Sponsorer

Hej Alla pedofiler 😱

Precis som att en och annan av er håller koll på våra förehavanden så gör vi precis detsamma med er, och nu vill jag faktiskt be er att lyssna på er egen gruppkompis som varnar för mig och vill dessutom lägga till att bakom min rygg finns ett helt gäng med folk som lägger mycket tid på att exponera era försök och drömmar om att förgripa er på barn och sprida det vidriga som ni delar och sprider.

Jag vet att ni inte inte tar hänsyn till andra människors lidande, men för er egen skull så vill jag faktiskt råda er att stänga gylfen och hålla era vidriga lustar i skallen, med tanke på att det är extremt jobbigt att bli uthängd till allmän beskådan på dumpen.

 

Texten hämtad från ett pedofilnätverk

 

Vill ni stötta mig och Patrik I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma

6 thoughts on “Precis som att vissa pedofiler håller koll på oss, så har vi koll på dem

 1. Bra där! De sköter spridandet så bra, de ska vara oroliga och bli osäkra- så osäkra att de ger faan i barnen

  Åter igen- bra jobbat Sara❣️

 2. Hur hittar du dessa grupper? Snyggt och trampa bara rakt in i lejonets kula. Lär ha blivit korsdrag där nu.

   1. Otroligt!
    Att varning och uthängande
    inte tas på större allvar. Antigen är det väl det kända ”det där händer inte mig” eller ren okunskap om sidan gör att man tror sig sitta säkert.

 3. Underbart att någon ”vågar” göra något i långa landet falukorv!! Fan ta dessa människor!! Hade jag jobbat med att försöka avslöja sådana här as så hade jag sutttit på livstid! Ni gör ett fantastiskt jobb och jag önskar er allt det bästa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *