Sponsorer

Natten mellan måndagen och tisdagen lyckades vi efter mycket arbete spåra MrX IP-adress. Polisen tänkte lägga ner förundersökningen för att man inte lyckats spåra IP. Vi valde att ta in hjälp från en internationell grupp ❤ som verkar ha betydligt större större möjligheter än svenska polisen att få fram uppgifter av detta slaget, och de lyckades spåra mannens IP-adress, inte en men två gånger.

Glad i hågen drog jag igår morse iväg ett meddelande till polisen som förhört mig i ärendet, om att vi lyckats logga mannens IP-adress. När jag inte fick svar så ringde jag upp och fick besked om att hon skulle prata med förundersökningsledaren. Hon bad att få återkomma under eftermiddagen så att jag skulle kunna lämna IP-adressen.

Idag återkopplar samma polis via SMS med besked på att hon är på utbildning resten av året och att hon inte fått tag på förundersökningsledare. Hon rekommenderade mig istället att försöka etablera kontakt med denne på egen hand.

Fick under eftermiddagen tag på en annan polis som tog emot IP och skulle prata med åklagaren för att se OM de kan göra något. 😳 Hon undrade hur vi lyckats spåra IP-adressen och varför vi inte gjort det tidigare. Berättade hur, och svarade att jag faktiskt trodde att de kunde göra det på egen hand.

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

Det rimmar väldigt illa med informationen som polisen kläckte ur sig i Peter Jidhes dokumentär om att det bara skulle vara att anmäla, så kommer polisen direkt och gör en liten husrannsakan, när det är lättare för oss att hitta individer som vill förgripa sig på barn än det är att få tag på poliser som har möjlighet att utreda sexuella övergrepp av dem.

Detta handlar om en man som skickat bilder på när han våldtar en flicka i åttaårsåldern. Flickan är enligt hans egen utsaga en systerdotter.

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma.

4 thoughts on “Vi spårade MrX IP adress

  1. Ni har lokaliserat en barrnvåldtäksman och dennes offer. Det är bara för polisen att åka dit och gripa svinet. Nu!!!

  2. Alltså detta äckel MrX måste ju bara hittas och stoppas! Jag håller tummarna att det lyckas!!

    Än en gång: Ni gör ett jävligt bra och viktigt jobb!! Ni är fantastiska människor, goda människor,som arbetar stenhårt för barnens trygghet här i samhället.

  3. Det är sorgligt men sant, polisen ”hinner” inte att utreda varken sexuella övergrepp eller våldtäkter idag. De anmälningarna och utredningarna ligger på hög i väntan att läggas ner och glömmas bort. Som även många andra våldsbrott..Men fortkörare och ”skattefuskare” är de snabba med.de har en kvot att fylla varje år på lösta brott och varje fortkörare som åker dit räknas som just ett löst brott. Många sönderstressade ”kriminella” föräldrar som försöker hinna med vardagspusslet i ett allt mer hektiskt samhälle som våra beskyddare tar. Kanske dags att vi slutar lägga tilliten och beskyddar på andra. Mvh en småbarns pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *