Sponsorer

Hur kommer det sig att vi inte skyddar våra barn juridiskt i Sverige? Vi har lagar där förberedelse för rån, misshandel och mord. Det räcker att det finns rånarluvor och handskar i bilen så sitter du i skiten.

Vi har mött och outat ett tjugotal pedofiler nu på några månader och dom ligger synliga på Dumpen och inte helt överraskande så är det en Falunpolis som får uttala sig i lokalblaskan efter Sara och jag var i trakterna och hittade några pedofiler på mindre än en timme.

Kommissarien menade att vi gör något brottsligt i och med att vi publicerar klippen på våran sajt och därmed bryter vi mot lagen då dom inte är dömda. Undrar hur kommissarien tänkte då han själv outade mig och Sara som kriminella, är vi inte alla lika för lagen?

Nu är det så att flera av dom vi outar faktiskt redan är dömda och några av dom har flertalet domar på sig. Falunpolisen menar också att vi underlättar för pedofiler då dom har tid att åka hem och undanröjer bevis i datorer och hårddiskar.

Samma mantra upprepade polisen som fick uttala sig i Peter Jidhes ”På gränsen” och inget kan vara mer fel i det uttalanden för i varje mål som når rätten handlar till stor del vad som finns på raderade minnen som beslagtagits. Det är med andra ord inga problem för polisens experter att få fram raderat material och raderad sökhistoria.

När vi outar pedofiler gör vi det för att varna och belysa hur stort problemet är och hur oskyddade våra barn är i Sverige. Männen vi chattar med är rovdjur och blir givetvis besvikna när dom får träffa mig och Sara istället för den trettonåriga flickan dom hade tänkt att våldta.

Jag får meddelanden från personer som tycker vi gör fel och borde lämna hela problemet till polisen och låta dom sköta det. Problemet är att polisen är inte intresserade av vad en pedofil tänker göra med ett litet barn utan dom väntar tills pedofilen har våldtagit barnet.

Vi kan inte stillasittande vänta och se på tills pedofiler begår övergrepp utan vi måste jobba preventivt och även skapa opinion och påverka våra politiker att göra ändringar i lagtexten där det skall vara brottsligt att stämma träff med barn för att våldta dom.

Idag klarar sig pedofiler med att säga att dom absolut inte vill skada ett barn och chatten var bara fantasier, konstigt att dom dyker upp punktligt på bestämd mötesplats varje gång…

I dom flesta länderna är detta olagligt och medför kännbart straff då det är förberedelse till övergrepp på barn, när skall Sverige vakna?

VILL NI STÖTTA OSS MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

9 thoughts on “Varför skyddar juridiken inte våra barn

 1. Jag undrar detsamma och har så gjort sedan jag blev varse att varken juridiken eller socialtjänsten inte ens skyddar barn som berättar om övergrepp. Sverige låtsas att här finns hjälp och stöd att få om du är i behov av det. Här sätter vi barnen främst och här får vi minsann inte slå barn.
  För mig är det värsta att utsätta barn för sexuella övergrepp. Så länge socialtjänst, polis och juridik inte står upp för våra barns rätt att slippa utsättas av pedofiler behöver någon ha modet att agera. Det har ni och jag tror att det är det som behövs just nu. Det går inte att längre bara vänta och hoppas det ska bli annorlunda.
  Jag har hoppats i drygt 20 år nu, men ser att det inte blir bättre. Snarare tvärtom eftersom det finns fler arenor att hitta barn att förgripa sig på. Med den frekvensen som vi bara kan ana efter ert fiskande är det många barn som hunnit fara illa under de 20 år som gått sedan jag och mitt barn fick insikten vi inte önskar någon. Det ni gör är inte en dag för tidigt!

 2. Det är skrämmande hur våra politiker inte tar tag i detta problemet, ett problem som tydligt bevisas vara mycket större än man hade kunnat tro.
  Ni gör ett fantastiskt jobb.

 3. Hej!

  Jag har mejlat er gällande en dömd pedofil som fortsatt jagar barn och har sedan tonåren sysslat med det. Jag har dock inte fått svar från er om ni är intresserade av mer info?

  1. Hej jag har sökt på din mejladress om du angett här men den kommer inte upp. Du kanske skickade till info. Skicka gärna till [email protected].
   Om du skickar om ditt mejl nu med subjekt: ”pedofil som fortsätter jaga barn” så kommer jag inte missa.

 4. Angående läraren som stal 4 år från sin elevs barndom, och sidan som försvann: Nog bra att rapportera om våldtäkter mot barn när det finns domar och är nyheter. Också vettigt att både flickor och pojkar tas i åtanke men ordet wurst osar misandri.
  Att juridiken och samhället inte gör ”tillräckligt ” är subjektivt men beror som det mesta annat på byråkrati och att åsikter drar åt olika håll om hur problemet ska lösas och vad våldtäkterna beror på.
  Jag tror inte det går att göra så mycket mer om inte alla ska ha ett microchip inopererat i nacken av staten eller att barn hålls avskilda från alla vuxna. Det var lika många fröknar som sprang i pojkarnas omklädningsrum som det var gubbar som sprang i flickornas.

  1. Sidan som försvann? Jag förstår inte.
   W u r s t är ett ord vi använder på dumpen som i samband med användandet är nedlåtande mot pedofiler.
   På annan plattform använder jag *k*k*. Tingsrätten använder penis. Vi känner oss fria att använda det ord som passar in i texten.
   tack! =) <3

 5. Ja det är ytterst märkligt. Men sossarna har ägt makten med undantag för några få mandatperioder. Att dessa legaliserade barnpornografi på 70-talet kanske är en del av förklaringen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *