Sponsorer

I måndags tvingades vi att backa..men nej vi ger inte upp, när vi backar så är det bara för att ta sats.

Satt som admin i en peddocommunity där man diskuterar vad man vill göra med barn med samma normala ton som vi andra har när vi diskuterar vad vi ska äta till middag när en medlem som verifierat sig med halv ansiktsbild i livekamera via DM kontaktar två av de barnkonton som våra fiskare använde i gruppen.

Mannen skickar bilder på två barn, en flicka I femårsåldern och en på åtta. Mannen berättar att det är hans systerdöttrar och att han brukar förgripa sig på dem varannan helg, och skickar sedan fruktansvärda bilder på när han våldtar den äldre av flickorna. Jag ber dem att boka upp en träff med honom där han bor, och när vi får veta att han bor i Stockholm så jag ringer en bekant som har kontakt med korrekt rotel inom polisen för att be om assistans vid mötet. Mannen ligger på och formligen bombar med övergreppsmaterial, men polisen kan inte hjälpa till med tanke på att vi inte är barn. Istället får vi beskedet att vi måste vara försiktiga så att vi inte blir misstänkta för brott, och man ville inte ta del av den bevisning som vi fått fram.

Mannen kan alltså ostört fortsätta att våldta systerdöttrarna ett tag till och vi har efter varningarna om att jag kan bli misstänkt för brott om jag sitter som admin I en pedofilgrupp fått gruppera om och lämna positionen som admin. Fiskelaget som fick ta emot dessa fruktansvärda bilder har även de fått lämna gruppen och sanera sina telefoner från alla spår av det material som de fick ta del av.

Polisen får inte provocera fram brott, men det får vi så jag kan inte förstå varför man inte tar bollar som vi passar?

Som sagt, enda gången som vi backar är när vi tar sats om vi får helt enkelt hitta andra metoder för att nå fram. 👿

Chatmaterialet är klippt i korta sekvenser med tanke på bildmaterialet som vi kasserat.

KLICKA NEDAN FÖR ATT SE CHATTLOGGAR OBS 18+

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Det är inte en fråga om huruvida han kommer att åka fast, det är bara en fråga om när och precis som resten av hans gelikar så lär han väl förvandlas till en gråtdocka som bölar och kände sig förförd av barnen, och oavsett om han spenderar maxstraff i fängelse så kommer han aldrig någonsin att bli en mysfarbror som ska vara i närheten av barn.

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

4 thoughts on “Vi backar bara när vi tar sats (INTE FÖR KÄNSLIGA)

 1. Så jävla äckligt.

  Hur kan man bara sitta och prata så till någon ens? Måtte den mannen åka fast och aldrig få några egna barn heller för den delen.

 2. Polisen och lagen (är ganska säker på att de kan hitta ett vis om viljan. Och motivationen finns) är ett skämt och ett hån mot våra barn.

  Har någon erkänt övergrepp på barn och än värre det finns risk att det sker igen så MÅSTE formalia vara underordnat. Det är BARN vi pratar om. Barn som ofta blir skadade för resten av sitt liv.

  Tack för det ni gör. Bor på väster i Örebro… Fy vilka monster jag delar stad med, knappt att dottern får gå till ICA efter att ha sett videon med er senaste fångst.

 3. Polisen känner alltså till att grova våldtäkter begås mot barn där de fått namn på förövare och offer samt bildbevis, men väljer att tiga och istället hota uppgiftslämnaren?
  JO anmäl de berörda poliserna och häng ut dem på dumpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *