EDIT: Han är identifierad, vi behöver inga tips./ Admin

Chattat med personer som utger sig för att vara barn I sexuellt syfte: Ja

Skickat bilder på snopp till personer som utger sig för att vara barn: Ja, massor

Särskilda preferenser: Skriver att han vill ta oskulder, gärna så att det blöder, vill bli kallad pappa. Synnerligen hårt språk.

Erns har varit väldigt försiktig när det kommer till att faktiskt möta upp barnen och har uteblivit vid två tillfällen efter att vi inte velat uppge namn på barnets föräldrar eller barnets hemadress.

 

För att fastställa identiteten på den person som vi chattat med och som skickat såväl ansiktsbilder som snoppbilder bokade vi upp Erns Rohm på en dejt med en vuxen, han fick dock väldigt bråttom iväg och ville inte alls diskutera vad han skriver med barn om. Nu hoppas vi alltså att någon kommer att känna igen honom så att vi kan göra en polisanmälan. 

I kontakten med en vuxen har han varit artig och belevad och inte alls lika brutal som han faktiskt varit i kontakten med våra barnkonton.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Konversation med vuxen:

Konversationer med barnkonton: varning för obehagliga bilder och konversation.

Admin Admin

av @dmin_dumpen

Vill du kontakt så når du oss lättast på telefon 0760075779. Ansvarig utgivare: Sara Nilsson databasens namn www.dumpen.se Tillhandahållare: Sara Nilsson

87 svar på ”VEM ÄR ERNS ROHM? (NAPP IGEN)”
 1. 15 Minutewomen of fame gäller inte alls bland fångsterna nuförtiden, passa på och visa upp er ordentligt för tusan!

 2. Erns Rohm tänker Ernst Röhm, kanske han är nazist. Vilket fall, äcklig typ. Hoppas ni kan identifiera honom. Vilket jobb ni gör, stor eloge till er.

  1. Nja, Röhn är väll rätt kontroversiella med tanke på att han var gay. Men vad vet jag. Gissar dock på någon slags ironi.

 3. Måtte ni hitta det jävla aset🤮🤮 kan ni inte ta hjälp med att spåra IP adressen så som ni gjorde med mr x

   1. Oj det gick fort såg någon nazist som blev fast för barnvåldtäkt 2009, tänkte att det kunde vara han. Men kanske långsökt

    1. Mja. Röhn var bög (vilket konstigt nog var accepterat i kretsen), men tror inte han är hyllad idag bland nazister. Tror på ”skoj”

   2. Bra jobbat av er på Dumpen ännu en gång! Skönt att läsa att han är identifierad. Följ gärna upp detta på samma sätt som ni gjort med andra “napp”, värmer lite i hjärtat när man läser att pederaster blir av med jobb, sambos osv.

    Inte bara jag som kopplat till Ernst Röhm som nämnts i andra kommentarer. Pedofil som vill knulla ungar så de blöder och potentiell nazist som extra krydda. Är ju inte avundsjuk på den kombinationen…

 4. Tack 🙏 för att ni sätter dit dessa äckliga peddon som vill våldta barn o förstöra deras psyke o liv för alltid. Peddot såg ju relativt ung ut, typ 30 någonting, fattar inte i vilken ålder dessa sjuka människor utvecklar sitt peddobehov? O varför de vill bli kallade “pappa” under våldtäkten? Precis som kapten klänning som våldtog unga flickor, han kallade kallade ju sig själv “pappa” till de han våldtog?? Var kommer detta ifrån? Dessa peddon behöver akut vård! De saknar sjukdomsinstinkt! O i detta fallet, så otroligt våldsamt snack, om att barnet som är 13 skulle “blöda” och “anus”?? På ett litet barn??
  Fattar inte hur människor kan vara så här sjuka? O verkligen inbilla sig att en liten 13-årig flicka vill bli våldtagen? Hur f…n kan de ens inbilla sig det??? Hemskt att skicka sådana bilder också till ett litet barn, undrar hur många barn som fått sådana här bilder??

  1. Sjuka personer. Går inte att försöka förstå. De tänker mest på sig själva inte om den här 13-åringen som riskerar att bli traumatiserad för livet.

  2. Han inbillar sig nog inte att barnet vill bli våldtaget. Barnet säger ju sig vilja ha sex med mannen i fråga. Så grova saker de pratar om så borde varningsklockorna ringa kan man tycka, inte sannolikt att det kommer från en 13 åring.

   1. Även om man har ”frivilligt” sex med ett barn så räknas det enligt lagen som våldtäkt. Detta eftersom barns hjärnor ännu inte utvecklat någon vidare impulskontroll och konsekvenstänk. Många barn i tidiga tonåren söker egentligen bara bekräftelse, för att lindra den fumliga osäkerheten över sina egna identiteter. Dessutom kommer många barn från trasiga och utsatta hem, och saknar stabil grund att stå på i livet. Dessa män är livsfarliga och vi måste skydda barnen, inte flytta över skuldfrågan.

   2. Jaha? Här la vi över ansvaret på barnet. Det finns gott om barn som av olika orsaker är sexuellt utåtagerande och det är I alla lägen den vuxne som bär ansvaret. Sex med barn är våldtäkt.

    1. Nej ni missförstår mig. Frågan var hur han kan inbilla sig att ett barn vill bli våldtaget? Jag tror inte han inbillar sig eller tror att någon överhuvudtaget vill bli våldtagen.

     Han är en gris och för min del kan vi gärna hänga honom i första bästa lyktstolpe.

  3. Det är rätt många “hjältar” som senare visat sig vara riktiga svin, kapten klänning var en utav dom. Göran Lindberg var en uttalad feminist, och han drev kvinnosaksfrågor rätt hårt som polischef. Men i verkligheten var han långt ifrån en gentleman (han ville tom betala en 14-årig tjej för sex/våldtäkt). En annan kvinnorättskämpe var Ted Bundy, en av dom högprofilierade seriemördarna som inriktade sig på att mörda mörkhåriga, unga kvinnor. Och så var det skandalen där många vänstermän (däribland Virtanen) hade väldigt dålig kvinnosyn, speciellt i ljuset av att förespråka kvinnors rättigheter mm.

 5. Bra jobbat.
  Av nyfikenhet, ni säger att han kommer polisanmälas, vilket brott är det han blir misstänkt för då? Misstänker att det är “Kontakt med barn i sexuellt syfte” eller har jag fel?

 6. Hans namn är inga problem att hitta, då jag personligen vet vem han är! Trodde fan inte detta om honom!! 🤬🤬🤬

   1. Blev också nyfiken på denna video men inser att den sannolikt inte kommer att publiceras. Vore tacksam om ni på Dumpen i fortsättningen tiger om sådant material som vi läsare ändå inte kommer få ta del av, så vi slipper fundera på vad “Erns Rohm” spelat in för grisigheter.

    Önskar er lycka till med ert arbete framöver!

   2. Admin … varför tar ni bort kommentarer ? Eller varför kommer dom inte genom ert filter. Hur gör ni när ni selekterar ut vad som får och inte får publiceras ?

 7. Lyssnat på podden… En hyfsat stor detalj ni måste ändra på… Ni säger väktare, men han är ordningsvakt… väldigt stor skillnad mellan de två rollerna… Ordningsvakter jobbar under polisen…

 8. Svensk hjälte är han…. eller inte. Men en ledtråd. Säkerhetsföretagens pris ”Årets branschbragd” 2019 …

  1. Jo men ändå var han väl hjälte i den situationen trots allt. Men vem visste vilket monster som dolde sig under ytan .. finns många talesätt .. ulv i fårakläder, i dem lugnaste vatten simmar dem fulaste fiskar osv. Han är ett svin och måste ta konsekvenserna av sitt agerande. Jag är absolut inte utbildad inom psyk men det är ju ganska uppenbart en psykopatisk person. Fullt funderande som vuxen och som sagt i texten vet man att han är belevad och vältalig men i kontakten med barn kommer han rätta jag fram. Det är en mycket sjuk person och jag hoppas verkligen det finns tillräckligt med bevis för att få honom fälld och straffad.

  2. Men det var väl ändå en bragd det han gjorde just då .. att han sen är en ulv i fårakläder är det ingen talan om. Han har gjort något fruktansvärt och är värd ett hårt straff. Tack o lov är han stoppad från att förstöra fler barns liv. Nu har han förstör sitt eget och sin familjs liv. Dem förtjänar det inte precis som inga barn förtjänade det men det ligger på honom. Han har gjort ett aktivt val och måste betala för det såklart.

 9. Jag förväntar mig att videon ni pratade om i podden kommer komma upp idag?

  Han bor i Trelleborg och har tre söner och en styvdotter som är 12 år, samma ålder som dom han är efter. Det verkar som att han befinner sig hemma tillsammans med dom och deras mamma fortfarande.

 10. Han har blivit av med jobbet redan i alla fall. Tycker mest synd om hans familj. Alla tankar går till dem. Hoppas de kan gå vidare och lämna kräket.

 11. Detta är SÅ vidrigt! Detta är ett val som pedofilen väljer, senare kan man kanske prata om sjukdom. MEN det är ett aktivt val från början! Finns INGEN, absolut INGEN förståelse, eller förlåtelse för detta! Offren får livslånga sår, vilket även förövaren borde få! Tur att de blir upptäckta de svinen!
  Fick reda på vem det är och hoppas försvinner för gott. Har varit verksam i över 4,5 ÅR med detta.
  Hur många barn har han förgripit sig på och kallar sig pappa🤮🤮🤮

 12. Ni måste släppa videos som ni håller på även om den är hemsk. Alla måste få ta del av vad människan är kapabel till och stoppa honom helt från fortsatt kontakt med barn. Vill man inte se på den så behöver man inte.

 13. Har funderat mycket på detta fall. Ung med 3 pojkar och 1 styvdotter, gifte sig 2021 jobb som ordningsvakt nära kontakt med sin bror och syster och även sina föräldrar. Hur kan man inte under 4,5 år (som någon skrev) fatta misstankar om hans förfarande och hur vet man de facto att han har hållit på så länge ? Är det någon som vet vad som hänt nu ? Jag förstår att han blivit av med jobbet men jag hoppas att hela hans familj vänt honom ryggen för han förtjänar verkligen det.

  1. Detta vidriga kräk har min dotter varit hemma hos. Aldrig mer, han bor tydligen fortfarande hemma med sina barn. Hur är det möjligt??

 14. En bekant hittade honom på en sexsida (BDSM) där han ger följande presentation;

  ”32 årig singel med stor aptit på sex.

  Sex i nästan alla former är bra sex.

  Efter ett längre förhållande med på tok för mycket vanilj söker jag nu någon likasinnad (fast ändå tvärtom).

  Det är jag som styr, lyssna och gör som du blir tillsagd. Ifrågasätt inte utan gilla läget.

  Ju sötare du är desto bättre är det. Har dig gärna sittandes på huk medans jag knullar din söta lilla mun.

  Som sagt, lyssna och gör som du blir tillsagd. Pappa bestämmer.”

  Riktigt otäckt med tanke på fru och barn och vad jag kan läsa i övriga kommentarer så bor de fortfarande ihop.

  1. Fy fan vilket svin … måtte personer i hans närhet eller rättare sagt barnens närhet anmäla till soss. Mamman utsätter barnen för fara, hennes dotter (hans styvdotter) är i fara och hon väljer att ha henne under samma tak som ett rovdjur som vill våldför sig på barn i hennes ålder. Hoppas flickans pappa och farföräldrar anmäler och tar dottern ifrån mamman som uppenbarligen tycker det är ok att ens man är ett perverst svin och att man vill ha sex med barn. Om man som kvinna rättfärdigar detta borde alla barnen omhändertas så dem undkommer detta

   1. Vad får dig att tro att soc inte redan är inblandade? Hur vet DU att barnen inte redan varit där på samtal? Ännu en som kränker mamman som krigar på för sina barn och absolut inte skulle riskera deras säkerhet. Skrämmande att man tappar fokus på vad som faktiskt borde vara fokus och istället väljer att lägga en massa skam och skit på folk runtomkring förövaren.H

 15. Nej de bor inte ihop. Dock hus ihop så praktiska saker att lösa. Men hon bor själv med barnen. Så slipper ni spekulera kring den biten

 16. Funderar …. Är det genetiskt ? Hans bror har dom för misshandel och har missbrukat både det ena och andra. Hans syster har avvikande sexuellt beteende och även han är rubbad !?? Enligt sociala medier har han förutom sina syskon fem kusiner som verkar normals

  1. Så att vara bisexuell eller homosexuella är avvikande beteende. Trodde vi kommit längre i vår syn på sexualitet 2022?

   Genetisk och rubbade?? Tycker det är tragiskt att sitta och gräva i vad familj runtomkring har gjort. Må den utan synd kasta första stenen i detta glashus. Och då syftar jag inte på Erns Rohms vidriga skrivelser och bilder. De är och förblir oförlåtliga. Men övriga människor kan väl få ha sitt privatliv och sexualitet ifred?

   1. Förstår genom din insyn att du är del av familjen som drabbats och kan bara bara beklaga. Jag tror Greta hänvisar till det inlägget från M där man säger att han fortfarande bor med sin familj. Det hela är mycket tragiskt och hemskt och har förstört så mycket för inblandade och jag håller med om att detta är jobbigt nog för alla inblandade utan att attackeras av andra. Dem drabbade är offer både barnen han våldfört sig på genom sina handlingar men även familjen som nu krossas av dem valen han gjort.

   2. Nej bi/homosexualitet har absolut inget med avvikande sexuellt beteende att göra det ligger mer bakom detta vilket kanske snart kommer fram. Erns rohm ? Nä Dennis Morand (kortz) är det och det han medvetet gjort är att krascha sin familj och förstöra för alla sina anhöriga. Så Dennis gjorde sitt val när han gjorde det han gjorde och han valde aktivt att förstöra för sina fd nära och kära. Så lägg det på detta rovdjur för han gjort det han gjort och borde förstå att dem i närheten kommer att bli granskade. 4,5 år och ingen har reagerat eller märkt något så förklara gärna för mig H hur det är möjligt.

    1. Ja HAN har gjort det han gjort. Ingen annan. Så att granska någon annan än honom? Och var kommer 4,5 år ifrån? Eller du menar att alla som har kik har det för de är pedofiler? Man ska dömma det agerande som är gjort och uppvisat. Men vem är du att veta att han sysslat med detta 4,5 år och att ingen i omgivningen vetat? Åter igen. En massa skuld läggs på alla runtomkring när ALL skuld borde ligga på Dennis.

     1. Det står i kommentarer längre upp att han har hållit på i 4,5 år och i en annan att polisen redan kände till honom

 17. Man ska låta anhöriga få vara ifred. Kan inte sätta mig in i vilken sorg, besvikelse och ilska det måste vara.

  Där vi bor har det inte undgått någon och samtliga har sagt att familjen måste få vara ifred. Men det finns en klick på internet som ändå måste gräva i det också, tyvärr.

  Jag har kollat igenom hans konversationer flera gånger och blir lika illamående varje gång. Vilket praktsvin! Nackhåren reser sig för fan!

 18. Blir bestört … man har tagit ett svin in action. Med tanke på bilder och text han skickat till barn kan vi väl konstatera att han är sjuk ! Varför pressar ni om denna film som Patric sa att dem skulle publicera. På riktigt ? Vi vet vad han är kapabel till och är det verkligen något vi vill se ?!?! Det är tydligen riktigt vidrigt och det behöver inte delas med världen. Han har saboterat så mycket, han har 3+1 barn som förlorat sin pappa, sin trygghet och en fru vars liv blivit helt omkullkastat. Samtidig som vi föraktar honom måste vi ändå fundera på vad som är bäst för den drabbade familjen. Det är inte i familjens bästa intresse att ytterligare manifestera vilket svin han är genom att publicera filmer som hans barn kan se om några år. Så trots hans handlingar måste ändå framtiden handla om att hans barn och hans fru kan gå vidare i livet utan att dem ska märkas av hans handlingar ❤️

 19. Är det någon som känner till hur det har gått med fallet? Var befinner han sig nu ? Är han åtalad för något ? Vet man om han rent fysiskt varit med barn ?

 20. Tycker det är synd när man outar pedofiler utan att följa upp vad konsekvensen blir. Vad har hänt med honom ? Blir han åtalad ? Vad anklagas han för och vilka bevis finns ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.