Med LillaF, LillaE, LillaK, LillaM och LillaV i tankarna så får jag snart ett litet förnöjt kattleende på läpparna. 🙂

Ett tragiskt faktum är att de alla blivit utsatta för en eller flera vuxna människors vidriga drifter, men det som faktiskt knyter dem samman och kännetecknar dem är deras kamp att med näbbar och ta sig fram till ett vuxenliv där de mår bra trots att någon i högsta grad försvårat deras förutsättningar. Ännu en sak som för dem samman är deras beslutsamhet att berätta om verkligheten för barn så att fler barn inte ska råka illa ut på det sätt som de gjort. Jag är alltså helt såld på dessa små kämpar och vill att deras ord ska läsas tusen och tusen gånger så att vi som är vuxna förstår hur verkligheten ser ut för dagens barn.

LillaM har skrivit ihop en text om dickpicks, eller korvbilder som hon skriver. Det är nämligen så som vi pratar oss emellan för att avdramatisera saker som annars kan vara svåra att prata om.

LillaM om barn och korvar som vuxna inte förstår:

Korvbilder är nog bland det första man möter som barn/ungdom när man börjar besöka internet eller när man nyss fått sig en telefon, surfplatta, dator osv, en viss del kanske utav nyfikenhet men också en viss del utav oönskad form…

Det sker dagligen för oss barn/ungdomar och där står fortfarande den nervösa biologiläraren och skakar för att visa upp ett manligt könsorgan när vi i själva verket sett ALLA olika möjliga former, storlekar osv, det är spännande hur vuxna idag inte har någon aning om att vi förmodligen sett mer korvar än dom gjort i hela sitt liv, både på internet och i verkliga livet..

Det är inte ovanligt för en 13 åring att möta korvar och inte ens reagera för att man är så van med alla oönskade bilder och videor som skickas, man är inte heller lika påtaglig när det gäller att se en korv i verkligheten då man förmodligen vid nått eller flera tillfällen fått order att smeka, hålla och allt vad man därefter kan tänka sig.

Vuxna har inte heller en aning om att en oönskad korvbild, oönskad blottning, oönskad order att utföra något sexuellt osv är en vanlig vardag som normaliserats bland ungdomar, ingen blir chockad om ens vän eller klasskompis blivit utsatt för något eller flera utav dessa saker, inte heller blir det någon skillnad om man berättar för någon i sin omgivning.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Barn och korvar som vuxna inte förstår

 1. Det stod i nån kommentar att ni inte fått klämm på att fånga kvinnliga pedofiler ännu. Då vill jag ge ett litet tips.
  Utge er INTE för att vara pojke. De flesta kvinnliga pedofiler är ute efter flickor. Givetvis kommer ni även stöta på en del kvinnliga nicknames med en man bakom, men förvånansvärt många är faktiskt riktiga kvinnor.

  Det finns även som ni säkert vet ett visst kodspråk i pedofilernas nicknames. Vad gäller män är det ju populärt att heta nånting med ”pappa” eller ”dad” osv. För kvinnor är det oftast ”mamma”, ”mom” eller nånting med ordet ”butterfly”.
  Inom den kvinnliga lesbiska pedofila världen är butterfly ett kodord för liten flickas exponerade könsorgan.

  Eftersom kvinnor inte är lika desperata som män är dom svårare att få till en träff med. Generellt gäller också att kvinnor är mindre rörbara än. Det är svårare att få en kvinna att kasta sig i bilen och köra 20 mil. Här handlar det mer om tålamod och kanske erbjuda sig att komma till deras hemstad.

  Kvinnor är även svårare att förstå sig på än män. När vi jagade pedofiler på nätet i början av 2000-talet fick vi vad vi trodde var en kvinnlig pedofil på kroken. Chattandet handlade förvisso inte om sex, utan mer om vänskap mellan vad hon trodde var en ganska trasig 13-årig tjej och hon själv som var en 47-årig ensamstående kvinna. Hon ville även att vänskapen skulle vara en ”hemlis” och skrev om mysiga hemmakvällar med godis och film. Och kanske övernatta. Hon skrev även om att hon hade en jacuzzi och antydde att vår fejk-13-åring kunde få bada i den. Hon skrev om att få kamma flickans hår, natta henne etc etc.
  Vi var säkra på att hon var pedofil men vi möttes av en genuint deprimerad kvinna som förlorat sin dotter i cancer året innan och nog faktiskt bara, hur KONSTIGT det än kan låta, ville ha en tjej i samma ålder som hennes dotter var i när hon dog som vän. Vi hade inte mage att hänga ut denna kvinna men vi uppmanade henne att inte söka vänskap med barn på internet. Så allt är inte 1 eller 0 med kvinnor. Det är helt enkelt ofta mer komplext. Jag har ännu idag kontakt sporadiskt lite mailkontakt med denna kvinna. En brevvän skulle man kunna säga. Som fick sig en tankeställare och mår OK idag.

  Det kan även vara så att bakom kvinnan finns en man som uppmanar henne att inleda kontakt med barn. Här noterade vi att kvinnor med asiatiskt ursprung såsom Thailand och Filippinerna ofta fiskade efter minderåriga svenska flickor på olika sajter. De var utan undantag gifta med svenska män och vi kunde med säkerhet säga att mannen låg bakom…

  Önskar er god jaktlycka. Det finns så många kvinnliga pedofiler som går under radarn.

 2. Tack lillaM för att du upplyser vuxna hur verkligheten ser ut för barn och tonåringar.
  Det är viktigt att bryta tystnadskulturen och lägga skuld och skam där den hör hemma, nämligen hos förövaren.
  Krama till dig❤️

 3. Jag minns tydligt hur jag som pojke (tillräckligt stor för att gå på herrarnas själv – eller tvärtom för stor för att följa med in till damernas) fick se hur en yngre man stod och drog i sin snabel inne på toaletten, med en precis perfekt lagom öppning så att just jag skulle råka se, men ingen annan. Minns hur han log mot mig när jag tittade, vilket fortfarande är ett av de äckligaste minnena jag har. När jag kom ut till entrén så sa jag till min mamma, som kontaktade personal men då hade mannen hade hunnit smita iväg.
  Vad jag minns är att de som gör sånt här ofta har en viss ”läges-koll”, som ett barn rimligtvis inte har i samma utsträckning, och att det i såna lägen ofta är lätt att komma undan som förövare.
  Tror t ex inte det sitter kameror uppsatta inne i offentliga duschar och bastu. Så där gäller det för oss vuxna att vara vakna!

 4. Det är vidrigt hur enkelt det blivit att komma åt barn vilket har underlättat livet för pedofiler. För de fanns ju naturligtvis också förr. Har själv suttit i knät på en under en fotbollsmatch. Han verkade vara en snäll farbror som skulle bjuda på godis om jag kom och hälsade på. Som tur var såg min pappa det och berättade för mig att det minsann inte alls var någon snäll farbror. Minns rädslan jag kände när jag sprang och gömde mig och han cyklade förbi och ropade efter mig. Eller när gubbar fick chansa på att just jag skulle svara i hemtelefonen och då hur de kunde flåsa i luren. Min uppmärksamma pappa såg att något inte stämde och tog över luren och markerade mycket tydligt vad han tyckte om det. Så här efteråt kan jag reflektera över att jag bara stod där med telefonluren medan tårarna rann. Varför sa jag inget, varför lade jag inte bara på luren? Det får mig att inse att pedofilerna i sin sjuka bild av det de gör är att barn vill det de utsätter de för eftersom de kanske inte protesterar eller försöker ta sig därifrån. Därför är det viktigt att vi kallar det vid sitt rätta namn. Det är våldtäkt på barn de sysslar med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X