Sponsorer

EDIT: Han är identifierad, vi behöver inga tips./ Admin

Chattat med personer som utger sig för att vara barn I sexuellt syfte: Ja

Skickat bilder på snopp till personer som utger sig för att vara barn: Ja, massor

Särskilda preferenser: Skriver att han vill ta oskulder, gärna så att det blöder, vill bli kallad pappa. Synnerligen hårt språk.

Erns har varit väldigt försiktig när det kommer till att faktiskt möta upp barnen och har uteblivit vid två tillfällen efter att vi inte velat uppge namn på barnets föräldrar eller barnets hemadress.

 

För att fastställa identiteten på den person som vi chattat med och som skickat såväl ansiktsbilder som snoppbilder bokade vi upp Erns Rohm på en dejt med en vuxen, han fick dock väldigt bråttom iväg och ville inte alls diskutera vad han skriver med barn om. Nu hoppas vi alltså att någon kommer att känna igen honom så att vi kan göra en polisanmälan. 

I kontakten med en vuxen har han varit artig och belevad och inte alls lika brutal som han faktiskt varit i kontakten med våra barnkonton.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Konversation med vuxen:

Konversationer med barnkonton: varning för obehagliga bilder och konversation.

28 thoughts on “VEM ÄR ERNS ROHM? (NAPP IGEN)

  1. Bra jobbat av er på Dumpen ännu en gång! Skönt att läsa att han är identifierad. Följ gärna upp detta på samma sätt som ni gjort med andra ”napp”, värmer lite i hjärtat när man läser att pederaster blir av med jobb, sambos osv.

   Inte bara jag som kopplat till Ernst Röhm som nämnts i andra kommentarer. Pedofil som vill knulla ungar så de blöder och potentiell nazist som extra krydda. Är ju inte avundsjuk på den kombinationen…

 1. Tack 🙏 för att ni sätter dit dessa äckliga peddon som vill våldta barn o förstöra deras psyke o liv för alltid. Peddot såg ju relativt ung ut, typ 30 någonting, fattar inte i vilken ålder dessa sjuka människor utvecklar sitt peddobehov? O varför de vill bli kallade ”pappa” under våldtäkten? Precis som kapten klänning som våldtog unga flickor, han kallade kallade ju sig själv ”pappa” till de han våldtog?? Var kommer detta ifrån? Dessa peddon behöver akut vård! De saknar sjukdomsinstinkt! O i detta fallet, så otroligt våldsamt snack, om att barnet som är 13 skulle ”blöda” och ”anus”?? På ett litet barn??
  Fattar inte hur människor kan vara så här sjuka? O verkligen inbilla sig att en liten 13-årig flicka vill bli våldtagen? Hur f…n kan de ens inbilla sig det??? Hemskt att skicka sådana bilder också till ett litet barn, undrar hur många barn som fått sådana här bilder??

  1. Sjuka personer. Går inte att försöka förstå. De tänker mest på sig själva inte om den här 13-åringen som riskerar att bli traumatiserad för livet.

  2. Han inbillar sig nog inte att barnet vill bli våldtaget. Barnet säger ju sig vilja ha sex med mannen i fråga. Så grova saker de pratar om så borde varningsklockorna ringa kan man tycka, inte sannolikt att det kommer från en 13 åring.

   1. Även om man har ”frivilligt” sex med ett barn så räknas det enligt lagen som våldtäkt. Detta eftersom barns hjärnor ännu inte utvecklat någon vidare impulskontroll och konsekvenstänk. Många barn i tidiga tonåren söker egentligen bara bekräftelse, för att lindra den fumliga osäkerheten över sina egna identiteter. Dessutom kommer många barn från trasiga och utsatta hem, och saknar stabil grund att stå på i livet. Dessa män är livsfarliga och vi måste skydda barnen, inte flytta över skuldfrågan.

   2. Jaha? Här la vi över ansvaret på barnet. Det finns gott om barn som av olika orsaker är sexuellt utåtagerande och det är I alla lägen den vuxne som bär ansvaret. Sex med barn är våldtäkt.

 2. Jo men ändå var han väl hjälte i den situationen trots allt. Men vem visste vilket monster som dolde sig under ytan .. finns många talesätt .. ulv i fårakläder, i dem lugnaste vatten simmar dem fulaste fiskar osv. Han är ett svin och måste ta konsekvenserna av sitt agerande. Jag är absolut inte utbildad inom psyk men det är ju ganska uppenbart en psykopatisk person. Fullt funderande som vuxen och som sagt i texten vet man att han är belevad och vältalig men i kontakten med barn kommer han rätta jag fram. Det är en mycket sjuk person och jag hoppas verkligen det finns tillräckligt med bevis för att få honom fälld och straffad.

 3. Men det var väl ändå en bragd det han gjorde just då .. att han sen är en ulv i fårakläder är det ingen talan om. Han har gjort något fruktansvärt och är värd ett hårt straff. Tack o lov är han stoppad från att förstöra fler barns liv. Nu har han förstör sitt eget och sin familjs liv. Dem förtjänar det inte precis som inga barn förtjänade det men det ligger på honom. Han har gjort ett aktivt val och måste betala för det såklart.

 4. Detta är SÅ vidrigt! Detta är ett val som pedofilen väljer, senare kan man kanske prata om sjukdom. MEN det är ett aktivt val från början! Finns INGEN, absolut INGEN förståelse, eller förlåtelse för detta! Offren får livslånga sår, vilket även förövaren borde få! Tur att de blir upptäckta de svinen!
  Fick reda på vem det är och hoppas försvinner för gott. Har varit verksam i över 4,5 ÅR med detta.
  Hur många barn har han förgripit sig på och kallar sig pappa🤮🤮🤮

 5. Klart hon vet, Patrik och Sara kontaktar både arbetsgivare och fru. Även polisanmälan är tydligen gjord.

 6. Har funderat mycket på detta fall. Ung med 3 pojkar och 1 styvdotter, gifte sig 2021 jobb som ordningsvakt nära kontakt med sin bror och syster och även sina föräldrar. Hur kan man inte under 4,5 år (som någon skrev) fatta misstankar om hans förfarande och hur vet man de facto att han har hållit på så länge ? Är det någon som vet vad som hänt nu ? Jag förstår att han blivit av med jobbet men jag hoppas att hela hans familj vänt honom ryggen för han förtjänar verkligen det.

  1. Detta vidriga kräk har min dotter varit hemma hos. Aldrig mer, han bor tydligen fortfarande hemma med sina barn. Hur är det möjligt??

 7. Förstår genom din insyn att du är del av familjen som drabbats och kan bara bara beklaga. Jag tror Greta hänvisar till det inlägget från M där man säger att han fortfarande bor med sin familj. Det hela är mycket tragiskt och hemskt och har förstört så mycket för inblandade och jag håller med om att detta är jobbigt nog för alla inblandade utan att attackeras av andra. Dem drabbade är offer både barnen han våldfört sig på genom sina handlingar men även familjen som nu krossas av dem valen han gjort.

 8. Man ska låta anhöriga få vara ifred. Kan inte sätta mig in i vilken sorg, besvikelse och ilska det måste vara.

  Där vi bor har det inte undgått någon och samtliga har sagt att familjen måste få vara ifred. Men det finns en klick på internet som ändå måste gräva i det också, tyvärr.

  Jag har kollat igenom hans konversationer flera gånger och blir lika illamående varje gång. Vilket praktsvin! Nackhåren reser sig för fan!

 9. Blir bestört … man har tagit ett svin in action. Med tanke på bilder och text han skickat till barn kan vi väl konstatera att han är sjuk ! Varför pressar ni om denna film som Patric sa att dem skulle publicera. På riktigt ? Vi vet vad han är kapabel till och är det verkligen något vi vill se ?!?! Det är tydligen riktigt vidrigt och det behöver inte delas med världen. Han har saboterat så mycket, han har 3+1 barn som förlorat sin pappa, sin trygghet och en fru vars liv blivit helt omkullkastat. Samtidig som vi föraktar honom måste vi ändå fundera på vad som är bäst för den drabbade familjen. Det är inte i familjens bästa intresse att ytterligare manifestera vilket svin han är genom att publicera filmer som hans barn kan se om några år. Så trots hans handlingar måste ändå framtiden handla om att hans barn och hans fru kan gå vidare i livet utan att dem ska märkas av hans handlingar ❤️

 10. Han tyckte nog han vad fyndig när han döpte sig efter Ernst Röhm, högt uppsatt nazist (SA) som var glad för småpojkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *