23 november, 2022

“Staken längtar” skrev EVIG HET och smög in på donken för en kaffe. EVIG HET väntade på den trettonåring som han skrivit med i en månad. Han tyckte att hon kunde få suga av honom..precis  som att det skulle vara något som barn vill.

EVIG HET verkade inte jättenöjd över att det var vi som dök upp istället. Han fick lite svårt att bestämma sig för vilket försvar han skulle använda sig av och försökte istället med alla, men inget funkade speciellt bra.

Först kallade han sig trolljägare, men med tanke på hans vidriga chatloggar så rämnade det försöket att försvara sig och han hävdade istället allt från att han behövde allt från hjälp till att det var ett enstaka tillfälle (på fyra veckor) att vi är hemska som uttalar profaniteter till en vuxen människa. Martin verkade bara tycka att man får vara ful i mun till barn och när han fick veta att att pedofiler kan lita på oss lika mycket som barnen kan lita på pedofiler så avslutande han sina intensiva försök att dämpa fallet.

En del av EVIG HETs vidriga chatloggar ligger längst ner i inlägget.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll
 

 

 

49 thoughts on “Fallosfixerade Martin fastnade på kroken (napp igen)

  1. Hoppas han sätter upp bilderna
   Så han ser dom hela tiden,
   hellst på fängelset, till SKAM och
   VANÄRA i all evig tid.
   Hoppas också att han blir skylldig att betala alla kostnader för flickor som behöver hjälp över lång tid😭😭 Ta nu ditt ansvar!
   Djävla Erik

 1. Ett sånt jävla as, hoppas ni berättar gör hans arbetsgivare o familj vilket äckel det är🤮 kramar till ert jättearbete för barnen❤️

 2. Alltså du är så rökt! 😭 Hela Sverige vet nu hur ett vandrande monster ser ut! Vore jag du skulle jag aaaaaldrig mer våga gå ensam ute längre..jakt på såna som dig! nä just.. jag glömde du kommer inte ha NÅGON att hålla under armen längre.. ditt liv är över.. 😇

 3. Heja heja Sara och Patrik!!!
  Sätt fast aset! Vet ni om han var gift? Har ni meddelat frun i så fall? Hoppas det! Tänk att vara gift med ett sånt svin och kanske inte ha en aning. Meddelar ni arbetsplatsen också? Pay back!

 4. I de chattloggar jag läst har “barnet” alltid framstått i text som att det vill ses och ha sexuellt umgänge (Måste bara tillägga att ett barn vet aldrig vad det ger sig in på/kan inte ge samtycke och det är våldtäkt oavsett). Men jag undrar om ni testat spela lite mer off när dessa pedofiler skriver? T.ex att “barnet” verkar skeptisk till att ses för hen tycker att den som skriver är för gammal, osv. Ger de sig då eller fortsätter de försöka tvinga till sig sex?

  1. Jag fattar din poäng med det du skriver och har inget med dumpen att göra men vill ändå klar göra en sak.
   Barn kan hamna i fruktansvärda situationer i alla dess former jag är en utavdom. (Dock inte sexuellt) men ett konsekvet tänk på någon som är 13 år är inte högt och dom kan bli inbillade förförda eller annat för att få der”bättre”. Det är det som är problemet. Även om det skulle vara en 13 åring som ger ett”godkännande” så är det inte det. Varken lag eller moraliskt. Om man som vuxen inte förstår det så är man pedofil och vill bara det barnets värsta enligt min mening. Snälla vissa människor får veckor på sig att planera övergreppen på barnet. Det är oväsentligt om barnet är påhittat eller inte för i slutändan är det pedofilen som står i mitten och det är han eller hon som ska stå där med brallorna nere och visa vilka dom är. Mvh

  2. När man spelar mer off blir det ett mycket utdraget scenario där vissa pedofiler njuter lite extra och man ger dem material till att tillfredsställa sig själva, när de långsamt frågar vidare vad barnet kan tänka sig att gör när barnet tydligt markerar att den är helt ovetande om vad den vuxna 35 år äldre mannen vill och kan. Själva oskyldighetsinteraktionen kan göra det fint för pedofilen som får spruta utan att hamna i kläm. Därför är den metoden inte alltid så givande.

 5. Alltså jag sitter och skrattar när jag ser videon för han är ju så korkad, och ni är så bra. Och det är så tragiskt och hemskt att dessa monster finns överallt.

 6. en vis man lär ha sagt en gång, att frestelserna måste komma till världen, men ve den som de kommer igenom.

  läs bibeln

  1. Och den som förför en av dessa små som tro, för honom vore det bättre, om en kvarnsten hängdes om hans hals och han kastades i havet. 🙂 Så var det med den saken.

 7. Så jävla bra ni är! ❤️❤️❤️

  Häng ut människan med hela namnet så vi kan sprida det och alla äcklet känner får veta hur vidrig han är.

  Bra jobbat av er 👍🏻👌🏻

 8. Det här är ju fantastiskt bra! Tack för att ni finns och orkar med att göra det ni gör, jag hade aldrig orkat med det. Vilka mörka, äckliga jävla ursäkter till människor.
  All heder till er!

 9. Tack och jag menar det! Tusen tack! För att ni jagar dessa vidriga varelser (för tänker inte ens uttala att de är levande mä**isk*r)
  Tack för Er kamp och kämpaglöd att outa dem så att vi andra kan se, veta hur de ser ut osv 🙏
  Äckliga vidriga pedofiler. Hur kan någon ens tända på ett barn? Är för mig en OFÖRKLARLIG gåta 😱🤬😱

 10. Tack för att ni finns för alla barn! Det går inte säga för många ggr, ni är hjältar ❤️❤️❤️

 11. Hans uppblåsta kåta ego sprack och han blev bara en liten patetisk våt fläck på några sekunder hahaha
  Hur korkad måste han inte vara som kan intala sig själv att en 13åring vill detta?!

  Tack för ni sätter dit dem och skyddar våra barn ❤

 12. Hoppas att det lilla aset inte har en enda vän kvar, ingen familj, ingen släkt, inget jävla företag och ingen som helst livslust kvar! Hoppas aset gör världen en tjänst och tar sitt eget liv. Om inte annat så hoppas jag att någon annan gör det!

  Ni är grymma!

 13. Om det är han jag tror, är hans tilltalsnamn inte Martin utan Erik. I såfall är han inte gift trots ring på fingret.

 14. Tur att ni finns❤️ Blir så jävla frustrerad när jag ser dessa vidriga gubbar 😩
  Jag skulle vilja vara på plats och jobba med er💪

 15. Alltså E du äcklar mig och jag vill kräkas…
  Hoppas du åker ditt så du får ett långt straff. Fy fan dig har man varit hemma hos med mina barn fy fan ditt jävla svin.

 16. Älskar att ni ställer upp på ett foto ! Haha så härliga ni är ❤️ Ni gör ett fantastiskt jobb.

  Och du på videon, hoppa du brinner i helvetet, jävla svin.

 17. Vilket fult språk han har på chatten. Tror han verkligen att det går hem hos en osäker 13-åring? För den delen ingen annan tjej eller kvinna heller. Bara rakt på knulla,suga och svälja. Vilken idiot totalt socialt handikappad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.