Klabbe den senaste pedofilen vi outar på Dumpen kan ju klassas som halvidiot då han inte lyssnar eller fattar vissa saker men det gör honom inte desto mindre farlig.

Han är införstådd med att han inte vill tillbaka till fängelset och han är fullt medveten om att det han håller på med är olagligt men hans drift är för stark så han är villig att satsa på att ingen upptäcker honom.

Han vet precis hur han skall övertyga ett barn och vet också hur han skall få sympati från barnet. Att han i det här fallet är ute och cyklar spelar ingen roll för han jobbar brett och groomar flera barn samtidigt. Pedofiler som Klabbe är ständigt på jakt och lever för att få träffa ett barn.

Det finns ett mönster i Klabbes jakt på barn och han letar alltid efter ett utsatt barn där hemförhållandet helst är kaotiskt och ofta med ett missbruk hos föräldrarna. Oftast får han kontakt med ett barn som har det svårt hemma för han vet hur han skall chatta med ett barn som får lite eller ingen kärlek från sina föräldrar.

Klas ser sig som en martyr för i hans värld så älskar han barn och ser inget hinder att inleda en sexuell relation med ett barn, han förstår inte att det är våldtäkt och övergrepp. Att Klas har suttit i fängelse för övergrepp mot barn anser han vara samhällets fel för samhället förstår inte att det finns kärlek emellan vuxna och barn.

Att Klas inte fattar att det inte stämmer är just det som gör honom så farlig och att han inte låter sig stoppas är det som gör honom till det monstret han är. Han kan uppfattas som dråplig och lite bakom på videon men glöm aldrig att Klas är en predator som måste låsas in!

En sån som Klas skall sitta på rättspsyk och inte släppas ut igen för han är som en osäkrad granat för som han själv säger så vill han inte tillbaka till fängelset och kommer göra vad som helst för att slippa åka in igen.

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

1 thought on “Klabbe, en idiot till samhällsfara

  1. Kan man göra något/anmäla även om jag/mina barn inte varit utsatta för ”Klabbe”. Människan är en fara för samhället, för våra barn!
    Jag tror/hoppas att materialet lämnas till polis och att de såklart agerar!
    Jävla äckel!
    Som @Sara Nilsson säger, och @Patrik Sjöberg
    ”Barn vill inte bli våldtagna!” jävla idiot! Satans jävla äckelgubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X