Sponsorer

Bortförklaringar varvas med undanflykter och rena lögner. Har samlat ihop några av förra veckans mest bisarra kommentarer.

-Nämen jag visste inte hur gammal hon var 🙄
Erns Rohn under telefonsamtal.

Nämen det var ju barnen som ville komma upp och ha en trekant på mitt rum. 🙄
TrekantsMartin under konfrontation

– Nämen det var två sextonåriga flickor 🙄
TrekantsMartins försvarstal till bekanta

Sist men inte minst:

– Jag ska anmäla dig för hemfridsbrott!
TrekantsMartin under konfrontation samtidigt som han med foten håller hotellrumsdörren öppen i bästa hemfridsbrottsstyle efter att ha bjudit in oss via chat. 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

4 thoughts on “Veckans dräpare från vecka 3

 1. Hej Dumpen!!

  Tack för allt ni gör!

  Jag har sett att en del andra får möjlighet att berätta egna erfarenheter här. Vet ej om ni kommer godkänna min kommentar men jag skriver ändå!

  Jag minns när jag tappade hoppet om män. Jag var 14 år. Vi bodde i USA och min pappa jobbade för ett stort amerikanskt flygbolag. Jag säger inte vilket. Ända sedan jag var liten tjej hade jag älskar de stora trafikflygplanen. Boeing och Airbus. Jag fick ofta följa med pappa till hans jobb på Atlantas flygplats, världens största numera för övrigt.

  När jag fyllde 14 fixade pappa så att jag fick följa med på jump seat (alltså i cockpit) från Atlanta till Denver och tillbaka. En heldag som jag såg fram emot. Piloterna som mötte upp mig innan flygningen verkade jättetrevliga, Jag hade alltid sett upp lite till piloter och tänkte att dom säkert är belevade gentlemen…. men icke sa icke.
  Strax efter take off hade jag hoppats att dom skulle berätta en massa för mig. Alltså när autopiloten var på. Men … dom började prata porrfilm. Dom frågade om jag sett mycket porr. Jag blev oerhört generad. Dom pratade mest porr hela vägen till Denver. Och dom pratade om flygvärdinnorna på ett nedlåtande sätt.
  Efter att en flygvärdinna serverat dom kaffe gjorde dom avsugnings -och runkgester efter henne.
  Jag ville kräkas framme i Denver. Och jag valde att sitta i kabinen som passagerare på tillbakavägen. En flygvärdinna tittade på mig med medlidande blick. Och så sa hon : Jag vet hur det är. Inget att bry sig om.

  Hemma i Atlanta berättade jag aldrig nåt för min pappa om detta. Jag sa att det hade varit en kanondag. Men mitt 14-åriga jag fick sig en törn den dagen. Den första av många.

  /Hilde

 2. Hej, vart är den grova videon på erns rohl som ni pratade i podden om? Vilken låg människa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *