Sponsorer

Det blir lite olika reaktioner på männen vi avslöjar som pedofiler på dumpen. Dom flesta blir chockade och stannar kvar och svarar på frågor vi ställer. Några som till exempel mannen i IVECO-bussen i Trollhättan senast valde att trycka gasen i botten och försvinna.

När dom blivit outade på Dumpen brukar det ge ringar på vattnet och många känner igen dom och reagerar med avsky för det är ju ett av det värsta brotten man kan begå i vårt samhälle.

Vi gör alltid en polisanmälan och ofta får vi kontakt med fruar, sambos eller arbetsgivare som blir väldigt tagna av allvaret men tackar oss för vårt arbete. Flera av männen har både blivit utslängda av sina respektive och även blivit av med sin anställning.

 

Jag har fått frågan om vi på Dumpen tar ansvar för vad som händer med dom vi outar och om vi verkligen kan vara säkra på att vi verkligen har rätt. När vi sammanställer allt material vi har så publicerar vi bara det som är 100% säkert och är vi osäkra väntar vi in mer information eller struntar i att publicera något.

Vi har inget ansvar för männen vi outar för dom har aktivt sökt sig till barn dom tänker förgripa sig på och dom själva ägnar inte en sekund till att sätta sig in i offrets situation.

Vi är fullkomligt övertygade att det vi gör räddar barn från att bli utsatta för övergrepp och vi är säkra på att vi har fått bort några monster som i vart fall för en stund kommer att dra sig för att kontakta barn igen.

Hade polisen fått mer resurser för att hitta pedofiler på nätet som försöker stämma träff med barn för att våldta dom så hade vi kunna blivit av med hundratals pedofiler varje vecka och fått in dom i fängelse och kanske hade några av dom underkastat sig vård under fängelsevistelsen.

Nu när vi får tag i pedofilerna blir vår polisanmälan direkt nerlagd men det sociala straffet dom får hoppas vi är avskräckande och får dom till att söka vård. Jag personligen tror inte mycket på att vårda pedofiler men det är vad våra politiker har bestämt att är det bästa vägen att gå.

Vi på dumpen jobbar med att skapa opinion och tror mer på kännbara fängelsestraff och sedan en fullständig kontroll på var pedofilerna befinner sig efter avtjänat straff. Anmälningsplikt och elektrisk övervakning är ett måste då det är konstaterat att pedofiler är återfallsförbrytare.

Vi märker på Dumpen att det uppskattas att vi avslöjar pedofilerna och vi tror på att om vi syns och hörs kommer resten av svensk media också snart börja rapportera mer öppet om ett av det största samhällsproblemen vi har.

Så här några dagar efter vi var i Trollhättan så slår det mig hur annorlunda vi alla reagerar på avslöjanden. Mannen som satte sig i firmabilen och körde från Göteborg till Trollhättan för att betala tretusenfemhundra kronor för att våldta en trettonåring men istället fick möta Sara och mig.

Vi kontaktade Vdn för företaget med frågan om hur bolaget ställer sig till hur man gör när en anställd försöker sig på att köpa sex av en minderårig, att han även kom körandes i firmabilen borde ju framkalla en reaktion från Vdn.

En snabb koll så visade det sig att företaget har tre anställda och när vi körde förbi bolagets registrerade adress visade det sig vara en villa och där stod även IVECO-bussen, vad kan den totala tystnaden från bolaget bero på? Kan det bero på att den kvinnliga Vdn är skriven tillsammans med en person på den aktuella adressen….

Vill ni stötta mig och Sara med Dumpen så är vi väldigt tacksamma 

3 thoughts on “Mannen i Ivecobussen

  1. Ni gör ett helt fantastiskt jobb. Beundrar Er mycket. Funderar på att göra en profil själv, som en ung tjej, vidarebefordra till Er om någon tar kontakt. Är det ok för Er så gör jag det. Dessa vidriga AS skall synliggöras. Hälsningar från Eva

  2. Heja er!! Ni gör ett oerhört viktigt arbete och jag delar era inlägg i mitt flöde då och då för att få fler att få upp ögonen för er. Önskar att jag hade haft möjlighet att göra mer, men i dagsläget är det det och swish jag kan bidra med.

    En undran – varför lägger polisen ner utredningar när ni lämnat in bevismaterial?

    KEEP UP THE AWESOME WORK 🙌❤️

  3. Ni gör ett fantastiskt jobb med att driva Dumpen! Jag har barn själv som är både över och under 15år men ingen av dem är 18 eller äldre. Jag har en klump i magen varje gång de är ute bland olika sociala medier och chattar med andra ”barn”. Skulle jag märka det minsta avvikande beteende så kommer jag att höra av mig till er med så mycket uppgifter som det bara går att få fram.
    Däremot har jag svårt att förstå de människor som har underliga åsikter som att familjens ekonomi drabbas när ni synliggör dessa vidriga varelser. Att ni inte ska ”blanda in frun” genom att tala om för henne vilket monster till ”sk man” ( vilket han inte är och kommer aldrig komma i närheten att kalla sig man ). Jag tycker att ni gör ett minst lika viktigt arbete med att prata med ev familj så de kan få så bra verktyg som möjligt att på något sätt orka gå vidare i livet. Tack för att NI finns där ute så känns livet betydligt ljusare för väldigt många människor. Nu blir det swish💰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *