Den första i raden av individer som hamnar i Dumpens ”Hall of shame” efter att ha raggat på småpojkar i sexuellt syfte är trettioårige Alex.
Han bestämde träff med vad han trodde var en fjortonårig pojke, och blev nog lite förvånad när jag, Patrik Sjöberg och vår elev 🙂 Mikael Petersson dök upp med en massa frågor och åsikter om hans förehavanden.

Video 1:

 

Video 2:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

25 thoughts on “Gädda sökte småpojke, blev besviken över möte med Patrik Sjöberg (NAPP IGEN)

 1. Fy fan jag finner inga ord för dessa svin! Fortsätt med det ni gör, ni är grymma som konfronterar dessa svin! Hoppas att folk vaknar upp och inser hur mycket av det här som faktiskt pågår utan att vi vet om det. Våra barn ska få vara barn, sluta förstör deras liv!

 2. Så sjukt alal dessa män som jagar barn🤢

  Har själv en 15åring pojke och en 9årig flicka. Det skär i mamma hjärtat om det hade hänt dem något sådant här:/

  Inget barn skall få uppleva detta❤️

 3. Jag tror jag älskar dig Patrik, i hur du är forcerande mot dessa äckel direkt koftan ska åka på!

 4. Härligt att ni tog fast svinet..blir så äcklad och förbannad över folk som är sex intresserade av barn alltså. Mår illa av detta har själv 2 barn som man är orolig över att de ska hända dom samma sak med dessa pedofiler. Ni är grymma all heder till er 💯💯❤❤

 5. Bra med att ni visar att det inte bara är flickor som utsätts, även om det är vanligare. Även pojkar behöver skyddas och lära sig om vad internet kan innebära. Även pojkar behöver sällskap på offentliga toaletter eller i omklädningsrum i badhus. Även pojkar behöver lära sig rätten till sin egen kropp och att alltid berätta om hemligheter de inte känner sig glad av.
  Tack för att ni orkar envetet fortsätta att skydda barn och visa allmänheten att detta problem med pedofiler är kanske vanligare än någon vågat ana och att det inte syns utanpå vem som är det.

  1. Vore bra om alla politiker där ute kunde spendera några timmar på dumpen . Känns inte som att mycket händer för att skydda barnen..

  2. Jag går aldrig och ställer mig vid en pissoar längre. Jag går alltid in i ett bås, där jag kan stänga dörren om mig när jag går på toaletten. Folk får tro att jag är en ”sittkissare” (vilket absolut inte är något fel i att vara det) men anledningen är att jag inte vill att andra män ska se min ”drul” och få för sig något. Ibland ser man män på pissoarer som sällan själva står och pinkar, utan mest bara står därinne och glor och man funderar ju på ibland vad de är ute efter…

 6. Väntar med spänning på första kvinnliga peddot som åker dit! För de finns väl oxå antar jag!? Bra jobbat dags att swicha snart igen!

  1. Ja de finns, Men de arbetar inte på detta sätt. Kvinnor har mycket lättare att komma nära barn och de ”jagar” inte på detta aggresiva maner. De är mycket svårare att komma åt.

 7. Grymt! Hoppas snubben verkligen tar hand om sin inre demon nu! Bra att ni konfronterade hans dåliga bortförklaringar

 8. Jag beundrar ert tålamod och ert sätt att bemöta dessa individer. Att läsa deras chatloggar får mig att må så illa och ledsen. Jag kan sluta läsa när jag vill men ni fortsätter att skriva hur tungt det än är. Respekt! Ni gör ett helt fantastiskt jobb!

 9. Man tappar hoppet på mänskligheten… Ni som hittar domhär svinen, har jävligt stor respekt att ni kan klara av att diskutera med idioterna. Keep up the work!

 10. Oerhört imponerad av erat hårda arbete som verkligen behövs! Tack för att ni finns!

 11. Vet nån om denna Alex är från Södertälje ? Så man vet…. Bor nämligen där

 12. Han hade fixat till med ”immiga” rutor så dom skulle kunna sitta där och göra det han tyckte dom skulle göra, där på parkeringsplatsen…
  En tanke bara, ni är så taggade att ni forcerar på med era frågor i mun på varandra, snubben skulle svara ett par gånger men så kom nästa fråga så vi fick inget svar. Men å andra sidan, ni har ju redan bevisen, han får svara sin familj istället – och åklagaren…
  Nu kan jag sluta följa dom amerikanska och brittiska jägarna, saknat en svensk motsvarighet.

  Grymt jobbat!

 13. Ni är helt fantastisk som gör det här tack så otroligt mycket för erat fina arbete. 🙏

 14. Först: Det ni gör, Sara och Patrik, är mer värt än allt annat någonsin! Kärlek till er!

  Och sen vill jag säga det här: Om min son råkar ut för en enda TOUCH som inte är ok, så kommer jag ta det hela själv. Utan utredning, försvarare, åklagare. Jag SVÄR! Rättssystemet är inte vattentätt what so ever, jag kommer skydda och sedan försvara mitt barn tills jag inte har en droppe blod kvar i kroppen!

 15. Ovanligt vältalig pedofil, även om han skyller allt på någon annan.

  Jag älskar att Patrik sjöberg läxar upp honom.

  Själv utsatt, har aldrig ens tänkt på att göra någonting liknande.

 16. Tack för det ni gör. Få bort dessa rovdjur från gatorna.
  Jag är en 5-barnspappa och skulle välja ett liv bakom lås och bom om någon skulle ge sig på mina barn.

 17. Alltså jag förstår inte hur man kan vara så vidrig så man kan göra såhär… På ett sätt är det synd om förövaren också, det verkar vara som att de inte kan hindra sig själva. Även om det givetvis inte går att ursäkta deras handlingar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X