Sponsorer

Hur har det gått för de som vi konfronterade i början, när Dumpen var nytt? Tänkte vi skulle kika lite på det idag och hoppas med detta att individer  som saknar förmåga att sätta sig in I att barn får livslånga konsekvenser av övergrepp förstår att det även i högsta grad kan påverka den egna livssituationen om man råkar få sina försök att söka efter barn I sexuellt syfte publicerade online.

Vi börjar med gammelgäddan. Han flyttade från familj, blev av med jobbet och har suttit och gnällt och hotat en hel del på Flashback om att han ska stämma oss och mörda mig. Sist jag skrev med honom på Flashback så tvingades jag påpeka att man inte kan stämma människor genom flashback, och sista gången jag kollade så hade jag puls, alltså haltar gäddans planering en smula. Sist vi försökte etablera kontakt med honom via hans KIK så morrade han att han minsann inte är intresserad av småttingar.

Man söker KK blev av med sitt arbete. Sambon trodde på hans berättelse om att han tyckte att det var spännande att skicka bilder på sitt könsorgan till någon som han trodde var en trolljägare, så hon har valt att stanna kvar. Paret har gått under jorden. Han skickade dessutom ett meddelande via messenger om att han tycker att vi arbetar för en bra sak, och att han gärna skänker pengar. Jag svarade lite surt att vi inte tar emot pengar från pedofiler. Varken man söker KK eller hans snopp har synts till i grupper där man söker efter barn I sexuellt syfte efter konfrontationen. Däremot så är han polisanmäld ett antal gånger sedan konfrontationen.

Gerry som ville att ett barn skulle kissa honom i munnen sitter nu i fängelse för kvinnomisshandel. Gerry hade inget jobb att bli av med, inte heller sambo för henne hade han redan misshandlat svårt.
Håller sig av förklarliga skäl offline.

Olle blev av med jobbet och vi har inte stött på honom online sedan konfrontationen.

Kristoffer, eller Dom99 som han kallade sig fick sparken på stående fot och packade sin lilla väska och reste utomlands. Han har inte synts till online.

Lennart hade inget arbete att bli av med så han är lika arbetslös nu som innan. Just nu så har Lennart en liten ”onlinerelation” med en av mina barnprofiler. ”Relationen” är stormig och han har gjort slut ett antal gånger men vi har bestämt att vi snart ska ses igen.

Nänänä förlorade familj och arbete. Har inte synts till online.

Jörgen förlorade arbete och är fortsatt lika singel som han var innan konfrontationen. Har inte synts till online.

EvigHet/Fallosfixerade Martin insåg nog att han inte var speciellt het. Han har blivit av med arbete och insåg att man inte blir speciellt poppis av att ragga på barn. Blev singel efter konfrontationen och har inte synts till online.

Ett stort antal är polisanmälda, sexuella ofredanden är dock lågt prioriterade så de ligger nog på ett skrivbord någonstans i väntan på utredning. Ett ännu större antal checkar in och ut från psyk som om avdelningarna hade svängdörrar. Ytterligare uppdateringar följer.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

28 thoughts on “HUR GICK DET SEDAN?

 1. Fantastiskt! Totalt förtjänade öden 🙌🏻 Man har ofta funderat över dessa kräk, den ena värre än den andra 🤮 tack för påminnelsen! Sluta aldrig vara bäst 💪🏻 Och till alla ni fruktansvärda pedofiler! Må ni ruttna ensamma och hatade…

 2. Jättebra att ni meddelar oss hur det gick det sen!!

  Nyfiken på snömorfar, den mysige mannen i Falun, den lobotomerade snuskmorfarn med flera.

 3. Tycker det är bra att detta kommer upp till ytan och att det får konsekvenser. Precis som det får konsekvenser för barn när de utsätts för övergrepp. Däremot tycker jag det är lite övertramp att ifrågasätta deras rätt till psykhjälp. De är sjuka och söker de vård är det väl något bra?

  1. Tycker inte att det är att ”söka hjälp” när man springer in o ut som man känner för det! Vill man ha hjälp så stannar man kvar så länge man får!

 4. Tack för uppdateringen, skönt att höra att det livet runt dem gått åt helvete. Brukar önska det menfe dessa individer önskar jag ett svart håll att fall i.

  Inläggen om Mr.x har tärt på mig en längre tid. Mår så fruktansvärt dåligt när jag tänker på denna människa, hur mår inte ni stackare då som förmodligen har fått ta emot hemska meddelanden från denna fruktansvärda man.

  Eloge till er att ni orkar kämpande våra barn❤❤

 5. Tack för ert gedigna arbete. Skönt att se att de åker på ordentliga konsekvenser för sitt barnjagande.

 6. Tack för ni orkar👏 Det är också
  intressant att få veta att ni lykats
  skrämma pedofilerna ordentligt,
  de är ju inte ute på samma sätt som
  tidigare, därmed inte sagt att de slutat,
  Men de kan tydligen styra sina val!!!
  Undrar om de kan styra valen till
  ” lovlig ålder”?
  Undrar hur det går för barnen som
  blivit utsatta, Önskar barnen som blivit utsatta kunde se när deras förövare blir tagna på bar gärning och förnedrade,
  blir av med arbete och familj,
  Att de kan känna att det finns några människor som VÅGAR SÄJA IFRÅN
  till gärningsmannen.
  DET ÄR JU ALDRIG BARNENS FEL!!!
  Önskar fler barn lär sej:
  STOPP MIN KROPP🤗

  1. Ja, man tycker ju att 15 är lågt nog som det är. Tror inte någon ser skillnad på en 14-åring och en 15-åring. Skillnaden är ju att ett år i dom åldrarna gör rätt mycket med den mentala utvecklingen. En 13-åring kan se ut som en 15-åring, men dom två åren i den åldern gör mycket gällande att kunna ta bra beslut och att kunna säga nej. Jag har börjat fundera på om pedofiler dras till barn för att dom ligger på samma mognadsmässiga nivå.

 7. Är lite nyfiken på hur det gick för mannen i bilen som satt och drog i Slem Helge, när ni konfronterade honom?
  Samt väldigt nyfiken på den ättriga snömorfar, han var så ättrig så man kunde inte hålla sig för skratt, det ända han sa var typ: va fan, näää det är det Fan inte,

 8. Tack för uppdateringar!!

  Ibland tänker man att ”det är fan vad mycket pedofiler det är överallt nu för tiden”.

  Men jag minns tillbaka till min skoltid på 80-talet och allt var inte bättre förr. Vissa saker fick passera då som ALDRIG skulle vara OK idag.

  T ex :

  Vi hade en vaktmästare som kallades snusk-Rolf som var känd för att kladda på tjejer och som titt som tätt sprang i vårt omklädningsrum. Han fällde äckliga kommentarer och det gick en massa rykten om honom. Det sjuka var att detta var KÄNT av alla, av lärare, av våra föräldrar. Men igen gjorde nåt. En del lärare skrattade lite generat när vi berättade att han var inne vårt i omkädningsrummet. ”Jaja, Rolf han är som han är hehe” …
  Alla visste om att hans lilla kontor var belamrat med porrtidningar som han gladeligen lånade ut till killarna på skolan.

  Det finns inte en chans i helvete att detta skulle få passera idag. Så vissa saker är bättre idag.

  Exempel 2 är från vi gick i sexan. Nån lustig gubbe kom till skolan och skulle berätta om sina resor i Papua Nya Guinea där han påstod att han besökt kannibalstammar. Såhär efteråt förstod jag att historierna bara var skitsnack.
  Han sa att ordet bacon härstammar från nåt språk och betyder ”vit kvinnas underarm”. Han kommenterade oss tjejer och sa att ”DIG hade stammen gillat, oj oj oj, dig hade dom kokat, och DIG hade dom helstekt pga du har stor rumpa och du lämpar dig bra för att helstekas. En pinne i rumpan och ut igenom munnen så hade du fått steka över öppen eld. Er ålder är perfekt för detta!”
  Sådär höll han på och killarna och lärarna skrattade åt oss. Jag tyckte det var fruktansvärt pinsamt. Idag hade han aldrig fått besöka någon skola. Det var en äckelgubbe. Det insåg jag sen. Då fattade jag inte hur sjuk han var. Men konstigt att ingen vuxen reagerade….

  //Annika

  1. Jag minns när jag gick i femman och vår lärare kom in i tjejernas omklädningsrum, och skrattade och visslade. Jag sa till de andra nu kommer läraren in och de sa bara jaha och? Jag tyckte det var så fel och obehagligt!!! Jag var dock före min tid i mycket.

   1. Eller vår kvinnliga lärare som sa till oss killar ” Varför kolla på prinskorv när jag har falukorv hemma”
    Vi gick i sexan

 9. Hur svårt det än är att läsa & se det som sker så känner jag att dessa vidriga pedoraptorer ej fick de chanserna till vad de ville som just NI förändrade . Häng ut de äckliga Asen. Jag hjälper gärna till att hemsöka dem. För alltid all tid.
  Ni är hjältar & all styrka till Er för ert i mina ögon sett , som gör det viktigaste arbetet. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

 10. Vad hände med ”Hakunamatata”? Har sett att han haft samröre med några kändisar som han suttit i samma bolagsstyrelse med. Har han dessa befattningar fortfarande kvar?

 11. Hoppas Lennart blir sams med sin stora kärlek så han slipper göra slut fler gånger. Mer kärlek åt fiskarna!

 12. Tänker på alla offer som blivit utsatta.
  En pedofil, men hur många offer ??
  FRUKTANSVÄRT

 13. Man blir riktigt glad när man så här på morgonen läser igenom uppdateringarna. Skit ska skit ha. Bra jobbat Patrik och Sara, samt resten i Dumpen.

 14. Det ni gör för våra barn är helt enkelt bara för underbart. NI är mina riktiga hjältar. Barnen är vår framtid och så finns det sådana äckliga snuskgubbar som förstör ett barns hela liv. Ni borde få hedersmedalj av kungafamiljen för ni behövs. Jag är en svensk tjej som bor i Skottland. Här i England/Skottland hänger de ut pedofilerna på YouTube. TACK Sara och Patrik för det ni gör. Jag har fortfarande mina fina barnbarn i Sverige och skulle någon skada dem så skulle jag nog ta livstiden på Hinseberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *