Vår fiskare som utgav sig för att vara en trettonårig flicka bokade upp en träff med en man som själv skrev att det måste vara för bra för att vara sant. Sannerligen skulle han litat på sin magkänsla, och detta blev han varse när jag knackelibankade lite nätt på bilrutan för att informera om att han hade gått på en blåsning.

OBS 3 videos och chatloggar längst ner på sidan

Video 1:

 

Han hade alltså spenderat dagen i en sexchat med en fullvuxen man, I tron om att det var en ung flicka. Chockad och arg körde han iväg, men efter en stund kontaktade han fiskaren och ville träffas och prata.  När vårt möte kom till sin ände så åkte han hem och lämnade det mest hjärtslitande besked som någon kan ge sin partner. Under dagen har han även informerat sin arbetsgivare om vad han gjort.

Video 1 och 2

 

En god terapeut-vän har tagit på sig uppdraget att försöka hjälpa mannen så att han får verktyg för att kunna hantera sin problematik, så nu håller vi tummar och tår för att han hädanefter inte alls kommer att tycka att det är bra när man ser barn online som går att utnyttja i sexuellt syfte.

Väl medveten om att inlägget kommer att publiceras under kvällen har han kommenterat saken med att han är medveten om att han gjort helt fel och att han får stå sitt kast, men han är glad att han får hjälp. Huruvida detta stämmer kan vi inte veta, men vi kan ju alltid hoppas att detta löser sig till det bästa. 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

29 thoughts on “Mannen som kom tillbaka.. (napp igen)

 1. Är chockad över att så många män fiskar efter dessa unga tjejer. Kan inte förstå hur dem kan tända på små flickor😢

 2. Det finns inget friskt mottagande i huvudet på dem. Beundrar att ni orkar prata med dem, när ni som jag är en överlevare så har jag gett upp att försöka nå dem. De har ingen empati. Önskar att även jag kunde jobba som ni, alltså kunna göra skillnad om så bara för några få hade räckt. Kämpa på ! Måtte ni orka länge <3

 3. Han är orolig för att frun ska lämna han och att han ska få sitt liv förstört, det är det enda han sitter och tänker på där.

  1. Just där och då är det väll en naturlig reaktion. Det intressant är väll vad som händer när han börjar grubbla och analysera sitt beteende. Först då vet man om det finns hopp.

 4. Och som sagt, han kan bygga upp sitt liv igen även om frun lämnar han, han förlorar jobbet,vänner osv. Barnet han ville våldta skulle få trauman för livet. Tänkte han på det? Nej.

 5. Byxmyndighetsåldern är satt till 15 eftersom barn under inte anses ha den mentala förmågan att kunna ge sitt godtycke, dvs våldtäkt. Det räknas också som våldtäkt mot om barnet är 15-17 och är i beroendeställning till den vuxne; förälder tränare, lärare mm.
  Det som slagit mig är att dessa pedofiler verkar ge sig på barn som är sårbara (när man läser mål); har diagnoser, bor på institution osv. Det borde egentligen också klassas som våldtäkt om någon är 16, har missbruksproblematik, mår allmänt dåligt och söker bekräftelse (för då kan man inte heller ge sitt fulla samtycke.)

 6. Jag må vara en naiv idiot. Men detta var första gången det högg i hjärtat på mig. Hoppas att han talar sanning.

  1. Jag vet inte varför jag inte blir berörd det minsta av vad han säger. Kanske är jag helt känslokall. När jag sett detta ett par ggr nu så tänker jag att det som skiljer den här mannen från de övriga är att han verkar ärlig på något sätt, att han talar sanning om att han gjort fel. Det syns i hela hans ansikte.

   1. Ja kan hålla med dig där! Han verkar inse hur jävla fel ute han är ! Det rättfärdigar ju såklart inte det han håller på med! Chatta är en sak men när man aktivt åker iväg för att möta nån är det ju riktigt långt åt helvete!
    Denna gossen verkade ju inte heller vara totalt rökt i bollen som många av de tidigare dårarna!! Kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om honom trots allt!

   2. Konstigt nog känner jag likadant. Denna ”mannen” ångrar sig. Det både ser och hör man. Hoppas han håller sina ord och aldrig närmar sig ett barn igen.

  2. Jag håller med dig. Hoppas verkligen att han lärde sig något så att ingen behöver utsättas för hans fantasier.

 7. Det är ju mera ”normala” pedofiler som inte ser ut som träsktroll, som faktiskt kan förgripa sig på barn. Den här mannen är riktigt farlig. Visst ger han ett sympatiskt intryck, och han talar om att allt skulle ske på hennes villkor och allt men han borde tas bort från gatorna. Jag har inte varit särskilt orolig gällande många av dom andra pedofilerna, även om dom säger att dom träffat barn på internet (bara snack).

 8. Detta har jag på känn att det är en annan typ av personlighet än de vanliga rötäggen som ni hänger ut här. Den här snubben är inte så blåst som Klas eller den där peddon som låter som en gosse i en gosskör (och som sa att det ”bara var sköj”). Båda dessa är ju helt klart fullständigt bakom flötet, liksom de andra som ni har hängt ut.
  Den här killen är nog inte helblåst, men han är ju likväl pedofil.

  Han kommer att få gå på dagen från sitt jobb. Hans arbetsgivare kommer snart att annonsera ut en ledig tjänst och hans kollegor kommer att minnas honom med avsky. Historierna kommer att gå. Vissa kommer att säga att de ALDRIG trodde detta om honom, andra kommer att säga att de nog hade det på känn. När det har gått några år så kommer de som ens har något minne av honom att tänka att de nog hade det på känn trots allt.

  Frugan har nog packat väskan åt honom och slängt ut svinet (med all rätt), samtidigt som hon är både förbannad och rödgråten över att inse att han inte är den man hon trodde att hon sa ja till vid altaret. Hans egna barn kommer, om de är små nu, att få en story berättad för sig att deras pappa jobbar utomlands och inte kan hälsa på dem. Han lär inte komma tillbaka. Alls. Barn(en) blir av med en pappa, den pappa som är deras hjälte, men som är pedofil. En maka blir av med en man som är ett svin och som planerade att vara otrogen mot henne med ett barn genom att våldta det.

  Han kommer att bli samtalsämnet runt fikabordet på hans fd jobb, i hans släkt, i kvarteret där han bor/bodde, i idrottsföreningen där han tränar, bland andra dagisföräldrar där hans barn går. Hans nära och kära kommer att bli besvikna och undra hur deras söta lilla Erik kunde bli ett monster, ett svin, äckel och kräk.

  Inte ens hans egen familj kommer att vilja ta i honom med tång. Hans liv måste startas om på nytt, någon annanstans, från scratch. ALLT är förstört för honom och HAN är orsaken till det. Detta pga att han är ett äckel och som tjatade om 13-åringens oskuld.

  Denna julhelg kommer att gå till historien för honom. Han är körd och han vet det. Han trodde nog att han skulle klara sig undan genom att komma tillbaka, men så funkar det ju inte.

  Han är körd. För gott. Han vet det.

  En eloge till fiskarna som fick in den fula fisken.

  Det finns ju sannolikt pedofiler som sitter och läser här på Dumpen. Till de vill jag säga att de borde låta detta bli en läxa för dem. Era liv kommer också att slås i spillror om ni inte slutar. Det är inte synd om er. Ni är kräk och alla normala människor hatar er. Sök hjälp! Låt er kastreras innan någon tar lagen i egna händer och hjälper er på traven, kanske med den där pianotråden runt pungen.

  Tvi!

  1. Ja helt klart. Dom kan intala sig att det sker med barnens samtycke, det är våldtäkt (period!) Om dom lurar sig själva att tro att det är harmlöst att sexchatta med barn, så har dom en skev syn; det är fel på så många plan. Vi behöver inte en ny generation med trasiga individer för att pedofiler vill ha lite ”sköj”.

 9. Att flera personer i kommentarerna tycks känna en viss sympati för pedofilen är bara ett tecken på hur skicklig denna pedofil är på att dupera. Dvs hur farlig han är jämfört med de andra uthängda byfånarna.

  Han planerade iskallt att vara otrogen mot sin fru och svika hela sin familj genom att ha sex med en 13-åring, dvs begå våldtäkt. Redan där raserade han sitt liv. Risken för upptäckt måste vara skyhög men det sket han i.

  Tänk er själva. Hade detta varit en riktig 13-årig tjej är det högst troligt att flickan han skulle träffa inte skulle vara själsligt stabil. Ingen lycklig 13-åring skulle vilja göra detta. Han skulle träffat en flicka som kanske svävar mellan att ena dagen vara ”äventyrlig” till att nästa dag fullständigt bryta ihop och anmäla mannen för våldtäkt.
  Denna risk visste han om. Men pedofilen värderade inte fru och barn högre än att han riskerade allt för att få ha sex med ett barn.

  Det finns även en betydligt mörkare sida av denna historia som är otäck att spekulera i men som ändå är viktig att nämnas. Tänk er mannen som har allt. Han har fru, barn, jobb. Ja ”allt”.
  Han kanske inte alls ville ta nån risk. Han kanske ville våldta sedan tysta flickan (det enda vittnet) för gott.
  Så till er som känner sympati för mannen vill jag bara säga att det är såhär barn mördas ibland. För att tystas.

  Nej, det är inte ett dugg SYND om denna om ursäkt till man. Han kan gråta hur mycket han vill. Allting var väl planerat och risken visste han om. De riktiga offren i denna historia är hans familj. Men å andra sidan är det bättre att det kommer fram på detta sätt att han är pedofil än att det kommer fram genom att han våldtar ett barn. Någonting han skulle ha gjort för eller senare. Eller kanske gör han det ändå, eller kanske har han redan gjort det.

  Det där med att han kom tillbaka är ju bara ett sätt att försöka styra upp situationen. Han hade nog hoppats att det skulle hjälpa att gråta ut lite och han därmed skulle slippa att hängas ut. Pedofilen ville ha kontroll på situationen helt enkelt.

  Jag önskar denna ytterst obehagliga man en fruktansvärd jul och ett hemskt nytt år. Hans sargade familj önskar jag all styrka.

 10. Undrar hur frun reagerade med tanke på att dom har barn tillsammans.. Fy fan stackars dom! Sen är han väldigt mkt offer och det äcklar mig! Tack alla ni på Dumpen som skyddar våra barn 🙏🏽

 11. Erik’s hobby är att tillbringa ledig tid i en ”Snuskgrupp”, som han själv kallar det. Förmodligen för att prata med Likasinnade? Fru och ungar är i rummet bredvid och pyntar granen eller ute och leker i snön. Erik (36år) bestämde träff med ett barn på 13 år.

  Hade inte Sara stigit in med RAK Ryggrad och räddat dem båda, hade Erik (36år) idag `förmodligen´ suttit och letat efter yngre, kanske 11åringar? och 13-åriga tjejen skulle idag haft ett Djupt-Osynligt-Blödande sår rakt igenom hennes egna Själ, som förblir hennes följeslagare livet ut!


  Vid-1 / Tid: 1.26
  Sara: vad tänker man med?
  Erik: tittar ned med huvudet på den -orm- som sitter mellan hans egna ben.

  Erik har fel. Det är inte `snabeln´ som tar beslutet att våldta 13 åriga barn.
  Det är *Huvudet* som sitter -ovanför axlarna- som tar detta beslut.

 12. Omg han är en gammal kollega till mig, fy vad sjukt att man har jobbat med en sådan och inte märkt av något alls..

 13. Blir detta ett ärende för polisen?
  Jag menar, han kan ju bara strunta i att gå på sina terapi möten och gå fritt? Har en ytlig relation med ”Erik” och hoppas han kan bli kvitt sitt problem men ändå ta konsekvenserna för vad han gjort och tänkt göra.
  Usch… Jag spyr lite i munnen när jag ser filmerna.

  Bra jobbat Dumpen. All heder till er!

 14. Jag måste bara säga en sak, respekt till äcklet som kommer tillbaka, och han är ett äckligt svin absolut, men som många skriver: han är den första som verkar ärlig i det han säger, men ändå ett as, förutom att han har fru och barn så skulle dessutom vara otrogen mot sin fru och det värsta av allt är otrogen för att våldta barn, fy fan, men som sagt han verkade ändå på något sätt vara den som varit mest ångerfull och ärlig,

 15. Usch vad det snurrar i mig när jag ser sånt här. Jag dras åt alla håll och kanter samtidigt. Jag har en slags supernaiv tro om gott inom alla och önskar bara så innerligt att all den ondska som visas upp här på sajten skulle kunna trollas bort en gång för alla. Samtidigt vet jag att det inte är så. Ju mer jag för så desto mer tappar jag hoppet.
  Jag är en sån som sitter och bygger upp ilska och hat mot den onde i filmer, tills dess att den onda är helt utlämnad åt sitt öde, och då känner jag medlidande. Så även när jag ser filmen. Visst, jag kan alltid gå tillbaka i filmen och känna samma ilska, eller bläddra tillbaka i chattloggen och väcka samma hat, men likväl så försvinner det hela när denne får vad den förtjänar. Det hugger verkligen i hjärtat när jag ser filmen TROTS allt han har skrivit, och någon form av hopp väcks till liv om att han aldrig mer tar kontakt med ett barn med sådana intentioner, börjar jobba med sig själv och kanske rent av börjar hjälpa andra. Men som sagt, jag är säkert naiv. Den här jävla ondskan kan såklart inte trollas bort.
  En av de nyligen uthängda hade en fullständigt vidrig chattlogg som fick mig att nästan kräkas. Jag kände igen honom och det var mycket riktigt pappan jag sett dagligen lämna sitt barn på mina barns skola. Hela familjen med mamma, pappa och son är problematisk och högst besynnerlig. Jag tror det pågår så mycket i den familjen som inte borde få finnas, och det går fan inte att trolla bort.

  Tack för ert jobb!

 16. Min första reflektion var att tycka synd om.
  Men de här människorna har ingen äkta empati för sina offer. De tar på sig sina offerkoftor först när de blir ertappna. Då tycker de att hänsyn ska tas till deras liv och inte förstöra dem. Tyvärr gör samhället, journalister och rättsväsendet likadant.
  När ska barnen och deras liv komma i fokus?
  Tack för att Dumpen finns, ni kan verkligen göra skillnad.

 17. Han är inte införstådd med vad våldtäkter gör med offret han är bara införstådd med att han blivit ertappad så han kan mobilisera sig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X