Med en sällan skådad styrka, valde hon att lämna efter att hon såg sin sambo sedan många år ute på Dumpen. Sambon hade åkt ut för att möta upp ett barn I sexuellt syfte. Här har ni hennes egen berättelse om tillvaron efter atombomben. Tack för att du berättar ❤

Jag har levt i ett samboförhållande med en man i 10 år. En man som var kärleksfull, otroligt snäll, trevlig mot alla vi mötte, alltid glad, lugn, positiv och hjälpsam. Han fick mig att känna mig älskad och jag älskade vårat förhållande där jag kände att jag kunde lita på honom och jag har inget negativt att säga om honom. Våra värderingar var så lika och jag hade äntligen hittat den perfekta partnern. Det jag älskade hos honom var hans tålamod med mig och att han alltid var pigg på att hitta på roliga saker tillsammans med mig. Detta var mannen jag skulle leva resten av mitt liv med. Mannen jag skulle bli gammal med och vi skulle leva tillsammans för evigt. 

Över en natt förändrades allt. Det kändes som om att jag blev träffad av en atombomb och marken under mina fötter försvann. Det visade sig att min f.d sambo är en vidrig, äcklig och sjuk pedofil. Min värld vändes upp och ned och jag har fortfarande svårt att greppa att allt är sant. Vårt fina förhållande visade sig vara för bra för att vara sant. Vårt förhållande kändes plötsligt vidrigt, vedervärdigt och obeskrivligt. Min värld har vänts upp och ned. Jag känner mig otroligt lurad och sviken. Detta är så erhört smärtsamt och förödmjukande för mig och min familj. 

För mig är övergrepp mot barn ett av de värsta brott en människa kan begå och min avsky känner inga gränser. Jag var orolig för att mina egna barn som hade levt med den här mannen skulle varit utsatta, vilket de tack och lov inte hade varit.

Jag kastade ut mannen direkt när jag fick reda på att han hade blivit konfronterad av Dumpen. Tack vare Dumpen fick jag reda på detta hemska, något som aldrig annars hade uppenbarat sig för mig. Jag såg inga signaler på att jag hade blivit lurad. Det fanns inga skäl att misstänka något. Främst känner jag sorg och ilska. Jag sörjer det som jag hade, men som inte var på riktigt. Jag är också förbannad för att han under så lång tid låtit mig dras med i sin smutsiga värld genom att vara i ett förhållande tillsammans med mig.  Det känns som att han är en stor egoist som inte tänkt på hur detta påverkar mig och min familj. Inte tänkt på hur hans sviniga beteende påverkar andra människor alls. Jag kände att det är viktigt för mig att stå på upp för mig och min självrespekt och därför kastade jag ut honom ur vårt hem och vill inte ha något med denna mannen att göra i fortsättningen. För mig är han raderad ur mitt liv för alltid.

Samhället måste ta övergrepp på barn på större allvar än vad man gör idag. Jag tycker att Sara och Patrik förhindrar fortsatta brott genom sitt arbete med Dumpen. Jag är otroligt tacksam för att ni lyckades få fram honom i ljuset  även om det var ofrivilligt från hans sida. Utan Dumpen hade jag fortsatt att leva med en man med en sjuk sexuell läggning. Nu har jag möjlighet att så småningom kunna få starta om på nytt och skapa mig den framtid som jag och mina barn är värda. 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

14 thoughts on “Brevet till dumpen

 1. Verkligen ledsen för din skull över det svek du utsattes för. Men tur att det kom fram nu. 🙏💕

 2. Otroligt ledsen för sveket du utsatts för och på sättet du fick reda på det. Har själv noll tilltro till män sedan många, många år. Tar helt enkelt inte risken en gång till. Lycka till i livet och tack för att du delade dina tankar. 🙏❤

 3. All eloge till denna kvinna! Så otroligt starkt av henne att skriva ett sånt brev öppet.

 4. Så hemskt och så ledsen för din skull. Men wow! att du skriver detta brevet, säger stopp, tack ohej till denna vidriga människa. Du visar var skulden ska ligga: Hos honom!

 5. Ja det finns BARA förlorare i detta beteende. Djupt beklagligt för alla oskyldiga utsatta barn som första tanke. Din känsla & grava chock är enkelt att förstå, lika begriplig är känslan över oändlig tacksamhet över alla aktiva inom dumpen & dess existens 🧡🤍❤

 6. Kan inte förställa mig chocken som detta måste blivit för henne.
  Jag hoppas innerligt att hon kan få ro och ”börja om” igen.
  All heder till kvinnan som slängde ut honom.

 7. En bekanta vars son har förgripit sig på ett barn låtsas som ingenting fast han sitter inne. Vet att dessa föräldrar inte är så noga med vad som är rätt och fel eller hur man beter, de har alltid varit gränslösa och märkbart samvetslösa gentemot människor.
  Undrar hur man tänker som föräldrar när ens barn har begått ett sånt fruktansvärt brott, förskjuter man dem eller vad gör man när det är ens eget barn det handlar om. Sexualförbrytare, hur är deras föräldrar, något måste ju ändå varit fel från början!? Ringer de hem till mamma från fängelset typ och får den villkorslösa kärleken trots att de är bland de värst levande varelserna. Hur är det att vara nära anhörig till en sådan person. Ser säkert olika ut men det sägs ju ofta att barn är meningen med livet, raderas den meningen ut, eller har den aldrig funnits?

  Bra av dig att kasta ut eländet,starkt gjort. Att du och dina nära fick en stor chock av den bomben måste ha varit olidligt hemskt. Vad vet man om människor?

 8. Vad fruktansvärt. Tur att dina barn inte blev drabbade. Tur att han avslöjades. Bättre med 10 år än 50 år.

 9. Önskar att alla reagagerade som du när de få¨r veta att deras partner är en vidrig pedofil, min förövares partner reagerades istället med avsky mot mig och sa att jag förstört deras liv och hon valde att inte tro på mig och det kändes som ett rejält svek jag nu över 20 år senare fortfarande inte har kommit över. Heja dig och jag lider med dig, det måste känna vedervärdigt och fruktansvärt att ha levt med en sådan man i massa år i ovisshet om vilket kräk han visade sig vara och en eloge till dig för att fort lämnade honom. Jäkla tur att han aldrig rörde dina barn! Kram

 10. Värme och medkänsla till dig! Det måste vara en svår tid för dig nu, jag hoppas att du (och dina barn om du har några) bemöts bra av omgivningen och att ni får det stöd ni behöver. Hur hemskt det än är så är det ändå bra att sanningen uppdagas, män som är sådana dubbelnaturer kan hinna skada många om de inte stoppas. Du är fri nu, du slipper honom. Det kommer att bli bra, var inte orolig.
  Önskar dig allt gott i framtiden!

 11. Värme och medkänsla till dig! Hoppas att du (och dina barn om du har några) bemöts med omtanke och får det stöd ni behöver.
  Du är fri nu, du kan välja din väg framåt utan en man som ljuger och bedrar. Det kommer att bli bra, var inte rädd. Kram från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X