Tack för alla fina ord för jobbet vi gör med dumpen.se och framförallt Saras outtröttliga engagemang. Det är några som tydligen inte gillar det vi gör på dumpen och tycker vi borde tona ner jakten på pedofiler.

Vi startade dumpen för att vi kände oss bakbundna av facebook och Instagram och vi fick inte skriva eller göra det som vi kände var viktigast.

Det finns inget egenintresse att outa pedofiler utan vi gör det för att påminna alla att detta försegår dagligen utan att det uppmärksammas i nån annan media. Vi kan inte stillasittande låta detta hända så det är därför vi kör så hårt med att outa asen.

Vi vill påpeka att vi aldrig kontaktar någon pedofil initialt utan det sköter männen själva utan några påtryckningar, om alla föräldrar visste hur det går till på nätet skulle dom nog införa strikta regler för hur barnen skall få använda internet.

Vi kommer fortsätta med att outa pedofiler och barnvåldtäktsmän för det är det vidrigaste brottet man kan begå mot barn och vi vill lyfta det här till ytan och få våra politiker att reagera.

Det är vidriga chattkonversationer som tyvärr måste publiceras för det är monster som skriver till våra barn och vi på dumpen polisanmäler varje gång vi outar ett peddo.

Prata med era barn om vad som lurar på nätet för dom här männen lägger inte fingrarna emellan när det kommer till att komma i närheten av barn.

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

3 thoughts on “Prata med era barn om vad som lurar på nätet

  1. Precis så! Tack vare dig och Sara når verkligheten ut till de som behöver se det!

  2. Ni gör sååå mycket för alla dessa utsatta stackars barn ❤️❤️❤️❤️
    Tack för erat enorma engagemang 🙏
    Tack för alla fula fiskar ni drar in🎣

    Fortsätt häng ut dom!!

  3. Bra jobbat.

    Med tanke på hur Facebook och andra medier agerar så blir man mörkrädd. Har flera gånger lagt upp filmer på Biden där han tafsar på småflickor. Omedelbart försöker de påstå att detta ganskats av ”oberoende experter” som inte anser det vara så. Dessa filmer visar öppet vad som händer och borde kunna leda till fler frågor snarare än bortförklaringar. Sanningen är att du inte får reda på vilka de s.k experterna är, vissa har visat sig vara kampanjledare för Demokraterna. Men i Facebooks ögon är vänsterpolitik viktigare än barnens rätt. Bedrövligt är bara förnamnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X