patriks film:

 

Fiskaren som haft kontakt med mannen en längre tid hade inledningsvis skickat början av deras konversation till mig. Beklagligt nog så försvann en lite mer frispråkig mittendel av konversationen. Vi valde dock att fullfölja mötet med tanke på att han redan från start visat vilka avsikter han haft med att träffa mor och dotter. En av hans konstiga idéer som han beskrivit för fiskaren i telefon är en pedoraptor variant av följa John som han kallar för “härmleken” där mamman visar på mannen hur man ska göra och sedan ska dottern göra likadant. Han ville även att hela familjen skulle massera varandra.

Efter mötet ringde mannen inte en, men två gånger för att diskutera hur han skulle kunna förmå oss att inte publicera materialet. Han hävdade då att han varit ensam så länge att han såg sin chans i livet att få en kvinna, så han åkte ner för att omvända pedofilkvinnan som han skulle träffa så att hon inte skulle förgripa sig på sin dotter och därmed bli en bra mamma.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE  

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

131 svar på ”Från Gällivare till Sundsvall för “familjelekar” (napp igen)”
 1. Är det Roland från torsk på Tallin ni fångat?
  Vore ärligare om ni lägger upp hela kontexten kring detta istället för att bara visa utvalda delar av denna “chattlog”

 2. Han är pedofil högst troligen, ja. Dels på grund av tabun han pratar om… Men även att han inte protesterar när barnet ska vara med mamman på hotelrummet b.la. De flesta normala hade nog iaf ställt en del följdfrågar angående det. Eller hur? Dock känns detta fallet inte lika självklart som andra fall här. Finns troligen en del subjektivitet i hur mannens ordval kan tolkas, men det ser ju inte bra ut för han. Känns också fel och konstigt att ni avbryter honom flera gånger utan att han får prata till punkt, vilket ni inte gjort mot andra fall. Men ja det går att förstå varför också; han är senfärdig och uttrycker sig luddigt och försöker troligen “slingra sig” från det han skrivit. Givetvis är det grooming och kanske försök till våldtäkt mot barn, men för mig känns det fel att säga till 100% att han är en pedofil som de flesta verkar anta att han är. Men som sagt, det ser inte bra ut för han direkt. Hoppas rättvisa skipas och att ingen tar lagen i egna händer bara.

  1. Ja, det är klart en ful gubbe. Och jag håller med om att ingen som konfronteras ska avbrytas, så länge de inte svävar iväg från ämnet. Kanske inte heller så lätt att förklara sig när han på kort stund gått från att tänka på ett stundande nyp till att ha tre personer framför sig, tre mobiler som filmar järnet. Det är nog kaos i huvudet på karln. Även om de är pervon så ska de få komma till tals. Det blir särskilt obegripligt när Dumpen är mån om att fulingarna stannar kvar och förklarar sig.

   Så i korthet: Jag anser det försvarbart publicera konfrontationer men de måste göras med omdöme. Om man själv är så hatisk mot peddon på grund av egna trauman kanske någon annan ska göra konfrontationerna? De är ändå bara toppen av isberget av det arbete som Dumpen gör, enligt uppgift.

 3. Mycket sjuk människa som lyckats leva ett dubbelliv i så många år. Jag undrar just vad har för ”lik i garderoben” hemma, hoppas polisen gör en husrannsakan och kollar ”hans hemma kontor”. Tycker synd om hans anhöriga & vänner och tankarna och oron dom ska leva med om han varit på deras barn. Även barnfamiljerna i bostadsområdet måste känna en stor oro.

 4. Jag tycker man kan läsa in mycket i det han skriver, men helt tydligt är det inte. Denna tycker jag inte känns bra. Kan det vara så att mannen är så ensam och desperat att det han säger är sant? Han ville träffa kvinnan. Skulle vilja få mer bevis på att denna var ute efter barnet. Jag lider inte ett dugg av att pedofiler blir uthängda, men det är hemskt om någon skulle bli uthängda av misstag, det får inte hända.

  1. Bara att läsa en gång till.

   Lek med tanken att herrn var där för att träffa en vuxen tjej. Och i text “spelat” med för att få till en träff. Dagen kommer och dom träffas där i rummet. Tror du herren skulle säga nej och ta sitt spel och gå när det visar sig att den lilla flickan också skall tvingas in i det hela utav sin mor. Don’t thinks so. Han hade grisat runt där för fulla muggar. Nä du den går iaf inte jag på. Och det finns dessutom betydligt lättare sätt att finna en ny partner att ha sex med än att leta efter mor och minderårig dotter på skumraska forum.

   Han var där för att främst ha sex med barn.

  2. Håller helt med. Det ska vara helt vattentätt. Jag läser det som att han var ute efter att ha sex med barnet och jag misstänker honom vara en pedofil. Men människor är väldigt olika och agerar på alla möjliga sätt. Därför skulle jag också vilja veta mer. Framför allt något som utvecklar vad flickan skulle vara införstådd med. Här menar jag inte själva kontexten som är publicerad (den är sexuell) utan klara uttryck vad mannen ville göra med barnet.

 5. En sjuk människa som borde vara på hospitalet,för att vara inte kunna utsätta barn för den trauma,han vill uppleva för att tillfreds ställa sin fantasi. Kemisk kastrering, viktigast är att skydda barn,inte honom.

 6. Bra gjort!
  Han bor granne med mig och mina barn brukar leka på lekplatsen bredvid hans hus, det är så äckligt att tänka att en pedofil bor i vårt trygga område.
  Bra att han blev avslöjad innan någon barn kom till skada.
  Jag kommer att stödja er arbete i framtiden, barnen ska inte utsättas för såna sviner

 7. Det är lögn att han inte träffat kvinnor efter hans separation för 4 år sedan. Han har skapat kontakt med ett flertal kvinnor via dejtingsidan HP som han träffat. Känner en av kvinnorna väldigt väl men hon hade inga barn så hon var väl inte intressant.

 8. Om man är en sån reko kille med ärliga avsikter som han vill på skina varför använder man ett fejkat namn o varför är man o chattar på såna sidor??? Gissar att han hade en låååång o jobbig bilresa hem..

  1. Gäller det dig också???? Man ska vara försiktig överhuvudtaget med namn och personuppgifter på internet.
   P.S det gäller ALLA!!!

 9. Finns det några uppdateringar runt denna mannen?
  Verkar gå lite rykten nu om jag uppfattat det hela rätt.
  Hursom är han ett äckel.

 10. Vilka äckliga hycklare ni är som inte godkänner min kommentar. Er sajt kommer vara nedstängd inom 6 mån. Mark my Words.

  1. Lycka till! Är du en av de drabbade kanske??
   Varför tror du dig veta att de kommer stänga ner?
   Tvärtom så har de satt en snöboll i rullning som kommer bli en lavin bland äckliga pedofiler och göra så att de kommer tänka efter mer än en gång innan de försöker våldta ett barn.
   Barn vill inte bli våldtagna.

 11. Så fruktansvärt för henne och dig. Hoppas hon orkar göra en polisanmälan så han åker dit ordentligt. 🙏
  Önskar henne allt gott ❤

 12. Man slutar aldrig att förvånas, vilka störda fantasier människor har, han ville spela Monopol naken med en kvinna och ett barn…
  Någon som såg vilket / vilka spel han hade med sig i påsen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.