Sponsorer

När Sara och jag åker riket runt och jagar pedofiler så får vi ibland känslan att helt tappa framtidshoppet för människosläktet eller i vart fall tappa hoppet för den manliga delen av samhället.

Vi har inget egenintresse att outa pedofilerna utan vi gör det av en övertygelse att vi räddar barn varje gång vi avslöjar en pederaptor för vi tror att han i vart fall för en stund avhåller sig för att jaga barn på nätet som han senare kommer försöka att förgripa sig på.

Det som är slående för alla peddos vi träffar är att alla verkar lida av minnesförlust när vi träffar dom för chattloggarna vittnar om en helt annan person. På nätet är dom väldigt tydliga med deras avsikter men när vi träffar dom så är oftast svaren svävande och den vanligaste frasen är ”jag vet inte” eller ”det är första gången jag gör så här”.

Just dom svävande svaren är precis det alla peddkramarna vill att vi skall lyssna på för enligt peddovurmarna är dom flesta barnvåldtäktsmännen helt ofarliga och inte mår bra av att outas och stigmatiseras. Just att vi sätter namn och ansikte på förövarna anses av pk-eliten vara en av orsakerna att pedofiler inte söker hjälp.

När jag och Sara fångar en pedofil och ställer frågor så ser vi när peddot i första skedet går in i försvarsställning och vill inte kännas vid att han faktiskt är på platsen för att träffa ett litet barn. När han känner sig överbevisad så kommer det en halvsanning och ett mekaniskt svar att det är första gången han träffar någon irl…

När vi börjar prata med dom om barnet som offer ser vi på alla att dom stänger av och kan inte i sina skeva hjärnor ta in att barn inte vill bli våldtagna och vi ser i deras ögon att tankarna flyger iväg och oftast kommer offerkoftan på med nån kommentar om deras egna situation.

Vi kommer fortsätta att outa pedofiler för vi vill belysa problemet som är ofantligt stort, vi skulle lätt kunna outa hundratals pedofiler i veckan men vi kan bara vara på en plats i taget. Vi hoppas att opinionen vänder och våra makthavare inser att det finns inga ofarliga pedofiler utan dom är det största hotet för våra barn.

Vi inser att vi förmodligen aldrig kommer att få peddokramarna att ta till sig fakta och ändra sin uppfattning men som tur är är peddovurmare en liten elitklubb.

Vi andra vanliga människor sätter barnen först och tror på hårdare straff och en total kontroll på var pedofiler befinner sig efter avtjänat straff.

Om vi alla som vill barnens bästa och om vi gemensamt jobbar för att våra barn måste få växa upp utan sexuella övergrepp kan vi lösa den ekvationen som våra politiker och styrande än så länge bara halvhjärtat tittar på.

VILL NI STÖTTA MIG OCH SARA MED DUMPEN SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

20 thoughts on “När jag och Sara åker land och rike runt..

 1. Tappa inte fokus ni gör ett fantastiskt jobb, 99,9 procent av manliga släktet är inte Peddo
  Ni hittar dom sämsta och det är bra, ni är bäst

 2. Det är så tragiskt att de är så många där ute som jagar efter barn- inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro det.. Även om ni inte fångar alla så känns det enormt tryggt att veta att just DÅ och Där när ni fångat en på kroken så är den kvällen trygg för iallafall ett barn – Bara det är en bra känsla. Man måste börja smått – är övertygad om att ögonen kommer att öppnas på andra som hos mig så ”rörelsen” sprider sig ända upp hos de som styr o bestämmer. Att sedan de som letar barn känner olust av att bli uthängd/avslöjad gör ju sitt till att de kanske tvekar innan de ger sig ut på jakt igen – Ju mer de känner så desto mer barn skonas

 3. Jag har följt dumpen ett par månader nu, sett alla era konfrontationer med pedofilerna samt har jag börjat lyssna på eran podd. Jag blir varm i hjärtat av erat arbete.

  Ni behövs för samhället har tydligen inte de resurser att göra något åt alla pedofiler som finns i samhället, och de verkar ju vara väldigt många! Detta verkar inte heller vara någonting som samhället prioriterar särskilt högt. När ni konfronterar dessa människor så gör ni ju det på ett väldigt bra sätt, ni ställer frågor, ifrågasätter varför, talar om vilka konsekvenser deras beteenden får för barnen, ber de söka hjälp, talar om att en polisanmälan kommer göras osv. Ni är även tydliga med att de kommer hamna ute på dumpen.se. Allt är klart och tydligt. Det är de själva som förstör sina liv, inte ni. Ni arbetar med att skydda barnen från att få sina liv förstörda och det är nog det finaste man kan göra. I mina ögon är ni hjältar.

 4. Jag slås av varje pedofil ni stör deras totala brist på empati. Och att de alltid är första gången de ska möta någon. Lie lie lie hade de varit pinnochio hade deras näsor gått från Skåne till Norrland. De män ni publicerat här rätta mig om jag har fel men verkar de inte ha någon form av förståndshandikapp?
  Fortsätt förstör, rör runt, häng ut. Ni gör ett makalöst bra jobb.

  1. Jag tror att det är att göra det lite för enkelt att alla pedofiler har ett förståndshandikapp och att du då eventuellt kan se det. Det är kanske mer att det är de lite mer lågbegåvade som råkar fastna i fiskenätet. Det finns nog där du minst anar det också. Särskilt vidrigt är det ju att bästa tillgången till barn i detta syfte är att få egna biologiska barn. Det är i stort sett omöjligt att få stopp på ett umgänge idag även om det finns allvarliga misstankar om övergrepp. Det händer oftare än vi anar att när den andre föräldern försöker skydda barnet mot fler övergrepp så blir den av med vårdnaden och barnet hamnar istället i förövarens klor på heltid och helt utelämnad åt sin förövare.

 5. Enligt PK-samhället finns det inga onda människor utan det är deras handlingar som ska dömas inte människan som härbärgerar både det onda och det goda inom sig och i sin handling har valt det onda men det betyder inte att människan är ond enligt dem.
  Onda människor finns och alla dessa äckelpäckel som verkar vara förvånansvärt många skulle bli dömda till kemisk kastrering.

 6. Ni är bäst!
  Peddofanskapen har verkligen en större plattform att leva ut sina drömmar och fantasier med tanke på vår digitala värld.
  Det är dåligt att det inte går att bura in dom på ett mentalsjukhus för endast pedofiler och fängelse för dom som har skadat ett barn .
  Folk måste engagera sig mer så det når fram till beslutsfattarna.

 7. Helt fantastiskt det ni gör! Tänk vad många barn ni ändå räddar från dessa fruktansvärda äckel. Hur är man funtad om man sexualiserar barn? Troligen klarar de inte av att ha en vuxen relation. De är också totalt empatiskt störda.De riktar in sig på barnen och tycker att det är spännande att lura dem. Skulle jag få reda på att någon gjort något mot mitt barnbarn så vet jag inte vad jag gör, tar inte ansvar för mina handlingar…

  1. Glömde säga att förskolan utbildade barnen från tidig ålder i något som heter ”stopp min kropp”. De lär barnen att säga nej och att de har rätt till sin egen kropp.

 8. Kämpa på för ni behövs verkligen i samhället..oerhört tacksam för den tid och arbete ni lägger ner.. Är ni i Skåne någongång och har tid över så blir det kaffe och hembakat (nästan).. mvh Ängeln

 9. Nu har jag läst igen denna site och känner mig mållös, aldrig i världen kunde jag tro att detta är så vanligt förekommande.
  Måhända har jag varit naiv. Har följt eskapaderna med pedofilerna i C och Hildebranth affären. Vilketsom detta har öppnat ögonen ordentligt. Vilket otroligt jobb ni gör. Skall köpa några tröjor och en slant kommer på swish.

  1. Tack ❤
   Vi kämpar verkligen för att visa hur vanligt förekommande det är med sexuella övergrepp av barn, så det värmer när människor förstår.

 10. De som blir konfronterade av er har ju inget att komma med då ni under en längre tid har chattat med dem och fått otvetydiga bevis på vad dem är ute efter.

  Samma sak när ni träffar dem på den platsen som ni bestämt i förväg.

  Måste vara det ultimata straffet som man lagligen kan få utan att polis och åklagare är inblandade.

  Och allihop kommer med samma svar till er om varför de är på just den platsen ända tills ni presenterar chattloggarna för dem…Då börjar undanflykterna och lögnerna.

  Det måste kännas ända in i märgen på en del av dem.
  Sen att eventuella fruar/sambos är helt ovetande och när ni säger att ni ska kontakta dem också.
  Det skulle vara intressant att kunna tänka och känna det dem känner och tänker på väg hem till de stackars fruar/sambos som helt ovetande får reda på en fruktansvärd sanning.

  Just den ångesten som de har på väg hem är ett mycket bra straff för då får de även känna samma sak som deras eventuella offer kanske får känna resten av sina liv.

  Bra jobbat Sara och Patrik med medarbetare.

 11. Ni behövs när samhället sviker eller sålänge polisen inte har befogenheter att ingripa .
  Pedofiler borde spärras in för alltid ,i Gulag.
  Hur kan makthavarna låta övergreppen fortgå?- har dom ingen empati för andras barn?- är dom psykopater hela bundet ?
  Jag stöttar er till 120% och kommer att swisha pengar så ni kan hålla fokus på gäddorna därute .

 12. Bra blir och nödvändigt jobb ni gör. Precis som många skriver förmår samhällets resurser inte på långa vägar att bekämpa detta gigantiska problem. Om det är som ni säger att 3 i varje skolklass blir utsatta och säg att bara hälften av dem får allvarliga problem så är förlusten för samhället gigantiska 100-tals miljarder per år. Tänk så många människor som kunde varit normalt fungerande arbetare och skattebetalare om de inte blivit utsatta. Istället blir kostnaderna jättestora för vård och personligt lidande för de utsatta. Detta måste utan tvekan vara ett av de största samhällsproblem vi har i landet. Och ändå vill inte politikerna satsa mer resurser på detta. Bry er inte om de som är emot er de är bara avundsjuka för att de inte själv vill göra något eller så är de på förövarnas sida, jag tänker att om så många är utsatta så måste det finnas massor av pedofiler och de kanske sitter på höga poster i samhället, de kommer att göra allt för att motarbeta er och de håller stenhårt ihop då deras brott inte gillas av gemene man och normala människor.

 13. Ni gör ett fantastiskt jobb och räddar säkert många barn. Det jag inte kan förstå är att vissa av gäddornas anhöriga försöker försvara deras vidriga beteende och att det skulle vara synd om dem på något sätt. Pedofili är ingen sexuell läggning utan en sjukdom som borde utrotas. Fortsätt med erat fantastiska arbete för varje gädda ni exponerar så räddar ni ett barn.

  Swish kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *