Något för alla i Hildebrands omgivning som nu gör avbön och säger att de inte i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig att han är pedofil, vänligen be barnen om förlåtelse.

”Förlåt mig för att jag inte haft erforderlig kunskap att veta hur pedofiler verkar för att få tillgång till våra barn”

Vi tjatar:
Pedofiler finns där barn finns, pedofiler omger sig med barn och gör allt för att komma dem nära.

En sund reaktion, baserad på kunskap torde vara:
”Med facit i hand så kan man förstå att Hildebrand är pedofil med tanke på att han alltid omgav sig med barn, och hade barn sovande hemma hos sig.”

En sund reaktion torde även vara:
”Hur många I hans bekantskapskrets ägnade sig åt samma sak och hur många fler offer finns?”

Pedofilen är nämligen likt den fläckiga hyenan ett flockdjur. Pedofiler finns där pedofiler finns. De flockas kring barn och attackerar inte sällan de barn som på ett eller annat sätt blir till lätta byten.

Blir mörkrädd när jag läser alla dessa artiklar med kommentarer från en intet ont anande omgivning. Naiviteten och okunskapen hos gemene man utnyttjas av pedofilerna som skickar sina offer rakt ner i ett träsk av tragedier.

Kan vi lära oss av det förflutna för att förändra tillvaron för de som är barn idag?

VÅGA – VARA – JOBBIG

Vill ni stötta mig och Patrik med dumpen så är vi väldigt tacksamma 

7 thoughts on “VÅGA – VARA – JOBBIG

  1. Det verkar finnas många pedofiler och andra avskum som vågar vara mer än bara jobbiga.

  2. Vill även passa på att skriva lite till de som är emot dumpens metoder.

    Om någon vill starta upp en hjälp-organisation för pedofiler, så är det fritt att göra det.

    Det skulle säkerligen vara bra om det fanns en bra organisation med all info, forskning, prevention och med en samlad kunskap om hur man bäst kan hjälpa någon som är pedofil (om det nu går).

    Så om någon läser detta, av er som är skeptiska mot dumpen, så starta upp en sådan organisation istället för att göra ner dumpen. Är ni seriösa och lyckas med er idé, så kanske det kan bli ett ställe som dumpen i framtiden kan hänvisa pedofiler till att ta kontakt med?

  3. Tala nu inte illa om de fläckiga hyenorna! De må vara flockdjur men de är inga pedofiler. Dessutom styrs de av äldre honor.

  4. Alltid varit skeptiskt till män som jobbar inom barnomsorgen. Vet att alla inte är peddos men jag har lite svårt för män som vill jobba med barn. Men det kanske bara är min naturliga misstänksamhet att man inte kan lita på alla människor. När jag var liten på 70 talet fanns det inga män på mitt dagis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X