Waldemar Schmidt AKA Valle lastade in 5 massagestavar, glidmedel, kalsonger, vaselin, buntband, spännband, DVD-spelare, skjorta, alkoholblandad Coca-cola, nappflaska, kanyl, kuddar, spegel och silvertejp och dynor i bilen, och åkte iväg med en sjuårig flicka som var på besök hos en släkting som Waldemar som hade en relation med.  

Waldemar körde iväg med flickan som passagerare under förespegling att de ska köpa leksaker till en skogsavfart längs E 22 nära Kåremo Vad som hände sedan kom att resultera i 8 års fängelse för Valles del, och med största sannolikhet livslånga konsekvenser för flickans del. 

Några timmar senare slänger han en mängd saker från bilen och ställer av flickan vid en övergiven bensinmack. Flickan fick sedan skjuts av en man hem till sin släkting, och när den aktuella platsen genomsöktes av polis den hittades bl.a. 5 massagestavar, förpackningar med glidmedel, en sönderklippt trosa, kalsonger, vaselin, buntband, spännband, DVD-spelare, skjorta, nappflaska, kanyl, kuddar, spegel och silvertejp. Massagestavarna hade längder som varierade mellan 13 centimeter och 33 centimeter. I Valles reservhjulsbalja hittades alkoholblandad Coca-Cola och i hans plånbok hittades narkotikaklassade lugnande tabletter.

Valle erbjöd flickan att de kunde åka iväg och köpa en leksak eftersom han ändå skulle hälsa på en kompis. Hon tog på sig långbyxor och skor och satte sig sedan i bilen i framsätet. Valle lastade in några dynor som han hämtade i en bod på gården varefter de körde iväg. De pratade inte om något särskilt. Sedan stannade Valle bilen. 

Han öppnade en grind och körde sedan in bilen på en plats där det fanns många träd. Hon frågade om hans kompis bodde i en koja, Valle svarade ja. 

Sedan ville Valle att hon skulle komma ut ur bilen och hjälpa honom med en sak. Valle kastade ut några saker ur bilen och tog ner sätena bak. Sedan ville Valle att hon skulle lägga sig bak i bilen. Hon lade sig på rygg i baksätet. Sedan band Valle 

fast hennes händer med spännband, hon tror att Valle band fast hennes händer i bilens dörrhandtag. Därefter drog Valle av hennes byxor. Hon ville inte att han skulle dra ner hennes trosor så hon knep ihop benen. Då klippte Valle sönder trosorna. Sedan band Valle fast även hennes fötter med spännband, hon vet inte riktigt hur Valle band fast fötterna. 

Hon låg som ett kryss. Hon skrek ”sluta, sluta”. Valles TV hade gått sönder så hon sa till Valle att han skulle få en ny TV om han slutade. Hon sa att Valle skulle få en miljard om han slutade. Hon fick ont i magen, som om hon hade ett rep i magen som knutit sig. Sedan började Valle hålla på med sitt äckliga finger i hennes. Valle slet sedan av sig sin skjorta. Han tog också av sig sina mjukisbyxor och sina kalsonger. Valle smörjde med någon kräm i hennes könsdelar. Valle tog in sin äckliga wurst i hålet där hon bajsar. Det gjorde jätteont. När hon sa aj sa Valle att hon skulle slappna av. Sedan höll Valle på med en grej som såg ut som en korv. Den var avlång, jättelång. Han stoppade in grejen i henne. Valle körde den fram och tillbaka. Sedan började Valle skaka med sitt finger i hennes bajshål. Det gjorde jätteont, hon skrek, då sa Valle att han skulle sätta tejp över hennes mun om hon inte slutade. Hon såg att det låg en spruta i framsätet, det var någon genomskinlig vätska i den. Hon vet inte hur lång tid som gick. Valle klippte sedan loss hennes ben. Sedan la Valle hennes ben på hans axlar. Valle satt på knä. Sedan stoppade Valle in sin äckliga wurst i bajshålet. Hon sa till Valle att det gjorde jätteont och bad honom pausa. Då sa Valle att det här var jättedumt av honom, att det var något som kommit i hans huvud. Valle sa förlåt. Sedan klippte han loss henne. Hon kräktes för att hon mådde så illa. Hon klädde på sig, men hennes trosor blev kvar. Valle satte på sig mjukisbyxor och en tröja.Innan de körde iväg kastade Valle ut en massa saker ur bilen, två kuddar, Dvd-plattor, en spruta, en plastkasse med saker, en spegel och en plastburk. Valle körde till en mack och sa åt henne att gå ur bilen och vänta där. Han sa att han inte kunde åka hem eftersom mormor skulle bli sur. Hon stod och väntade vid macken. Hon kände sig ledsen. Sen var det en man som skjutsade hem henne till mormor.

En rättsmedicinsk kroppsundersökning har genomförts avseende målsäganden. Förutom gynekologiska skador framgår av rättsintyget att målsäganden uppvisat följande skador:

– Tvärförlöpande bandformade mönstringar i huden kring hand- och fotleder

– Strimformade tryckavblekbara rodnader kring hand- och fotledernaUnderhudsblödningar på den vänstra armen, buken, ryggen, det högra benet, 

den högra foten, det vänstra benet, på den vänstra foten och på den vänstra säteshalvan

– Ytliga hudavskrapningar i det högra örat och på båda benen

– Enstaka områden med strimformat anordnade punktformade blödningar i 

huden på ryggens övre del och på den högra axeln 

Vad ska man säga? Står 8 års fängelse med möjlighet till villkorlig frigivning efter fem i proportion till ett trauma med konsekvenser som man inte blir av med på varken fem eller åtta år.

Vill ni stötta mig och Patrik i vårt arbete så är vi väldigt tacksamma 

8 thoughts on “Vedervärdige Valle (inget för känsliga)

 1. Nejnejnejnej. Hur ska det det stackars flickebarnet klara sig i livet? Allt ont till svinet.

 2. Oj oj! Har svårt att läsa om händelseförloppet!! Blir illamående, hur i helvete kan man göra så här mot ett barn??

 3. Denna ondska ska inte få finnas . Små barn måste skyddas till varje pris.släpp aldrig ut denna ondskefulla person någon gång mer .

 4. Men Gud i himmel hur har det gått för den lilla tösen. Hur mår hon , orkar hon blunda sova , vara vaken ta sig igenom dag för dag? Blir så illa berörd , alla känslor på en samma gång <3 Vad faan är det med dessa otäcka gubbar , har alla cellerna ruttnat i deras skallar ? Vi måste få hänga ut alla med bild och namn i media , det räcker nu !!! Har förstått a många är emot politiker , men om det är en chans a komma framåt med stora kliv , då måste Vi ta den chansen . Jag går gärna i spetsen vad gäller allt jag kan göra i Mitt parti och vara ett ansikte utåt ! Driva dessa frågor ….

 5. Jag blir så jävla upprörd så jag nästa spricker av ilska. Vilket as. Vilket odjur. Detta äckliga vidunder skulle sitta livstid tills han ruttnar.

 6. Oavsett om det inte är din eller min dotter så är hon någons dotter..
  Jag vill se en lagändring gällande PEDOFILER, det är likställt med överlagt mord anser jag. Barnen blir skadade/trasiga både fysiskt och psykiskt för resten av sina liv.
  Det är så fruktansvärt tragiskt och sjukt. Jag undrar ibland vilket brott som är VÄRRE än pedofili? Svaret är INGET, det är som sagt likställt med mord och tortyr.
  Borde inte våra lagstiftare förstå och inse det?

 7. Men alltså åtta stackars år! Va i helvete rent ut sagt. Jag pinade mig igenom texten. Förstår egentligen inte varför när man blir psyksjuk av att läsa. Samtidigt som det är bra att få veta hur gravt sjuka människor som finns ibland oss. Men åtta år! Det odjuret ska aldrig släppas ut igen. Och eftersom att rättssystemet är så äckligt så kommer det ju att bli så att folk tar lagen i egna händer till slut för vi kan inte acceptera det här! Det måste få ett slut! Jag förstår verkligen inte hur det får gå till så här? Hur skrivs lagar och varför får de inga kännbara straff? De ska ju aldrig få vara ute mer. Ja, i ärlighetens namn så önskar jag här att det fanns dödsstraff. Varför händer inget i lagstiftningen? Är det bara sinnesslöa som som stiftar lagar? Jag vill förstå men gör det inte. Fastnade i denna sida och är nu så bedrövad så jag orkar inte läsa mer. Måste ta ett breake för det här är så jäkla omskakande. Men på ett positivt sätt. Inser att man varit bra naiv när man läser allt som finns. Och att då tänka att det här bara är en droppe i havet. Hur mycket är det som inte kommer fram! Den här sidan måste vara det bästa som hänt mänskligheten. För ni gör ju mer än någon gjort. Hänger ut förövarna så att dom får ett ansikte och förhoppningsvis aldrig kan visa sig utan att få lida som sjutton för det. Men nu blir det en paus.

 8. Alltså, det här är det sjukaste jag läst! Jag grät mig igenom allt.
  Jag jobbar på en skola, så jag träffar barn i den åldern varje dag. Hur man kan vara så grym och kall och helt sakna empati är utom mitt (och de flestas) förstånd! Barn ska skyddas, leka, äta godis, se på film och allt annat som hör barndomen till. Jag är emot dödsstraff, men ibland är det svårt att försvara den åsikten. Lås in honom för evigt!
  All kärlek till flickan och jag hoppas innerligt att hon trots detta får ett bra liv. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X