Sponsorer

Nu är vi ute och rullar igen till pedofilernas stora förtret. Här kommer ett nytt avsnitt av Dumpenpodden, späckat med pedofilskvaller.

https://play.acast.com/s/dumpenpodden/arets-forsta-avsnitt

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

 

 

15 thoughts on “Nu är vi ute och rullar igen

 1. Hej!

  Mycket bra podd!
  Bra att ni förklarar varför man inte får bruka våld mot pedofilerna, att det är kontraproduktivt.
  Som sagt så är inte verkligheten som ett spel eller film, utan skjuter man en pedofil så får det konsekvenser för en själv. Man får inte ta lagen i egna händer även om man känner en stark ilska och frustration över vad pedofilerna gör mot barnen och har uppfattningen att hämnd är rättvisa.

  Åsikter får man ha men inte göra verklighet av dem, sen har jag inte så stor möjlighet att skaffa något riktigt vapen då jag har assistent hos mig som inte skulle tillåta det och jag får som sagt inte någon vapenlicens eller något körkort eftersom jag har adhd och autism.

  Många äldre tror att Internet är fullt av pedofiler, visst finns de på nätet och ser man att något sådant förekommer på forum och chattkanaler – så måste man anmäla direkt.

  Faktum är att det mesta på Internet är bra saker, Furrykulturen, Second Life, gaming, djurskydd, föreningsarbete, nätverk och mycket annat som är nyttigt och kreativt.

  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

  1. Det mesta på internets offentliga del består av kattbilder och annat fint, ja. Tyvärr består internet till en majoritet av sådant som inte ses av oss normala, dvs deep/dark web. Viss moraliskt försvarbar aktivitet sker där, t.ex. ocensurerade nyhetssidor för människor som bor i diktaturländer, och integritetsskydd för våra banker och privata meddelanden. Men de allra flesta som söker sig till internets allra mörkaste delar är människor som gillar bl.a. barnpornografi, våldtäkt, tortyr, djurplågeri, stöld, bedrägeri osv.

   Det är svårt att sätta sig in i hur mycket ondska som finns på nätet. Det är nästan omöjligt att förstå den mängd det rör sig om, och om man försöker förstör man nog psyket på olika sätt.

   Därför är jag och många andra så otroligt tacksamma för det Patrik och Sara m.fl åstadkommer med denna verksamhet. Det påverkar givetvis inte den globala situationen nämnvärt, men varje pedofil som ställs till svars och varje barn som därför räddas är en enorm seger. Och denna beundransvärda verksamhet får också en snöbollseffekt då svenska pedofiler nu i större utsträckning är rädda för att agera ut sina mörkaste fantasier, och backar från det de annars skulle ha gjort, tack vare Dumpen. Detta typ av arbete borde finnas överallt, och jag hoppas innerligt att den dagen kommer.

   1. Stort tack ❤ En kommentar som lämnade väldigt mycket till eftertanke. Detta måste jag skriva om kände jag. Det är inget ramaskri när hela nätet är fullt med skit, men när man exponerar en del av skiten då minsann blir det blåsväder.

    1. Ja, helt absurt är det. Det exemplifierar tydligt hur samhället bryr sig mer om pedofilernas rättigheter än barnens. Snoppbilder i våra barns inkorgar ignoreras av vuxenvärlden, men snoppbilder på en vuxensida är lite väl jobbigt tydligen. Lite som hur fallos-Martin upplevde samtalet stötande när Patrik började använda könsord, men att han själv gjort samma sak och värre mot barn la han ingen vikt vid. ”Ja men jag har inte skrivit dom till DIG!?”. Okej, så det är alltså vuxna som ska skyddas från det sexuella och inte barn? Upp- och nervända världen…

    2. Ni får bilder på barn som utsätts för övergrepp skickade till er?

     Blir ni inte misstänkta för innehav då tänker jag? Även om det ni gör är beundransvärt så har ni ju inte samma befogenheter som polisen.

     1. Admin, synd ni tog bort möjligheten att kommentera på ert svar till mig. Hoppas ni ser detta ändå. 😊

      Jag tänker mer på era digitala spår som borde leda till er via IP-adresser, konton osv. Även om ni gör er av med skiten ni får skickat till er så har ni ju ändå innehavet direkt när ni tar emot övergreppsbilderna.

   2. Hej!

    Instämmer med det du skriver.
    Hur som helst så skulle jag inte vilja vara utan Internet, jag har fått många bra kompisar genom Internet, inte minst inom Furrykulturen och i djurrättsgrupper osv. Personer som kämpar för samma sak som jag och som inte mobbar en för att man har bakgrund i särskola och har medfödd autism och adhd.

    Jag bloggar bland annat.
    Min blogg heter ”Rävskogen.”
    Tycker mycket om Rävar, Katter, Vargar, Tigrar osv. samt även fantasidjur som Sergaler och Drakar.
    Har också ett stort intresse för rymden och eventuellt liv på andra planeter, jag tror på det och är rätt övertygad. Jag identifierar mig som Räv och när jag var tonåring så identifierade jag mig som Varg och vi jobbade mycket kring Vargar och kring gröna frågor under min tid på Dammsdal i Vingåker, där jag var mellan jag var 11 och 16 år. Stridsflygplan och annat militärt är också ett stort intresse och gillar att spela spel som Call of Duty osv.

    Internet har gett mig ett socialt liv och en gemenskap med likasinnade. (Furries.)
    Så utan Internet hade jag varit väldigt ensam och kanske ännu mer arg och frustrerad på människor som förgriper sig på barn och som plågar djur osv och kanske gått över gränsen och använt ett gevär mot dessa människor.

    Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

   3. Dom letar ju inte på ”darknet” dom letar på TikTok och andra vanliga appar/sidor…

 2. Dumpen är bra, den får mig att våga berätta vad jag varit med om och vad jag sett.
  Inte bra att bära det inom sig för rädsla att bli till åtlöje eller mobbad.
  Känns bra att orka berätta om det online, både här och på min blogg.

 3. Älskar att höra er prata. Jag vill att ni någon gång kan diskutera varför det är flest män ni fångar, har ni någon gång varit nära att få en kvinna på kroken? Vad är skillnaden mellan manliga och kvinnliga pedofiler? Hur är fördelningen?

  1. Jag har både träffat kvinnliga pedofiler, och chattat med några. Några saker behöver sägas gällande detta; (1) uppvaktningsmönstrena skiljer sig åt gällande män och kvinnor (även om att stöta på barn under 15 knappast kan kallas uppvaktning), dvs att män är mera aggressiva och tar första kontakten (och dumpens fiskare verkar ha en passiv roll, om jag får gissa). (2) Utbudet av unga pojkar som söker äldre kvinnor är större än det motsatta (dvs än unga tjejer som söker äldre män). (3) Det är fler män än kvinnor som är pedofiler. Enligt dom två första punkterna så kan det se ut som så att dom kvinnliga pedofilerna som aktivt jagar efter barn gör det på ett annorlunda sätt, att dom uppehåller sig där barn finns och väntar på att bli kontaktade medans den manliga motsvarigheten initierar kontakt, deras chans att undgå fiskare blir också mindre då ”utbudet” av unga pojkar är större.

   Jag var på facebook i en social grupp där en 30 (något) kvinna kontaktade en 14-årig (ca) pojke, och undrade om han hade messenger och gjorde smileys, detta helt öppet också och ingen reagerade :O!!! Han hade skrivit om problem i skolan så man får ju anta att han var rätt ung och han såg ut att vara i 14-årsåldern. Varför vill en 30+ kvinna bli vän med en 14-årig pojke? Kan ju bara tyda på en sak. Men ponera det motsatta, att en 30+ man skulle gjort likadant, då hade det fått helt andra reaktioner. Så det verkar också vara mera socialt accepterat med kvinnliga pedofiler, kanske beror det på att kvinnor ses som omhändertagande och alltid vill barnens bästa (varpå man inte kan koppla ihop kvinnor med pedofili i sitt huvud och man rationaliserar bort omständigheter.)

   Jag vet inte hur rätt jag har, men jag antar att jag är på rätt spår.

   1. Du har väldigt rätt i det som du skriver. Få kvinnor etablerar första kontakten och vi har inte riktigt fått kläm på det där (än) hur vi ska kunna etablera en kontakt utan att gå över gränsen. Vi har försökt etablera kontakt med de kvinnor som finns men det är svårt med tanke på att konkurrensen är hård.

 4. Väldigt bra pod!
  Jag beundrar ert arbete! Är väldigt nyfiken på att höra mer om dom här krypen som redan blivit konfronterade.

  Det känns även det som en viktig del i arbetet, att inte bara reducera deras värdelösa liv till ett konfrontationsklipp utan hålla världen uppdaterad om krypen. När stat och myndigheter sviker är det rimligt och mänskligt med skampålar så man kan varna allmänheten. Ser fram emot när ni återkommer till Mr. X, och hur hans liv (förhoppningsvis) grusats sönder, och att människor där han befinner sig inte glömmer hans ansikte. Jag som själv rör mig i Skåne skulle känna igen honom på en sekund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *