Sponsorer

Nu hotar Instagram med att ta bort mitt konto om jag fortsätter att göra överträdelser på deras communityregler vilket är en minst sagt luddig förklaring.

Instagram säger att jag håller på med uppvigling och våld… Jag som är näst intill pacifist och är emot våld om det inte är i självförsvar… Det sitter alltså ett gäng och massanmäler vissa av mina inlägg och det är bara tragiskt!

Ingen av mina inlägg handlar om uppvigling eller våld utan jag vill bara göra en fokusförflyttning till offret istället för som det är nu att förövaren är den som skall ha hjälp och förståelse…

Vilka är det då som anmäler mig? Ja det är ju bara att kolla mina kommentarsfält och se vilka som skramlar mest, det brukar vara ultrafeminister, ultravänsterfolk och foliehattar som använder sig av den taktiken så det är väl ingen vild gissning att det kommer från det hållet…

Att det inte går att överklaga instagrams beslut är ju också väldigt märkligt och det för ju tankarna till diktaturer där det bara finns en sanning, att jag nu är avstängd från Facebook också är väl knappast en tillfällighet.

Kommer jag tystna? Givetvis inte för om inte jag står upp för barnen vem kommer då att göra det istället? Tur är det att vi startade www.dumpen.se i våras för där råder inte Instagrams eller Facebooks diktatur.

Vi väntar bara på vårt utgivningsbevis till Dumpen.se sen blir det åka av, det är inget hot, det är ett löfte!

Vill ni stötta mig och Sara I vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *