Sponsorer

Dagens kanon är absolut Bruno Fin som vi träffade för ett utvecklingssamtal med häromkvällen. Med en självömkan som inte går av för hackor så valde han att spamma mig med SMS hela natten. Hade  knappt hunnit skaka gruset ur ögonen när han ringde imorse. 🤬

Med massor av olika skäl till varför jag skulle ta bort inlägget, så försökte han att påverka publiceringen. Förklarade lite fint att man inte slutar tända på barn bara för att Patrik Sjöberg dyker upp istället för det barn som man haft för avsikt att förgripa sig på, och när vi la på så lät han ungefär som att han sprungit in i en betongvägg.

Mina svar på hans frågor löd enligt följande:

– Nej!
– Nää
– Det är du som skrivit som du gjort till några som du trodde var barn.
– Barn vill inte se din snopp.
– Nej
– Ring Preventell
– Barn vill inte bli våldtagna

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

29 thoughts on “Att bli väckt av BrunoFin

 1. Nu när han får ta konsekvenserna av sina handlingar så är det visst synd om honom. Ta och stoppa upp en kaktus i röven och gråtrunka istället din pedofil..

 2. Ha ha vilken ångest . Ska folket tycka synd om han nu ..men snälla nån. Skäms på dig gubbe

 3. Så jäkla bra att ni lägger ut detta
  så att det Förhoppningsvis kan få andra äckel att tänka över riskerna innan dom kontaktar ett barn.

  Grymt jobb

  Swishar en slant varje månad

 4. Att bli utan lght mm är en av KONSEKVENSERNA av sitt handlande!
  Enklare än så kan det inte bli!!!
  Förhoppningsvis får den jäveln ett Straff också!

 5. Karma!

  Om nu skatten går denna vägen istället för att från början gå direkt till ett fungerande rättssystem så, tja – varför inte. Betalar gladeligen skatt till soc m fl för att BrunoFin och de andras liv går i kras och att de då behöver stöd.

  Nu ska jag bara Swisha lite pengar till dumpen också (när lönen kommer).

  Märkligt att vi nått denna situation i vårat fina land där man inte kan lita på att de som begår denna typen av brott får ett straff som står i proportion till brottet.

 6. Hoppas att du slipper bli störd mer av honom. Tur det går att blockera på telefonen. Viktigt med bra sömn för er så ni orkar med allt. Bryter ner den mest starkaste personlighet av att göra detta jobb som ni gör. Och se de hemska filmerna och bilderna. Upptäkte själv att jag fick vänta lite med lunchen när jag såg BrunoFin. Blä. Beundransvärt och Bra jobbat!

 7. Så jävla gott åt han , jag har fått mitt straff ! Han har väl inte fått något straff de e bara början hoppas han hoppar framför något väldigt stort å hårt och som åker på ett spår!!! då kanske han får smaka på början till straff

  1. Nej, som lokförare vill jag inte kladda ner loket med ett äckligt peddo, tänk om man är ute med favvoloket!!
   Hoppa från ett stup, skär av dig halsen eller varför inte dränka sig själv!
   Härliga nyheter annars att fanskapet blev utslängd. Finns ingen återvändo för såna äckliga grisar, synd bara att han har familj, stackars satar!

    1. Lite beroende på ”träffen” så märks det knappt! Inte visste man att man utbildade sig till ett självmordsverktyg när man gick lokförarskolan men ujujuj så många som ställer sig framför tåget, säkert en o annan pedofil och som mår dåligt pga det!

     1. Nä, det märks kanske inte för den som kör, men sen så ska ju banan städas också…och vem gör det?

 8. Dessa gråtsmileys. Han är inte ledsen för vad han gjort utan vad det ledde till för honom. Riktigt ego

 9. Man tycker ju verkligen synd om honom…….eller inte.
  Keep up the good work och fortsätt sätt dit dessa sjuka kräk!

 10. Hoppas att några arga föräldrar lynchar honom.
  Han skulle kläs av naken, få snoppen avskuren och ett rep om halsen och hängas i en lyktstolpe, där skulle han få hänga medans allmänheten får spotta på honom.

  Det är ett rättmätigt straff för en pedofil!

  Vill verkligen skaffa ett vapen och skjuta pedofiler.
  Blev själv utsatt när jag var mellan 7 och 9 år av mina dagbarnvårdare och de har aldrig ställts till svars, vet andra pedofiler också i Hässleholm som går fria.
  (Se tidigare poster från mig.)

  Mvh: Smirre

 11. Anser att vapenlagstiftningen skulle ändras till liknande som de har i USA så att vanliga medborgare får gripa till vapen mot dessa vidriga personer som förstör barn. både vad gäller pedofiler och lärare som utsätter barn/ungdomar för psykisk misshandel. Jag förstår det barn/tonåring som tar med ett vapen till skolan och skjuter läraren. Det kan mycket väl ligga sådant bakom som övergrepp och psykisk misshandel från läraren mot barnet/tonåringen.

  1. Kan vi inte lägga ner denna återkommande och fullkomligt IRRELEVANTA diskussion kring vapenlagstiftning?

   Om man kollar på Youtube så har väl just USA fler pedofiljägarkanaler och uthängningar än övriga världen tillsammans.

   Dessutom har Sverige antagligen REDAN fler vapen bland ungdomar (och övriga) än de flesta jämförbara länder. Jag tror knappast att gängkriminaliteten (eller övergrepp på barn) skulle minska om vi började sälja skjutvapen och ammunition över disk på Hemköp à la USA.

   Om något, så skulle det väl göra det än mer riskabelt att konfrontera förövarna som då mycket väl kan ha en revolver i handskfacket.

 12. Jag har läst många kommentarer här på sidan där personer skriver vad de skulle vilja göra med pedofilerna. Jag har full förståelse för den vrede som den här typen av brott skapar hos gemene man (det skapar vrede inom mig också) men att uppmana till våld mot pedofiler är verkligen inte rätt väg. På vilket sätt hjälper det barnen att uppmana till våld mot pedofilerna? Dessutom blir den som tar steget, själv en brottsling.

  Jag vet att Sara och Patrik inte heller uppmanar någon att ta till våld. De anser precis som så många andra, att samhället måste sluta dalta med pedofilerna. Pedofiler är mycket sjuka människor, det hjälper inte att sitta på terapisamtal med kaffe och bulla. Samhället måste övervaka dessa människor, då de flesta är återfallsförbrytare och befinner sig i miljöer där barn finns.

  1. Håller med dig, Linda. Det blir kontraproduktivt, vilket Sara och Patrik också pratar lite om i det senaste avsnittet av deras podd.
   Jag kan också förstå ilskan och frustrationen som uppstår och har också erfarenheter från min barndom som är jobbiga att bära med mig, men det är tyvärr bara till last för dumpen med explicita beskrivninga om vad man vill göra med pedofiler. Riktigt obehaglig läsning i vissa inlägg tyvärr.

  2. Tänkte precis detsamma när jag läste kommentarerna. Riktigt obehagligt när man uppmuntrar till allt från grovt våld till självmord. Känns inte riktigt friskt det heller. Självklart tycker jag peddos skall avslöjas och att de får ta konsekvenserna av sitt handlande, men dessa grova ”förslag” är rejäla övertramp som jag mår illa av att läsa.

   1. Jag håller med. En del människor tycks hitta kanaler för att tömma ut sinne inre sinnevärld, och då är det tacksamt med ett sådant här forum där man kan (ofta) komma undan med det på grund av klientelet i filmerna.

    Sedan vill jag inflika att man visst kan känna sympati i situationen, någons liv kraschade precis. Samtidigt som man tycker att det som hände var nödvändigt och på sikt kanske räddar barn. Jag kan även känna med en sjuk och aggressiv hund man måste ta bort (övertolka inte min jämförelse). Min poäng var att många pöbelinlägg här ger mig dålig smak i munnen och gör mig beklämd. Patrik och Saras beteende är exempel på hur man ska hantera och uppföra sig (även om dom säkert också har mörka tankar, vilket är begripligt).

 13. Hej!
  Tack Linda, man känner en sådan frustration och ilska över detta.
  Då jag själv var utsatt av mina dagbarnvårdare mellan jag var 7 och 9 år, de har aldrig ställts till svars för min mor fick inte veta för än jag var 16 år. Skrivit om det i ett annat inlägg.

  När jag var 20 år så såg jag en sak på bussen som definitivt skulle anmälts, men fick inte för Lars som var med som assistent till mig. Han tyckte att jag överreagerade på det som jag såg och han måste ha sett samma sak.

  Lagt in dem texterna på min blogg: Rävskogen nyss.

  Det är fel att tiga om det, den som blivit utsatt och som har sett saker måste våga vittna om det och det hoppas jag att Dumpen står bakom mig. Men som sagt, verkligheten är inget dataspel eller actionfilm.
  Griper jag till vapen mot pedofiler, mobbare, djurplågare osv. så blir jag en brottsling.
  Det är inte rätt väg att gå även om man känner att hämnd är rättvisa.

 14. Vilken dåre, det borde han väl ha tänkt på innan han slet fram sin metmask och tog kontakt med barn.

 15. Hahaha patetiska vidriga svinet! Tror han att man ska ha förbarmande över honom?
  Nä nä, han har själv bäddat för att stå där nu med dessa konsekvenser!

  Bra jobbat av er Dumpat 🙌👍🏻👍🏻👍🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *